Si no podeu veure aquest mail correctament feu click aquí: www.fegp.cat


Va d'Empresa

El Butlletí de les notícies de les empreses de la FEGP
Ed. 78 | 22.02.2019
     


 

NEIXEN LES CATÀNIES ECOLÒGIQUES CUDIÉ BIO

L'empresa vilafranquina Bombons Cudié, creadora de les emblemàtiques Catànies, acaba de presentar, en el marc de la fira mundial de referència de confiteria i xocolata ISM de Colònia (Alemanya), la seva nova gamma BIO: Catànies ecològiques. Basant-se en la seva recepta de les Catànies originals, les BIO s’elaboren caramel·litzant ametlles marcones procedents d'agricultura ecològica d'origen mediterrani i banyades en praliné de fruita seca. Es presenten en tres nous sabors, tots amb ingredients ecològics: White (xocolata blanca), Milk (xocolata amb llet) i Dark (xocolata negra).

     


 

SOREA LLANÇA UNA CAMPANYA PER FOMENTAR LA FACTURA DIGITAL

SOREA, empresa gestora del cicle integral de l'aigua, ha llançat una campanya per animar els seus usuaris a passar-se a la factura digital i contribuir així a reduir el consum de paper i la producció de residus. L'usuari no només podrà rebre les factures de forma digital sinó també la resta de correspondència relativa al servei li podrà arribar a través de correu electrònic. D'aquesta manera, a més, la comunicació és més efectiva i immediata. Sota el lema “Cada gest, sostenible”, SOREA ha elaborat una campanya que posa el focus en la sostenibilitat mediambiental i social.

     
 
LAVOLA S’ALIA AMB ANTHESIS I REFORÇA LA SEVA PRESÈNCIA INTERNACIONAL

La companyia Lavola anuncia una integració amb Anthesis Group, una consultora de serveis i solucions de sostenibilitat global, amb seu a Londres i amb una presència consolidada en els mercats d'Àsia, Europa, Pròxim Orient i Nord Amèrica, zones geogràfiques complementàries en les què treballa Lavola. La fusió, que permet a l'empresa catalana integrar-se en aquest grup internacional, farà possible que sigui una consultoria encara més especialitzada en sostenibilitat i ampliï el seu abast geogràfic.

     


 
DIUMENGE 24 DE FEBRER ARRIBA LA FESTA AMB MÉS RITME AL MIRADOR DE LES CAVES

Tota una festassa al Mirador de les Caves, amb unes vistes sobre el Penedès, Montserrat i el Pirineu que són úniques. Un entorn de vinya i muntanya per assaborir els calçots km0 i la salsa especial de Cal Blay, tot acompanyat de carns i productes locals seleccionats per confeccionar un menú calçotada de qualitat i proximitat. I en acabat, tothom a la pista a ballar amb els millors hits dels 80! Més informacions i reserves a blayet@calblay.com

     


 
CELEBRA LA PRIMERA COMUNIÓ A DOLCE SITGES

Igual que el dia que un es casa o neix el seu primer fill, la celebració de la Primera Comunió és un moment assenyalat en la vida dels nens i nenes i suposa un pas més en el seu creixement cap a l'etapa adulta. L'espai i l'oferta gastronòmica triats són essencials per determinar l'èxit de la festa, i a Dolce Sitges, l'hotel de cinc estrelles amb espectaculars vistes al Mediterrani, tenen tots els elements per fer d'aquest dia un record per a tota la vida. Més informació...

     

 

ÍTACA INAUGURA UN NOU CENTRE A SANT SADURNÍ

Ítaca és un centre multidisciplinar d'educació i salut, d'atenció a infants, adolescents, famílies i adults que va néixer a Vilafranca el 2008. Ítaca intervé en les dificultats d'aprenentatge, de comportament i afectives. Les seves especialitats són psicologia educativa i clínica, psicomotricitat, logopèdia i optometria. Aquest mes, Ítaca obre un nou centre a Sant Sadurní d'Anoia, i convida a tothom a visitar-lo.


     


 
VIRTUAL OM ORGANITZA UN CURS PER MILLORAR LA COMUNICACIÓ DE MARCA

La formació, impartida per professors de Barcelona Activa i organitzada per Virtual Om, va dirigida a directius, emprenedors, personal de comunicació, recursos humans, màrqueting i comunicació. El curs tindrà lloc divendres 29 de març, al Palau Firal i de Congressos de Tarragona, de 9h30 a 14h. 

Més informació i inscripcions a l'enllaç
.

