Si no podeu veure aquest mail correctament feu click aquí: www.fegp.cat


Va d'Empresa

El Butlletí de les notícies de les empreses de la FEGP
Ed. 79 | 26.03.2019
     

 

ENTREM-HI ET PORTA EL SANT JORDI A LA TEVA EMPRESA

Amb motiu de la Diada de Sant Jordi, Entrem-hi ofereix el servei de gestió i entrega de roses i rosers per als treballadors de la vostra empresa. A més, hi ha la possibilitat de personalitzar-les amb un missatge i el logotip corporatiu.

Podeu fer les vostres comandes abans del 5 d'abril, trucant al 93 890 47 32.

      

ÒPERA JOIES APOSTA PER LES NOVES TECNOLOGIES I LES XARXES SOCIALS

A la botiga online d'Òpera Joies es poden trobar les joies que dissenyen, elaboren i comercialitzen, posant ènfasi a la qualitat del producte, la facilitat d'escoltar el client en les seves demandes i suggeriments, i la garantia en els enviaments quan un client compra una joia, ja que es fan amb la corresponent assegurança. L'enviament és nacional i internacional. Òpera Joies també s'ha endinsat enguany a les xarxes Facebook i Instagram, us convida a seguir-los.

     


 
8A NIT EMPRESARIAL DE SOM SANT SADURNÍ

Som Sant Sadurní, amb el suport de l’Ajuntament de Sant Sadurní d’Anoia, organitza per vuitè any consecutiu la Nit Empresarial, amb l’objectiu d’esdevenir un punt de trobada de les empreses comercials, de la indústria i els serveis del municipi capaç d’impulsar la cooperació i unir als diferents sectors d'activitat. La 8a Nit Empresarial tindrà lloc el divendres 29 de març, al Mirador de les Caves, a partir de les 20h30. Per a més informació cliqueu l'enllaç.

     

 

LAVOLA ENS APROPA A LA NOVA NORMATIVA SOBRE PLANS D’IGUALTAT

La recent aprovació per part del Govern del Reial Decret-Llei de mesures urgents per a garantir la igualtat d’oportunitats en el treball, implica novetats en les obligacions de les empreses pel que fa a les polítiques per a la igualtat efectiva de dones i homes i en relació als plans d’igualtat a les organitzacions. La nova normativa obliga a la majoria de les empreses a elaborar i a implantar un pla d’igualtat. Fins ara només era obligatori per a empreses amb més de 250 treballadors. Llegiu l'article complet de Lavola a l'enllaç.

     


 
CAMP JOLIU, ESCOLA CARDIOPROTEGIDA

Camp Joliu, en l’afany per la millora contínua i la seguretat dels alumnes i personal del centre, s’ha convertit en escola cardioprotegida. L'escola de l'Arboç ha incorporat a les seves instal·lacions un desfibril·lador d’ús semiautomàtic per assistir a qualsevol persona en els primers minuts de produir-se una parada cardíaca. Part del personal docent i no docent de l'escola ha participat en un curs de formació específic per l'ús del desfibrilador per tal de poder atendre de manera immediata en cas que fos necessari. Actualment a Camp Joliu hi estudien 1150 alumnes (de P3 fins a 2n de Batxillerat) que procedeixen de 50 localitats diferents. 

     


 

JOAN MIQUEL OLIVER, PRIMER ARTISTA CONFIRMAT DEL SONS SOLERS 2019

Quan falten poc més de quatre mesos per a la celebració de la 6a edició del Sons Solers, el festival de Finca Mas Solers ha anunciat el primer artista confirmat: Joan Miquel Oliver. Ex compositor i guitarrista de l’aclamada banda mallorquina Antonia Font, dissolta l’any 2013, Joan Miquel Oliver ha triomfant també amb una carrera en solitari que l’ha consolidat com un dels noms de referència de l’eclosió del pop català. Més informació a l'enllaç.


     


 
ÈXIT I EXPECTACIÓ EN EL VII CURS DE PEDRA SECA A ALBET I NOYA

Una vintena de persones han participat al curs intensiu de Pedra Seca organitzat pel celler Albet i Noya. El curs, que arribava a la 7a edició, ha generat molt d’interès i les places s’havien exhaurit des de feia setmanes. Entre els participants, vinguts d’arreu del país, hi havia tant picapedrers professionals com particulars que volen aprendre aquesta tècnica ancestral per arranjar les seves pròpies finques o camins. Un cop més, la formació ha anat a càrrec dels margeners Pep Sastre i Jaume Sitges, vinguts expressament de Mallorca on aquesta tècnica està molt més implantada i conservada.

