Si no podeu veure aquest mail correctament feu click aquí: www.fegp.cat


Va d'Empresa

El Butlletí de les notícies de les empreses de la FEGP
Ed. 80 | 29.04.2019
     


 

12.500 USUARIS DE SOREA JA S’HAN PASSAT A LA FACTURA DIGITAL

Sota el lema “Cada gest, sostenible”, SOREA ha elaborat una campanya que posa el focus en la sostenibilitat mediambiental i social. D’una banda, la companyia promou reduir el consum de paper alhora que es disminueix la generació de residus, la qual cosa té un impacte directe en la sostenibilitat del planeta. De l’altra, SOREA destinarà l’estalvi que suposa deixar d’enviar aquesta correspondència a una causa social: el Programa de Pobresa Energètica de Creu Roja. Uns 12.500 usuaris de SOREA ja s’han passat a la factura digital des del llançament de la campanya solidària que va llençar la companyia al mes de febrer.  

LA FUNDACIÓ SANT ANTONI ABAT TANCA L’ESTUDI SOBRE ELS EFECTES DE LES TERÀPIES MULTISENSORIALS EN MALALTS D’ALZHEIMER I PARKINSON, AMB RESULTATS POSITIUS

La intervenció realitzada durant l’exercici 2017-2018 dins de l’Aula Multisensorial de la Fundació Sant Antoni Abat ha estat centrada en la gent gran i les demències, i en particular, a la intervenció i la recerca entorn de l’Alzheimer, i del Parkinson. La població amb la que s'ha realitzat la tasca inclou no només l’usuari, sinó també la persona cuidadora d’aquest usuari, especialment pel que fa als malalts d’Alzheimer. El cuidador és una peça clau en malalties i condicions de llarg recorregut, i resulta tan important de cara als estudis i la teràpia en si mateixa, com ho és el propi usuari. I al mateix temps, tot i la importància en el procés, i de l'afectació directa que aquest procés suposa, el cuidador és tradicionalment un element que queda al marge del procés de malaltia. 

40 ANIVERSARI D'EL CEP I LA NANSA EDICIONS

Neix a Vilanova i la Geltrú l’any 1979, com a resultat d’una agrupació de gent compromesa amb el redreçament cultural del país. Es tractava de posar a l’abast el llegat d’una bibliografia oblidada i d’estimular-ne d’altres de nova creació. 40 anys després de la seva creació, Quico Mestres i el seu equip del Cep i la Nansa han llençat col·leccions pioneres en el món editorial com els contes Ginjoler, únics amb la llengua de signes catalana, i la seva versió en castellà Carambuco Cuentos.

     
 

GEROSA INVERTEIX 13ME EN UNA NOVA NAU A SANT PERE MOLANTA

Cellografica Gerosa ha ampliat la seva fàbrica del polígon de Sant Pere Molanta on ha invertit 13 milions d'euros. La companyia, que fabrica material d'embalatge per a la indústria alimentària i farmacèutica, fins ara estava de lloguer a una nau però necessitava ampliar-la per augmentar la seva producció. Així doncs, el 2017 l'empresa va adquirir uns terrenys just davant de la seva nau de lloguer. La nova planta té 11.000m2 però està pensada per ampliar-la en el futur, ja que la parcel·la disposa de 23.000m2.

     


 
QUALIAVINS FORMA 12 EMPRESES DE LA DO COSTERS DEL SEGRE

L’Ajuntament de Tremp organitza durant el mes d’abril un seminari que posa l’accent a les estratègies de comercialització de vins dels cellers ubicats al seu entorn. Núria Ruiz, gerent de l'empresa Qualiavins, és la persona encarregada de fer aquesta formació que consisteix en tres sessions, els dies 2, 16 i 30 d’abril al centre cívic de Tremp. Qualiavins és una empresa especialitzada en consultoria, comunicació i assessorament, especialitzada en el sector vitivinícola.

     


 

UN ANY DEL QUIOSC DE MAS ALBORNÀ

Properament el quiosc de Mas Albornà, situat al vestíbul de l’Hospital Comarcal de l’Alt Penedès de Vilafranca arribarà al seu primer any de vida, sota la gestió de l’equip humà de la fundació. 365 dies de molta feina, aprenent l'ofici, compartint il·lusions i projectes amb els usuaris, visitants i tot el personal de l’hospital, amb el qual ha establert molt bones sinergies de treball des del primer dia. Llegiu l'article complet a l'enllaç.

