Si no podeu veure aquest mail correctament feu click aquí: www.fegp.cat


Va d'Empresa

El Butlletí de les notícies de les empreses de la FEGP
Ed. 82 | 26.06.2019
     

 

EL FESTIVAL JARDINS DE TERRAMAR DE SITGES ARRIBA A LA 2a EDICIÓ AMB GRANS ESTRELLES RECONEGUTDES D'ÀMBIT MUNDIAL

El festival de música Jardins Terramar de Sitges arriba a la seva segona edició amb la intenció de consolidar-se com una experiència única d’oci, cultura, gastronomia i experiències sensorials. Terramar es posiciona com el festival de referència de la costa de Barcelona durant les darreres setmanes de juliol i primera setmana d’agost, el millor moment de l’any per gaudir dels jardins que arriben al seu centenari enguany. Des de les 20h fins a 2h, es podrà gaudir l’ambient refrescant de la zona natural i patrimonial de Jardins Terramar de Sitges, consulteu tot el cartell a l'enllaç.

     


 

L'AULA MULTISENSORIAL DE LA FUNDACIÓ SANT ANTONI ABAT OPTA A LA CONVOCATÒRIA "CONTIGO, 50 Y MÁS"

La Fundació Sant Antoni Abat opta a una donació de la convocatòria "Contigo, 50 y más", que es decideix a través d'una votació popular. La fundació demana el suport de tots per obtenir finançament per al nou programa de l'Aula Multisensorial de la Fundació dedicat a persones amb fibromiàlgia. Es pot votar pel projecte de la Fundació al següent enllaç.


     


 

PRIMER NEGRE D'AVGVSTVS FÒRVM

L'Avgvstvs Primer Negre és el jove de la família d'Avgvstvs Fòrvm, el celler baix penedesenc. Expressa frescor a la copa, juntament amb aromes intensos de fruita vermella, de grosella i cirera, amb notes florals de violeta i rosa. En boca és suau i sedós i alhora agradable i golós. Més detalls a l'enllaç.     
 

EDUCACIÓ I IDIADA IMPLANTEN L'FP DUAL

L’Institut Andreu Nin d’El Vendrell oferirà la modalitat dual en el cicle formatiu de grau superior de Disseny en Fabricació Mecànica, amb el perfil professional de Desenvolupament virtual de l’automòbil. L’objectiu és formar i millorar la qualificació professional de les persones que treballen en l’àmbit del disseny d’automòbils. El director general de Formació Professional Inicial i Ensenyaments de Règim Especial, Joan Lluís Espinós, i el director general d’Applus IDIADA, Carles Grasas, n’han signat el conveni de col·laboració corresponent, que serà vigent fins a l’abril de 2023.


     


 
AUTOLICA I MERCEDES-BENZ ESPANYA ESTABLEIX UN NOU RÈCORD DE VENDES AL MAIG

Amb 5.744 unitats matriculades en el mes de maig, Mercedes-Benz Espanya ha establert un nou rècord de vendes en la seva història i creix en l'acumulat més d'un 2,6% en un mercat que cau el -5,1%. Malgrat els desafiaments pels quals està travessant el sector, Mercedes-Benz Espanya ha registrat un creixement en les seves vendes al mes de maig, establint un nou rècord mensual per a la marca, destaca l'augment de vendes dels vehicles compactes. La renovació es va iniciar l'any passat amb el Classe A i ha continuat el 2019 amb el Classe B, el Classe A Sedan i el CLA Coupé.


      

SAINT GOBAIN SEKURIT COL·LABORA AMB L'INSTITUT ALT PENEDÈS

Saint Gobain Sekurit des de la seva planta situada a l'Arboç col·labora amb l'institut Alt Penedès fent lliurament de material per als seus nous projectes fruit d'una visita realitzada pels alumnes de l'institut Alt Penedès a la fàbrica de Sekurit el passat dia 20 de març en la qual es va sol·licitar material per a nous projectes. L'institut, premiat recentment amb el premi Factories of the Future Awards i nominat per l'11è concurs de prototips organitzat per Siemens, col·laborarà amb la fàbrica amb alumnes FP II dual.     


 

XTA VA PATROCINAR EL SOPAR DE JOVES D’EMPRESA

XTA, Xarxes de Telecomunicacions Alternatives, és una empresa estretament vinculada al Gran Penedès. Ofereix solucions d'Internet i telefonia mòbil i fixa. Amb la intenció de fer arribar Internet d’alta velocitat al màxim de municipis, disposen de xarxa de fibra pròpia i també fan ús de la xarxa d’altres operadores. XTA també va ser patrocinador de tota una dècada, la de Joves d’Empresa, i va tenir protagonisme de marca en el sopar del 10é aniversari, que es va fer dijous 6 de juny, a La Cucanya.


