Si no podeu veure aquest mail correctament feu clic aquí


Convocatòria oberta als Premis FEGP 2018

Els Premis FEGP  tenen la finalitat de reconèixer aquelles iniciatives d’empreses i entitats del Penedès i del Garraf, vinculades o no a l'entitat, que hagin excel·lit durant l’any 2017. L’acte de proclamació i lliurament dels ducs tindrà lloc el proper 27 d’abril, en el decurs de La Nit de l’Empresa

Totes les empreses, entitats i professionals associats a la FEGP poden proposar la seva pròpia candidatura o la d’una altra empresa, entitat o professional si es considera que reuneix mèrits per optar a una o vàries de les categories de premis. Només cal omplir el formulari que trobareu tot seguit.

El termini de presentació de candidatures finalitza el dijous 8 de març de 2018. Les candidatures presentades, així com el nom de l’empresa que les proposi, rebran un tractament confidencial. 

 

EMPRESA PROPOSADA:

Nom de l’empresaAdreçaPoblacióCorreu-e

Telèfon

Web

A quina categoria la proposeu?
Innovació
Internacionalització
Comunicació
Cultura d'Empresa
Compromís social
Nova creació
Medi Ambient
Comerç
Turisme
 
Indústria
 
Premi Joves d'Empresa
 
Premi Estela Dona Emprenedora
EMPRESA QUE PROPOSA:
(ompliu només si és diferent a l’anterior)

Nom de l’empresaAdreçaPoblacióCorreu-e

Telèfon

Web

Procediment de participació

• Fins al 8 de març, els associats a la FEGP poden proposar una o vàries candidatures, bé siguin d’ells mateixos com de qualsevol altra empresa o entitat que coneguin. Només han d’omplir el formulari corresponent. Si es vol proposar més d’una candidatura es pot omplir el formulari tantes vegades com siguin necessàries. 

• No suposa cap compromís. El fet de proposar la candidatura d’una altra empresa o entitat no compromet a res ni suposarà més feina. Les propostes rebudes seran tractades de manera confidencial. 

• Més endavant, el Jurat ja demanarà a les empreses proposades que argumentin o acreditin els mèrits de la candidatura. Aquestes disposaran d’un nou termini per al lliurament d’escrits, documentació gràfica, digital, audiovisual...


El Jurat

• Les deliberacions del jurat es faran a partir de tota la documentació aportada per les empreses candidates, per la qual cosa es recomana una presentació acurada i una bona argumentació. 

• El jurat podrà modificar el nom i el nombre de les categories, declarar deserta qualsevol de les categories previstes o bé incloure noves categories proposades.

• El jurat estarà format per representants de diferents sectors d’activitat empresarial i la seva composició es farà pública el mateix dia que el veredicte dels Premis FEGP.

• El veredicte del jurat dels Premis FEGP 2018 es donarà a conèixer durant La Nit de l’Empresa, 27 d’abril.


Aniversaris

A la mateixa gala de La Nit de l’Empresa es farà reconeixement a aquelles empreses que enguany celebren un aniversari destacat pel que fa al seu any de fundació (25, 50, 75... anys). Si la vostra organització compleix un d’aquests aniversaris caldrà que ho comuniqueu a l’oficina de la Federació, aportant documentació que acrediti l’efemèride.
www.adeg.cat www.adeg.cat Enviar un email a l'ADEPG