     


 
FORMACIÓ I TREBALL PROMOU LA CONTRACTACIÓ DE PERSONES ENTRE 16 I 20 ANYS

Dins del Programa Incorpora, Formació i Treball promou la contractació a persones d'entre 16 i 29 anys amb bonificacions en el contracte de 6 mesos, de 700€ mensuals de subvenció; o en el contracte indefinit, fins a 800€ mensuals de subvenció fins a 1 any. Formació i Treball compta amb joves que compleixen perfectament, tant amb els requisits per optar a la subvenció com amb l'experiència i formació adient a les necessitats de producció de les empreses. Per a més informació podeu enviar un correu a ccastillejo@formacioitreball.org.

     

 

NOVA LÍNIA DE NEGOCI A GRÀFIQUES FERPALA, AMB DECORACIONS DE PERSIANES

Gràfiques Ferpala pinta la persiana de les empreses per adequar-les als temps actuals. L'objectiu és connectar amb un nou públic potencial i al mateix temps oferir imatge de marca augmentant la visibilitat del negoci. Ferpala és una impremta històrica de Vilanova i la Geltrú (1975) que ofereix tot tipus de serveis d'impressió com targetes, flyers, díptics, tríptics, catàlegs, lones, vinils, rètols, llibres, revistes...


     


 
MISTINGUETT PLUME INSPIRA LA DESFILADA DEL DISSENYADOR OSCAR LEÓN

Mistinguett, de Vallformosa, ha estat el cava oficial de la 080 Barcelona Fashion, al Recinte Modernista de Sant Pau de Barcelona. Mistinguett Sparkling ha tingut un protagonisme molt especial dins la desfilada del dissenyador Oscar León. L’ampolla Plume de Mistinguett ha estat la font d’inspiració d’aquest prestigiós dissenyador a l’hora de crear la seva col·lecció Plume Noire. Oscar León ja ha col·laborat amb Mistinguett Sparkling amb diverses accions i amb el disseny de diversos materials promocionals de la marca, com una bossa o una samarreta.

     


 
EL CSG CONSOLIDA EL PROGRAMA DE DETECCIÓ PRECOÇ DE CÀNCER DE COLON

El Servei Digestiu del Consorci Sanitari del Garraf ha consolidat el Programa de Detecció Precoç (Cribratge) de Càncer de Colon i Recte. Durant el 2018, s'ha aconseguit que el 100% dels pacients inclosos en aquest programa siguin diagnosticats a través d'una colonoscòpia, en un període inferior a 2 mesos. Aquest és el temps màxim aconsellat per l'Institut Català d'Oncologia (ICO), i molt inferior a la llista d'espera habitual per aquesta prova. Aquest programa es va posar en marxa al Garraf durant el mes de novembre de 2015.


     


 
NOU BUTLLETÍ INFORMATIU DE PREVINTEGRAL

En aquest número trobem recomanacions davant períodes d'alta incidència de grip, un consell sobre temperatura i humitat en els llocs de treball; així com també un article sobre desconnexió digital en l'àmbit laboral.

Alhora s'hi inclouen les novetats de Previntegral. Podeu veure el butlletí complet a l'enllaç.

     

 

FÈLIX GALIMANY ES ESCOLLIT NOU PRESIDENT DE COVIDES

Les instal·lacions de Covides a Sant Sadurní d'Anoia van acollir el passat dissabte 26 de gener, una assemblea extraordinària de socis on es va escollir el nou president, Fèlix Galimany, i els nous membres del Consell Rector de la cooperativa. Galimany fa el relleu a l'expresident, Joan Marcé, que ha presidit Covides durant la darrera dècada. La presa de possessió es va fer el passat dilluns, coincidint amb la primera reunió del nou Consell Rector per a establir el full de ruta que seguirà la cooperativa d'ara en endavant.


     


 
LOGOS MEDIA REP EL PREMIO DIARIO DE MEDIACIÓN 2019

En el Dia Europeu de la Mediació, va tenir lloc l'acte de lliurament de Medalles al Mèrit Professional lliurades pel Diario de la Medicación. En el decurs de l'acte diferents professionals de l'equip de Logos Media van rebre aquesta distinció per la seva tasca. 

Més informació a l'enllaç.


     


 
BUFET GRUP QUATRE ENS POSA AL DIA EN MATÈRIA LABORAL

L'àrea laboral de Bufet Grup Quatre posa a disposició de totes les empreses les novetats dels Reial Decret 1462/2018 i Reial Decret Llei 28/2018 i com afecten el seu dia a dia en un document sintètic i àgil.

Podeu conèixer tot el detall a l'enllaç.

     
Voleu publicar la vostra notícia? Només cal que ens envieu la informació a la direcció internètica comunicacio@fegp.cat juntament amb el logotip de la vostra empresa.


FEGP

Donar-se d'alta al butlletí · Donar-se de baixa · Canviar la direcció d'email