     


 
L’ESPAI BLAU DE SANT PERE DE RIBES CELEBRA 15 ANYS

El Complex Esportiu Municipal Espai Blau de Sant Pere de Ribes celebra 15 anys aquest mes de març. Per celebrar-ho ha engegat una original proposta a les xarxes socials on proposen d’etiquetar-se a tots els usuaris actuals i passats en una foto que han penjat a la pàgina oficial www.facebook.com/espaiblau/. Entre tots els etiquetats es sortejaran regals i abonaments gratuïts. Per a l’Instagram s’ha creat una etiqueta per anunciar tots els esdeveniments i promocions per celebrar-ho; #espaiblau15.


     


 
SERVEIS MÈDICS PENEDÈS PRESENTA LA INICIATIVA “LITOGRAFIES SOLIDÀRIES”

Serveis Mèdics Penedès ha presentat les seves “litografies solidàries”, una iniciativa que pretén recaptar fons a través de la venda al públic de dues litografies amb l’objectiu de col·laborar amb els projectes de lluita contra l’Alzheimer de la Fundació Pasqual Maragall. 

     


 

INSPECCIONS A LA CARRETERA DE VEHICLES COMERCIALS

Entre els objectius de la Unió Europea per a l'any 2020, cal destacar en aquesta ocasió el que preveu la millora de les condicions de seguretat en les vies de trànsit de la UE: la meta d'aconseguir reduir el nombre de víctimes mortals a les carreteres de la UE en relació a les dades d'accidentalitat registrats el 2011. Llegiu l'article complet al butlletí digital de Preconlab.


     


 
DOMÈNECH.VIDAL ESTRENA UNA NOVA LÍNIA DE VINS ECOLÒGICS

Domènech.Vidal de Vallformosa acaba d’estrenar, a través de la marca Freyé, una nova línia de vins ecològics. El primer d’aquesta nova línia és el Freyé Xarel·lo Ecològic 2018. Durant la primavera es llençarà el Freyé negre Ecològic elaborat amb Syrah, Merlot i Garnatxa Negra. El nou Freyé Xarel·lo Ecològic elaborat amb raïm procedent de vinyes velles ecològiques de xarel·lo plantat fa més de 30 anys al cor del Penedès. Aquest vi és fruit d’un treball acurat, amb el màxim respecte cap al terrer i el medi ambient. Són raïms ecològics que han permès elaborar un enamoradís vi blanc jove, amb bona acidesa i, sobretot, fruitós (fruites blanques).

     


 
LA FUNDACIÓ SANT ANTONI ABAT AMB ELS CENTRES PENITENCIARIS

La Fundació Privada Sant Antoni Abat, de Vilanova i la Geltrú, ha estat reconeguda pel Departament de Justícia de la Generalitat de Catalunya com a entitat col·laboradora en l'àmbit del voluntariat de centres penitenciaris. La Fundació impulsa un projecte VIA (Voluntariat d'Interns i Alliberats), ja en funcionament, per capacitar, seleccionar i formar voluntaris i voluntàries per treballar en diversos projectes, tant a l'interior dels centres penitenciaris com als recursos externs que l'entitat té per a la reincorporació de les persones alliberades a la societat.

     


 
NOVES CONFIRMACIONS AL VIDA 2019

José González, The Temples, Nacho Vegas i El Petit de Cal Eril són algunes noves incorporacions a la sisena edició del festival Vida 2019 que s'han donat a conèixer en la presentació del cartell. Tots ells s'afegeixen als ja confirmats Madness, Beirut, Hot Chip, The Charlatans, Sharon Van Etten, Superchunk, El Mató a un Policia Motorizado, Didirri, Joan Colomo, Stella Donnelly i Carla. L'edició d'enguany se celebrarà del 4 al 6 de juliol a la Masia d'en Cabanyes de Vilanova i la Geltrú, sota la temàtica 'Endless summer', un concepte que agafa com a premissa el documental de Bruce Brown i que vol fer referència al lligam entre el festival Vida i l'estació de l'any.

     


 
LA NOVA ESTRATÈGIA CREADA PER FAS BARCELONA

FAS Barcelona reinventa el model d'esdeveniments corporatius: La nova estratègia creada per FAS Barcelona per a treballar les inquietuds i necessitats dels recursos humans de les empreses està causant tendència i cada vegada més les empreses se sumen a aquesta nova organització d'esdeveniments corporatius. La base fonamental del que ofereix FAS Barcelona és un servei integral que reuneix espais diversos enfocats a la marca de cada empresa, activitats teambuilding, gastronomia motivadora i formació per mitjà de coach amb l'objectiu d'assolir els propòsits dels empresaris vers el seu equip humà. Més informació i projectes a mida a tere@fasbarcelona.com.

     
Voleu publicar la vostra notícia? Només cal que ens envieu la informació a la direcció internètica comunicacio@fegp.cat juntament amb el logotip de la vostra empresa.
Donar-se d'alta al butlletí · Donar-se de baixa · Canviar la direcció d'email