Si no podeu veure aquest mail correctament feu click aquí: www.fegp.cat


Va d'Empresa

El Butlletí de les notícies de les empreses de la FEGP
Ed. 85 | 25.10.2019
     


 

CELEBRA EL NADAL AMB HOTEL ESTELA

L'Hotel Estela, ubicat al Port d'Aiguadolç de Sitges, us proposa un ventall de menús dissenyats especialment per a les festes nadalenques. Des de l'hotel, també es dona la possibilitat de llogar sales privades per poder celebrar amb major intimitat els àpats.

Podeu consultar els diferents menús a www.hotelestela.com/navidades

     

 

COM DEFENSAR-SE DEL RANSOMWARE

Aquests darrers dies hem sabut de diversos atacs d'un ransomware (atac de segrest de dades que pretén obligar a pagar un rescat a l'empresa per a poder recuperar els arxius que han estat bloquejats) anomenat Ryuk. Des de Cobertic, empresa associada a la FEGP, poden ser d'ajuda amb un seguit de recomanacions que estalviïn els efectes d’aquesta desagradable amenaça i d'altres que es puguin patir. Per a més informació us podeu posar en contacte amb Cobertic al 660 650 989 o a través del correu electrònic info@cobertic.com

     
 

CAL RATOLIU, EL NOU LLIBRE DE DAMIÀ BARDERA

L'editorial vilanovina El Cep i la Nansa us convida a la primera presentació de 'Cal Ratoliu', el darrer llibre d'en Damià Bardera, que tindrà lloc avui 25 d'octubre, a les 19h, a la llibreria La Mulassa (Vilanova i la Geltrú). En aquesta ocasió es comptarà amb la participació de l'autor, Damià Bardera, el poeta Carles III i Francesc Mestres, editor d'El Cep i la Nansa.

Més informació

     


 
AJUTS PER A INVERSIONS EN EL SECTOR VITIVINÍCOLA

Rius i Rius Assessors, la consultoria vitivinícola ubicada a Vilafranca del Penedès, informa als socis de la FEGP que s'ha obert el termini per presentar-se a la tercera convocatòria d'ajuts per a inversions en el sector vitivinícola. Aquesta, podria resultar la darrera que compti amb plena disponibilitat pressupostària. Des de Rius i Rius estan en disposició de procedir, sense compromís, a un estudi previ que permeti la determinació de les inversions subvencionables i l'avaluació dels criteris de priorització que permetin assolir la puntuació mínima necessària per a l'elegibilitat de qualsevol projecte.


Més informació

     


 
WEDDING STORIES A FINCA MAS SOLERS

La complexitat de tenir en compte tots els detalls que donen forma a un casament ha facilitat en els darrers anys l’aparició de noves activitats laborals en aquest sector, que va evolucionant. Una d’elles és la de weddings planners, amb el que es planifica cada un dels detalls d’un enllaç nupcial, des de la selecció de l’espai, fins a l’àpat, les invitacions o les flors ornamentals. Finca Mas Solers, a Sant Pere de Ribes, acaba d’acollir la primera edició de la Wedding Stories. Una nova iniciativa que recull les seves experiències i constata l’evolució del món dels casaments.

Veure tota la notícia

      

AUTOLICA PRESENTA EL MERCEDES EQC

Està clar que la clau del futur de l'automoció és la propulsió elèctrica, i per això Mercedes desembarca amb molta força en aquest segment, realitzant la primera prova del nou Mercedes-Benz EQC. Aquest SUV es converteix en el primer model totalment elèctric de la nova submarca EQ, la família d'automòbils elèctrics que constarà de 10 models en 2022 i que actualment ocupen aquest EQC i el nou EQV. Autolica, l’històric concessionari de Mercedes-Benz i Smart, amb establiments a Vilafranca del Penedès i Vilanova i la Geltrú, entre d'altres poblacions, presenta el model Mercedes EQC en un vídeo.

Més informació


     


 

SUBVENCIONS D’EFICIÈNCIA ENERGÈTICA AL SECTOR INDUSTRIAL

Lavola us informa que el 4 de novembre sobre el termini per sol·licitar subvencions per a projectes d’eficiència energètica al sector industrial. Es tracta de subvencions per a projectes d'eficiència energètica que tinguin com a objectiu reduir el consum final energètic i les emissions de CO2, ja sigui per a la millora de processos industrials o auxiliars, superiors a 75.000€, o per a implantació de sistemes de gestió de l'energia, superiors a 30.000€. Es pot recuperar fins a un 30% de la inversió.

Més informació


     


 

ESCURA US POT AJUDAR AMB ELS PREUS DE TRANSFERÈNCIA

Escura, assessoria especialitzada en l'àmbit fiscal, comptable, mercantil i jurídic, us vol recordar l'obligació de presentar el Model 232 de Declaració Informativa d'Operacions Vinculades i d'operacions i situacions relacionades amb països o territoris qualificats com a paradisos fiscals. Aquesta obligació va ser aprovada mitjançant la OrdenHFP / 816/2017, de 28 d'agost publicat al BOE en data 30 d'agost de 2017: es tracta d'un trasllat d'informació del Model 200 (Declaració de l'Impost sobre Societats) a aquest nou Model 232 (Declaració informativa d'operacions vinculades). A través del següent link es pot consultar la publicació de l'Ordre HFP / 816/2017, de 28 d'agost: www.boe.es

Més informació: www.escura.com · comercial@vandellos.com · 977 692 222

      

OFFING WEB SOLUTIONS PRESENTA NOVETATS

A Offing s'han pres la tornada a l'escola molt seriosament. Han aprofitat l'estiu per traslladar-se a una oficina millor (ara estan literalment a 300 metres de la platja). També han aprofitat per incorporar dos membres a l'equip de programació i, a més, acaben de llançar nova web i imatge corporativa! Ara sí, estan preparats per treballar sense parar, donar el millor d'ells en els projectes en curs i gaudir de la il·lusió que els generen els projectes nous! Be Offing my friend, i visita la seva web!

Més informació


      

CONEIX QUÈ ÉS EL REBRANDING DE LA MÀ DE JUDITH ANTOLÍN

"Normalment les empreses passen per alt el fet d’informar als seus clients i al públic en general el seu canvi d’imatge i és un error, ens hem de posar en el lloc dels clients i entendre que es trobaran de cop amb un logotip diferent. Aprofiteu l’ocasió, cuideu als vostres clients i a més aconseguiu rellevància." Judith Antolín Studio explica en el butlletí del mes de setembre una guia de 5 passos per comunicar correctament un rebranding.

Llegir l'article

      

ADN STUDIO PRESENTA NOU LOGOTIP

L'empresa de disseny gràfic, ubicada a Sant Pere de Ribes, adn studio, presenta nova imatge. Amb el redisseny del logotip d’adn studio l'empresa vol realçar la naturalesa de la seva activitat i dels seus valors. Tothom sap que l'ADN defineix la identitat de cada ésser viu, no n’hi ha dos d’iguals. Les marques, com les persones, tenen personalitat pròpia, desperten emocions, expressen valors, creixen i canvien sense deixar de ser elles mateixes. Són rellevants quan tenen quelcom valuós i autèntic per oferir. adn studio presenta la part més visible de les seves qualitats genètiques renovades.

Més informació

Voleu publicar la vostra notícia? Només cal que ens envieu la informació a la direcció internètica comunicacio@fegp.cat juntament amb el logotip de la vostra empresa.
Donar-se d'alta al butlletí · Donar-se de baixa · Canviar la direcció d'email