Si no podeu veure aquest mail correctament feu click aquí: www.fegp.cat


Va d'Empresa

El Butlletí de les notícies de les empreses de la FEGP
Ed. 81 | 27.05.2019
     


 

NEIX ALLOTJAMENTS AMB DO

S'acaba de presentar Allotjaments amb DO, una iniciativa que s’ha concretat en una associació sense ànim de lucre amb la voluntat de promoure i divulgar la cultura del vi des de diferents establiments turístics que ofereixen estades de qualitat a les dotze regions vitivinícoles de Catalunya. Entre ells, es troba Mas Llagostera, al Baix Penedès. 


     


 

GONZALO BERNARDOS FARÀ UNA CONFERÈNCIA AQUEST DIJOUS A L'ESTELA DE SITGES, CONVIDAT PER AICAT GARRAF

L’Associació d'Agents Immobiliaris del Garraf, AICat Garraf ha convidat a Gonzalo Bernardos, professor d'economia de la Universitat de Barcelona, conegut per ser un habitual tertulià en mitjans de comunicació, a donar una conferència sobre l'actualitat econòmica del sector immobiliari. L'escenari escollit és l'Hotel Estela ubicat a la Avinguda Port d’Aiguadolç, 8, de Sitges. Serà el dijous 30 de maig a les 19h. Per assistir, només cal confirmar assistència a aicatgarraf@gmail.com.


     


 

LAVOLA RECULL UN SEGUIT DE SUBVENCIONS PER A EMPRESES

L’Agència de Residus de Catalunya (ARC) acaba de publicar les següents ordres de subvencions per al foment de l’economia circular i la correcta gestió dels residus, de les quals se’n poden beneficiar tant administracions públiques, com empreses privades, universitats i entitats sense ànim de lucre. Consulteu a l'enllaç més detalls de les característiques de cada una d’aquestes subvencions i poseu-vos en contacte amb LaVola per a més informació.


     


 

CALSONIC KANSEI ES CONVERTEIX EN MARELLI

L'empresa Calsonic Kansei, amb seu a Santa Margarida i els Monjos, acaba d'adquirir Magneti Marelli de Fiat Chrysler Automòbils. Això la situa com el 7è grup del món més gran proveïdor d'automoció. La nova marca Marelli es basa en el concepte de "Powering Progress Together" que reflecteix el seu enfocament a ajudar els clients a moure's amb seguretat i tenir èxit en una indústria canviant sense precedents. L'objectiu de la companyia és basar-se en l'excepcionalitat del patrimoni de cada empresa per crear un proveïdor d'automòbils líder al món.


     

 

FORMACIÓ I TREBALL SE SUMA AL DIA MUNDIAL DEL RECICLATGE

La Fundació Formació i Treball s'ha sumat enguany al dia mundial del reciclatge, celebrat el 17 de maig, amb una campanya de sensibilització sobre la roba usada. Arriba el moment del canvi d’armari de primavera i un gest tan senzill com donar la roba que ja no es fa servir pot donar feina a persones en risc d’exclusió social. Les donacions de roba permeten generar llocs de treball que provenen de la feina de recollida, tria i reciclatge que en fan. Més informació a l'enllaç.


     


 
EL MUSEU DEL FERROCARRIL MOSTRA LA SEVA REHABILITACIÓ

La festa internacional dels museus es celebrava de forma molt especial al Museu del Ferrocarril de Catalunya, a Vilanova i la Geltrú. A més d'ampliar la Jornada de Portes Obertes a tot el cap de setmana per possibilitar que un major nombre de persones poguessin veure les seves renovades instal·lacions, oferia l'oportunitat de visitar per primer cop la Gran Nau (1200m2) de l'antic taller de reparacions de locomotores de vapor que va ser rehabilitada l'últim any, així com de la nova Nau Panoràmica (220m2). Una destacada intervenció museològica que ha estat possible per una subvenció del Ministeri de Foment amb fons de l’1,5% cultural.


