Premis FEGP 2017Premis FEGP 2018

 

 

 convocatòria

Els Premis FEGP 2019 tenen la finalitat de reconèixer aquelles iniciatives d’empreses i entitats del Penedès i el Garraf, vinculades o no a la Federació, que hagin excel·lit durant l’any 2018. L’acte de proclamació i lliurament dels ducs tindrà lloc en el decurs de La Nit de l’Empresa, el 26 d'abril, a Codorníu.

Per la seva banda, els col•lectius Dones d’Empresa i Joves d’Empresa donen continuïtat als guardons de reconeixement a persones que hagin destacat com a promotores d’activitat empresarial.

Totes les empreses, entitats i professionals associats a la FEGP poden proposar la seva pròpia candidatura o la d’una altra empresa, entitat o professional, sempre que es consideri que reuneix mèrits per optar a una o vàries de les categories de premis. Només cal omplir el corresponent imprès de Proposta de Candidatura.

El termini per proposar l’admissió de candidatures finalitzarà el dijous 28 de febrer de 2019.

  

El guardó

• Els guardonats rebran el prestigiós Duc, peça escultòrica de l’artista sitgetà Artur Duch, en reproducció numerada i signada per l’autor, acompanyat del corresponent diploma de reconeixement.
Procediment de participació

• Fins al 28 de febrer, els associats a la FEGP poden proposar una o vàries candidatures, bé siguin d’ells mateixos o bé de qualsevol altra empresa o entitat que coneguin. Només han d’omplir el formulari corresponent. Si es vol proposar més d’una candidatura es pot omplir el formulari tantes vegades com siguin necessàries.

• No suposa cap compromís. El fet de proposar la candidatura d’una altra empresa o entitat no compromet a res ni suposarà més feina. Les propostes rebudes seran tractades de manera confidencial.

• Més endavant, quan s’aprovin les candidatures proposades, es demanarà a les empreses o entitats que optin a premi que argumentin o acreditin els mèrits de la candidatura. Aquestes disposaran d’un nou termini per al lliurament de documentació impresa o digital.El Jurat

• Les deliberacions del jurat es faran a partir de tota la documentació aportada per les empreses o persones candidates, per la qual cosa es recomana una presentació acurada i una bona argumentació.

• El jurat podrà modificar el nom i el nombre de les categories, declarar deserta qualsevol de les categories previstes o bé incloure noves categories proposades.

• El jurat estarà format per representants de diferents sectors d’activitat empresarial i la seva composició es farà pública el mateix dia que el veredicte dels Premis FEGP.

• El veredicte del jurat dels Premis FEGP 2019 es donarà a conèixer durant La Nit de l’Empresa, també pel que fa als Premis Joves d’Empresa i Dones d’Empresa. .Aniversaris

 

A la mateixa gala de La Nit de l’Empresa es farà reconeixement a aquelles empreses que enguany celebren un aniversari destacat pel que fa al seu any de fundació (25, 50, 75... anys). Si la vostra organització compleix un d’aquests aniversaris caldrà que ho comuniqueu a l’oficina de la FEGP, aportant documentació que acrediti l’efemèride.


  FEDERACIÓ EMPRESARIAL DEL GRAN PENEDÈS
C. Beneficència, 17 · 08720 Vilafranca del Penedès
C. Montserrat, 6, 2n · 43700 El Vendrell
C. Àncora, 3 · 08800 Vilanova i la Geltrú
Tel. +34 902 106 700 · comunicacio@fegp.cat · www.fegp.cat