     


 

SOLUCIONS AUDIOVISUALS VA PRESENTAR LA VIIa EDICIÓ DEL CONGRÉS D'ART I PAISATGE VITIVINÍCOLA

El dijous 30 de maig, a les 13h, al pati del Vinseum (Plaça de Jaume I, 1, Vilafranca del Penedès, 08720) va tenir lloc la roda de premsa de presentació de la VII edició del Congrés d'Art i Paisatge Vitivinícola. L'edició d’enguany va versar sobre la Vinya, societat, paisatge i planejament: Oportunitat o conflicte. Una temàtica molt adient en el moment cabdal que està vivint el territori amb la redacció del nou Pla Director. La presentació, organitzada per Solucions Audiovisuals, responsable de la comunicació del Congrés, va comptar amb la presència del director del Congrés, Miquel Vidal, a més de diversos membres de CEPvi, entitat organitzadora. L'esdeveniment va tenir lloc els dies 20 i 21 de juny, al Vinseum.

     


 

CEVIPE S’ADHEREIX AL CODI DE BONES PRÀCTIQUES COMERCIALS

Cevipe s’adhereix al Codi de Bones Pràctiques Comercials al llarg de la Cadena Alimentària a Catalunya i al decàleg de sostenibilitat integral. L’empresa cooperativa de segon grau, Cevipe, s’ha adherit a l’Acord de Bones Pràctiques Comercials que promou el Departament d’Agricultura de la Generalitat. Aquest acord té com a objectiu augmentar l’agilitat i la seguretat en les transaccions comercials i millorar-ne l’eficiència. A més, també pretén millorar la informació que reben els consumidors, la traçabilitat i la seguretat alimentària, així com la sostenibilitat i el benestar animal.

Més informació


     


 
MÚTUA PENEDÈS PATROCINA EL FÒRUM GRAN PENEDÈS

Mútua Penedès sempre està a prop de la FEGP i de l’empresariat del Penedès i el Garraf. En el decurs de l’any són nombroses les ocasions en les què aquest prestigiós segell de l’assistència mèdica s’uneix a les propostes de l’organització empresarial del Gran Penedès. El Fòrum Gran Penedès és un cicle mensual d’esmorzars col·loquis que des del principi -ja en la primera sessió- compta amb el patrocini de Mútua Penedès.


     


 

ALBET I NOYA COL·LABORA AMB LA COOPERATIVA ACTUA PER A LA REINSERCIÓ DE JOVES A LA VINYA

Albet i Noya i la cooperativa de Vilafranca Actua han iniciat aquesta primavera una col·laboració per a la reinserció de joves amb risc d'exclusió social a la vinya. Tres aprenents entre 16 i 18 anys s’han incorporat a les tasques de poda en verd amb un contracte de pràctiques de 80 hores i amb l’objectiu de formar aquest col·lectiu dins el món de la viticultura.


     


 
INCOGNOS ANALITZA LES NECESSITATS DE LES EMPRESES DEL GRAN PENEDÈS

Incognos ha realitzat un estudi per analitzar les necessitats de les empreses del Gran Penedès, que respon a incògnites com ara el grau d’implantació dels mitjans TIC, les principals vies de desenvolupament, quines característiques consideren les empreses que són més importants per elles per ser més competitives, quin és el grau de satisfacció amb les variables que determinen la competitivitat, els aspectes que cal millorar per optimitzar la competitivitat, etc. Aquest estudi està a disposició de totes les empreses de la FEGP a l'enllaç.


     
 

ESCURA-GRUP VANDELLÓS US POSA AL DIA EN MATÈRIA DE RECURSOS HUMANS

El 4 de juny, Escura-Grup Vandellós va realitzar, a les noves oficines de Calafell, una jornada sobre el Registre de la Jornada Laboral i el Pla d'Igualtat que va ser un èxit en assistència i participació. Els ponents, Fernando Escura, especialista en Registre de la Jornada, i Josep Maria Ramos, en Plans d'Igualtat, posen a disposició dels socis de la FEGP les presentacions als següents enllaços.
> Registre horari
Plans d'igualtat


     


 
DOLCE SITGES ESTRENA GIMNÀS AMB LA TECNOLOGIA MÉS PUNTERA

Les reformades instal·lacions de Dolce Sitges, úniques al municipi, ofereixen la possibilitat d’entrenar amb la plataforma Technogym Ecosystem. L’hotel de cinc estrelles amb espectaculars vistes a Sitges i al Mediterrani, estrena gimnàs, completament reformat i dissenyat per a oferir una experiència d’entrenament única, exclusiva i de qualitat, amb instal·lacions a l’alçada de les grans cadenes de fitness i equipades amb l’última tecnologia de Technogym per a oferir unes prestacions úniques al municipi i pioneres en el sector hoteler.