     


 

EL BRUT EFECTE D’ALBET I NOYA, GRAN OR A LA RIOJA

Els vins i escumosos d’Albet i Noya han fet un molt bon paper al certamen Ecovino de la Rioja on es presenten prop de 300 vins ecològics de 30 zones vitivinícoles de tot l’Estat. El més afortunat ha estat Clàssic Penedès Brut Efecte 2016 que s’ha endut el Gran Or en la categoria d’escumosos. Amb un cupatge de macabeu, xarel·lo, parellada i chardonnay, el Brut Efecte té més de 18 mesos de criança i és un dels vins més versàtils del celler de Sant Pau d’Ordal. També s’han endut medalla d’or el Reserva Martí 2011, que competia amb els grans vins negres de Denominació d’Origen Qualificada Rioja i d’arreu d’Espanya, i el Curiós Ull de Llebre 2018, en la categoria de vins joves.


     


 
MCEEXPERT®: LA PRIMERA QUALIFICACIÓ PROFESSIONAL CERTIFICADA EN MARCAT CE DE MÀQUINES

Després de l'èxit de la primera edició del curs MCEExpert®, tec.nicum, de la companyia alemanya amb seu a Vilanova i la Geltrú Schmersal, prepara una segona edició que tindrà lloc del 10 al 14 de juny a la capital del Garraf. Actualment, aquest programa de qualificació és el més exhaustiu en relació al procediment de Marcat CE segons la Directiva de Màquines i disposa de titulació internacional certificada per TÜVRheinland. Per a més detall cliqueu en el següent enllaç www.mceexpert.com.


     


 
VIOLET'S WAY EVENTS, ESDEVENIMENTS CORPORATIUS AMB DESCOMPTE ESPECIAL PER ALS SOCIS FEGP

Violet's Way Events està especialitzada en esdeveniments corporatius, teambuilding i workshops. Aquest concepte de relacions públiques internes cada vegada està més extès i ja no és considerat una despesa per a l'empresa sinó una inversió de gran valor. Violet's Way Events obre una promoció en què totes les empreses que contractin l'organització de qualsevol esdeveniment durant els mesos de maig i juny obtindran un 10% de descompte. Per a més informació cliqueu l'enllaç.


     


 
UROCK SAP COM FER FELIÇOS ELS COL·LABORADORS

El 2 d'abril va tenir lloc el tercer partit de Managers & Co sobre la felicitat a la feina que promou URock. La sessió va girar al voltant de la felicitat i les claus per poder desenvolupar-la en l'entorn laboral fent feliços als colaboradors. Podeu aprendre quines són les eines llegint l'article complet a l'enllaç.     
 

SOREA I CREU ROJA COL·LABOREN AMB LES FAMÍLIES VULNERABLES

Sorea, empresa gestora del cicle integral de l’aigua, i les empreses filials i participades han signat avui un conveni de col·laboració amb la Creu Roja a Catalunya amb l’objectiu de garantir el subministrament d’aigua a les persones i famílies en situació de vulnerabilitat. L’organització humanitària identificarà aquestes persones i llars amb dificultats per pagar el rebut de l’aigua i que siguin titulars d’un contracte amb Sorea. Amb aquesta informació, la companyia d’aigua els atorgarà una protecció especial perquè tinguin garantit el subministrament. La vulnerabilitat la detectarà la Creu Roja en l’àmbit de les activitats que li són pròpies i segons els criteris i procediments interns.


     
 

FORMACIÓ OBLIGATÒRIA EN PREVENCIÓ DE RISCOS PER AL SECTOR DE LA INDÚSTRIA I EL METALL

La Direcció general d'Ocupació va emetre una resolució, amb data 7 de juny de 2017, per la qual es publica el II Conveni Col·lectiu Estatal de la Indústria, la Tecnologia i els Serveis del Sector del Metall (CEM), que estableix l'obligatorietat que tots els treballadors del sector rebin una formació mínima obligatòria en Prevenció de Riscos Laborals. SPA Preconlab us ajuda a complir amb la normativa vigent de forma còmoda i flexible amb la impartició d'aquests cursos. Per a més detalls cliqueu l'enllaç.     


 
ESCURA ESTRENA AMPLIACIÓ DE LES INSTAL·LACIONS DE CALAFELL

Escura Tarragona, abans GrupVandellòs, estrena l'ampliació de les seves oficines a Calafell. L'objectiu principal de l'ampliació és millorar la qualitat del servei que el despatx ofereix als seus clients després del sòlid creixement que experimenta la firma Escura. La integració de GrupVandellòs i Escura a principis de 2018 va suposar la configuració d'un dels principals despatxos d'advocats i economistes a Catalunya, tant per cobertura territorial com per especialitats de serveis prestats a empreses.