     


 
EN FUNCIONAMENT EL CONSORCI SANITARI ALT PENEDÈS I GARRAF

El Consorci Sanitari de l’Alt Penedès i el Garraf és una organització consorcial, íntegrament pública, majoritàriament participada pel Departament de Salut i amb presència de les administracions locals, incorporada al marc corporatiu de les entitats del sector públic de la salut de l'Administració de la Generalitat de Catalunya. El Consorci consolida una història de col·laboració entre dues institucions sanitàries -el de l’Alt Penedès i el del Garraf- cosa que afavoreix el creixement de totes dues organitzacions i alhora poder afrontar els reptes de futur de la sanitat pública universal que es presta a la població de les dues comarques.

     


 
UN ANY DEL PROJECTE D’AJUT A PERSONES EN RISC D’EXCLUSIÓ

En col·laboració amb el Departament de Justícia de la Generalitat i el voluntariat de presons, la Fundació Sant Antoni Abat disposa d’un habitatge d’ús temporal per a persones en procés de canvi de llibertat i també persones que acaben d’assolir-la i que, a causa de la manca d’arrelament social, requereixen de suport professional i emocional. L’estada en aquest pis és temporal, d’entre un i tres mesos. Aquest programa, que respon a les sigles APRES (Ajut a Persones en Risc d’Exclusió Social) compta amb el suport de l’Obra Social de la Fundació Bancària “la Caixa” i es va posar en marxa el desembre de 2017. En poc més d’un any de funcionament, ha acollit una quinzena de persones. 

     


 
LA DAURADA PREVEU ARRIBAR ALS 800.000 ASSISTENTS

La Daurada Group, l'espai d'oci i gastronomia més gran de la costa de Barcelona, continua el seu creixement en el sector després d'aconseguir una acollida de més de 550.000 assistents durant els 300 esdeveniments organitzats el 2018. Per a aquest any, el grup té previst augmentar la xifra un 31% respecte l'any anterior fins a arribar als 800.000 visitants, amb l'objectiu de superar en 3 anys el milió de visites. El pla d'expansió de la companyia se centra en posicionar-se com l'espai de referència en oci multidisciplinari i gastronòmic de la costa catalana. Llegiu la notícia completa a l'enllaç.


      

LUIS FONSI, SÚPER 3, JOAN BAEZ I MORAT AL JARDINS DE TERRAMAR

El Festival Jardins Terramar de Sitges 2019 va agafant volada amb quatre noves incorporacions que responen als noms de Luis Fonsi (20 de juliol), l’espectacle infantil de “La Família Súper 3 a l’illa de les tortugues” (21 de juliol), Joan Baez “Fare Thee Well…Tour 2019” (25 de juliol) i el grup Morat (2 d’agost). Un elenc d’artistes que conformen una potent programació del 19 de juliol al 4 d’agost a la vila de Sitges. Les entrades es poden adquirir anticipadament www.festivaljardinsterramar.com.

      

INSCRIPCIONS OBERTES A LES ESTADES EDUCATIVES A MANCHESTER

Fa més de 20 anys que a Opera Serveis produeix, gestiona i coordina Estades educatives i d'idioma per a joves a partir dels 10 anys. Són mestres i viatgen a Manchester amb l'alumnat per gaudir i aprendre anglès de comunicació en les escoles i instituts britànics. Les inscripcions ja estan obertes! Més detalls al web www.operaserveis.com o bé trucant als 938937118 o 629219933. Descomptes especials per als socis de la FEGP.


     


 
NIKKO CENTER INAUGURA EL NOU CONCESSIONARI NISSAN

Nikko Center Vilafranca ha inaugurat les noves instal·lacions del concessionari de la marca Nissan, a l’avinguda de Tarragona, 135, de Vilafranca del Penedès, just davant de l’antiga ubicació. Del nou establiment destaca la disposició de l’espai que respon a una nova filosofia d’atenció al client, basada en la proximitat i la utilització de les noves tecnologies, perquè la clientela guanyi en capacitat de percepció dels vehicles. A les noves instal·lacions, de 1.500 metres quadrats, també hi ha un taller amb tots els serveis, un espai per a vehicles pesats i una segona planta dedicada al vehicle usat.

     
Voleu publicar la vostra notícia? Només cal que ens envieu la informació a la direcció internètica comunicacio@fegp.cat juntament amb el logotip de la vostra empresa.
Donar-se d'alta al butlletí · Donar-se de baixa · Canviar la direcció d'email