     


 
SERVEIS MÈDICS PENEDÈS INCORPORA UN NOU EQUIP DE RESSONÀNCIA MAGNÈTICA AMB TECNOLOGIA INTEL·LIGENT

Serveis Mèdics Penedès acaba de presentar una nova màquina de ressonància magnètica, la Echelon Smart 1,5T de Hitachi en un acte on va convidar treballadors, col·laboradors i clients del centre. El Dr. Josep Panyella, director mèdic de SMP, va destacar que “aquesta inversió respon a l’objectiu que té el grup mèdic de mantenir una evolució constant en innovació tecnològica per poder ser útils i estar a l’alçada de les necessitats dels nostres pacients". L’any passat, es van realitzar a SMP més de 3.500 ressonàncies magnètiques. Amb aquest nou equipament i les prestacions que inclou, es preveu augmentar la quantitat de ressonàncies a més de 4.000 anuals, millorant-ne també la qualitat i proporcionant una experiència al pacient molt més agradable.     

 

COPYWRITING PARA WEB VA IMPARTIR UN TALLER DE COPYWRITING GRATUÏT PER A EMPRESES I EMPRENEDORS

Divendres passat, Gemma Beltran, de l'empresa Copywriting Para Web, va impartir un taller gratuït de copywriting per a empreses i emprenedors organitzat per l'àrea de Promoció Econòmica de Vilafranca del Penedès. El taller va tenir una durada de 2 hores, de 10 a 12 del matí i es va fer a l'edifici de l'Enològica. Es van tractar les bases de l'escriptura persuasiva perquè els emprenedors i empresaris que hi van assistir aprenessin a escriure tot tipus de textos per connectar amb el seu client ideal i que això els permeti generar més visites al seu web o blog. El taller va ser gratuït i va tenir una primera part més teòrica amb exemples de bons i mals textos, però sobretot es va centrar en la pràctica, fent que cada assistent pogués començar a redactar i pensar els seus propis textos i millorar-los.

     


 
L'ASSEMBLEA ANUAL DE L'AMIC PREMIA 'EL CARGOL' AMB DOS RECONEIXEMENTS PER LA SEVA TRAJECTÒRIA

L’Hotel Ciutat de Granollers va acollir la 22a Assemblea General Ordinària de l'Associació de Mitjans d'Informació i Comunicació (AMIC). L'acte, que va acollir més de 150 associats, va servir per fer balanç del darrer any, explicar els nous objectius i debatre els reptes de futur. A més, l'associació va aprofitar per atorgar diferents reconeixements per commemorar els 35, 30, 25, 20, 10 i 5 anys d’antiguitat d'alguns dels mitjans associats. Entre els premiats, El Cargol Publicacions va rebre dues distincions.     


 
CAL BLAY GESTIONARÀ EL RESTAURANT DE CAL FIGAROT

L’empresa sadurninenca Cal Blay es farà càrrec de la gestió del restaurant de la seu social dels Castellers de Vilafranca, Cal Figarot, a partir del 27 de juny. El càtering de Cal Blay proposarà una oferta variada per a tots els públics i tenint en compte les necessitats de la colla sense renunciar a una carta de qualitat per aquells qui vulguin gaudir-ne.     


 
EMILI GIRALT, NOU CONSELLER DELEGAT DE SOREA

El Consell d’Administració de Sorea, empresa gestora del cicle integral de l’aigua, ha acordat el nomenament d’Emili Giralt com a nou conseller delegat de la companyia. Giralt ha estat des de l’any 2013 director territorial de Sorea a l’àrea de Catalunya Sud, denominació que inclou la província de Tarragona, les comarques de l’Alt Penedès i Garraf i també el nord de Castelló.


     
Voleu publicar la vostra notícia? Només cal que ens envieu la informació a la direcció internètica comunicacio@fegp.cat juntament amb el logotip de la vostra empresa.
Donar-se d'alta al butlletí · Donar-se de baixa · Canviar la direcció d'email