     


 
JOAN DAUSÀ CAP DE CARTELL DEL SONS SOLERS 2019

Finca Mas Solers tornarà a ser l’escenari, el proper divendres 12 de juliol, del Sons Solers. Després d’exhaurir totes les entrades en les tres darreres edicions, el festival de Finca Mas Solers tornarà a comptar enguany amb un cartell de luxe format per Joan Dausà, Joan Miquel Oliver, Pavvla, Intana i Delafé DJ. La roda de premsa de presentació del cartell ha comptat amb la presència de Cristina Muñoz, directora de Finca Mas Solers; que ha destacat que “el Sons Solers neix de les nostres arrels, és un festival jove i humil que vol fer sentir a tothom com a casa amb el carisma especial que aporta la Finca”. Els socis de la FEGP tenen un descompte preferent en la compra d'entrades a www.sonssolers.cat, consulteu el codi a comunicacio@fegp.cat.


     


 
EL 3 DE VUIT ESTÀ PREPARANT UN NOU WEB

El 3 de vuit és a punt de fer un pas més en el camí iniciat fa 37 anys per esdevenir la referència informativa al Penedès. Amb el mateix compromís i rigor periodístic, la pluralitat de veus i la qualitat de la informació, el setmanari fa ara una aposta decidida per mantenir-se com a referència informativa també en l’escenari digital. El web www.el3devuit.cat és actiu des de l’any 1995 i després de diverses renovacions ara afronta el canvi més radical: tant de disseny com de concepte. El nou el3devuit.cat augmentarà exponencialment el volum d’informació publicant les notícies així que es produeixin per mantenir en tot moment l’interès dels usuaris. Per a més informació sobre les tarifes de llançament administracio@el3devuit.cat.     

 

SERVEIS MÈDICS PENEDÈS CEDEIX UN PARC MÒBIL D’EDUCACIÓ VIÀRIA A VILAFRANCA

L’Ajuntament de Vilafranca i Serveis Mèdics Penedès han signat un conveni pel qual l’empresa cedeix un parc mòbil d’educació viària amb l’objectiu de promoure activitats formatives i d’aprenentatge per a la mobilitat segura adreçades a infants i joves. El conveni ha estat signat per part del regidor de Seguretat Ciutadana, Joan Manel Montfort, i pel director de Serveis Mèdics Penedès, Josep Panyella.


      

SALUT DENTAL PENEDÈS ENS DÓNA CONSELLS PER A MANTENIR LA NOSTRA SALUT DENTAL QUAN SOM DE VIATGE

Amb les vacances o en qualsevol viatge, sovint abandonem les nostres rutines i la nostra higiene bucal se'n pot ressentir. Això pot incidir directament en la nostra salut dental. Les vacances no estan renyides amb el manteniment del nostre raspallat tres cops al dia. És un costum fàcil de mantenir i que mai s’ha de modificar, estiguem on estiguem. Cliqueu l'enllaç per llegit l'article complet que ens ofereix Salut Dental Penedès     


 
LA FILM SYMPHONY ORCHESTRA (FSO) FINALITZA LA GIRA "ESPECIAL WILLIAMS" AL FESTIVAL JARDINS TERRAMAR DE SITGES

La promotora Jet Entertainment confirma el cartell complet de la propera edició del Festival Jardins Terramar de Sitges amb l'últim concert del "Tour Especial John Williams" de la impressionant Film Symphony Orchestra (FSO), el pròxim 27 de juliol. L'orquestra simfònica líder en música de cinema, posarà punt i final a més de 60 concerts en un total de 30 ciutats de tota Espanya, en què han penjat el cartell d'entrades exhaurides a la gran majoria d'ocasions, amb "sold out" a Madrid, Barcelona, Sevilla, València, Burgos, Granada i Alacant, entre d’altres capitals.


     
Voleu publicar la vostra notícia? Només cal que ens envieu la informació a la direcció internètica comunicacio@fegp.cat juntament amb el logotip de la vostra empresa.
Donar-se d'alta al butlletí · Donar-se de baixa · Canviar la direcció d'email