Si no podeu veure aquest mail correctament feu click aquí: www.fegp.cat


Va d'Empresa

El Butlletí de les notícies de les empreses de la FEGP
Ed. 76 | 28.12.2018
     


 
Kinkakau inaugura una nova botiga a Santa Margarida i els Monjos

Aquest mes de desembre s'ha inaugurat la segona pastisseria de Kinkakau. Originària de Vilanova i la Geltrú, l'empresa emprèn un nou projecte a Santa Margarida i el Monjos.

Ja podeu degustar les seves especialitats a l'establiment de l'avinguda Catalunya, 18.

     
 
Conveni de col·laboració entre Bugaderia i Fundació

L’empresa Bugaderia Industrial del Garraf i la Fundació Privada Sant Antoni Abat han signat un conveni de col·laboració empresarial en activitats d’interès general. L’empresa col·laborarà durant els pròxims quatre anys en les tasques de suport a persones en risc d’exclusió social que porta a terme la Fundació, amb una aportació anual de 7.200 euros. El conveni ha fet possible l’adquisició d’un vehicle per al transport dels usuaris dels diferents serveis que presta l’entitat, especialment el d’ajut a persones en risc d’exclusió social.

     


 
La nova sala de Scaparium ha estat seleccionada entre les 15 millors del món

La nova instal·lació de Scaparium, Golden Pop Bcn, ubicada al carrer Girona de Barcelona, obria el segon joc a principis del mes de novembre i, en tan sols trenta dies, ha assolit la posició número onze del Top Room Scape Projecte; un llistat elaborat per un jurat especialitzat de 70 persones i que ha participat en més de 20.000 jocs d'arreu del món. Sota una temàtica ambientada en Indiana Jones i recreant les Catacumbes de Paris, el joc ha estat portat a una experiència completament real on hi ha una sofisticada electrònica i efectes especials. 

     


 
Pinord posa la primera pedra de la seva nova bodega

La família Tetas de Pinord ha posat la primera pedra de la seva nova bodega que se situarà a la finca de Muntanyans, al municipi de Castellet i la Gornal. La família Tetas ha volgut fer públic l’acte simbòlic de posar la primera pedra de la bodega on hi ha col·locat també fotografies de la família, monedes, un vi i un cava de l’empresa, la llicència d’obres i premsa comarcal i local; tot plegat per determinar l’època en què es va construir la bodega. El mossèn de Castellet i la Gornal, Valentí Alonso, també ha estat present a l’acte per beneir la primera pedra. 

     

 

Covides incrementa un 3’7% les vendes arribant a una facturació de 14’6M€

Aquest mes de desembre s'ha celebrat a les instal·lacions de Covides, a Sant Sadurní d'Anoia, la tradicional i multitudinària "Trobada anual de Socis de la cooperativa". L'esmorzar va comptar amb més de 800 participants i l'assistència de la consellera d’Agricultura, Teresa Jordà. En el moment dels parlaments els responsables tècnics de la cooperativa han presentat els vins novells blanc i rosat de la collita del 2018 i el vi negre jove de la collita del 2017. També es va fer el balanç de l’exercici tancat al mes de juliol: Covides va facturar 14’6M€, el que suposa un creixement del 3’7% respecte a l’any anterior.


     


 
Acció Preventiva rep el Premi Quality Award 2018

A finals del mes passat, va tenir lloc a l'Esade Creàpolis la jornada ''L'absentisme laboral, la xacra de l'empresa del segle XXI'' organitzada per la Cambra d'Emprenedors i Empresaris. En el decurs de l'acte, Xavier Pladevall, CEO d'Acció Preventiva i director de Europreven, va rebre el Premi Quality Award 2018 a la Qualitat d'Assessorament en Prevenció de Riscos Laborals, reconeixement atorgat per la contribució d'Acció Preventiva al món empresarial, aconseguint empreses més segures, més saludables i més competitives. 

     


 
Coral Transports reconeguda en la 4a edició dels Premis de la RSE de Catalunya

Sis organitzacions, una persona i un territori han estat reconeguts per les seves bones pràctiques i la seva trajectòria en matèria de Responsabilitat Social Empresarial (RSE) en l’acte de lliurament de Premis Respon.cat. Els Premis han permès posar en valor la trajectòria socialment responsable de Coral Transports & Stocks, pime penedesenca dedicada al transport internacional i a l’emmagatzematge de mercaderies.

     

 

El Grup Klingele adquireix l’empresa catalana Ondunova

El grup Klingele, un dels fabricants independents de paper i embalatges de cartró ondulat líder en el sector, ha adquirit el 100% de les participacions del grup català Ondunova, que fins ara pertanyien en un 75% a la família Gomà. Ja a principis dels any 70, Klingele tenia accions de l’empresa, de la qual ara Klingele assumeix la propietat completa. Amb aquest pas, el fabricant d’embalatges alemany prossegueix la tendència de creixement a l’estranger. Grup Ondunova va ser fundat l’any 1957 i està constituïda per les empreses Ondunova i Wondu, ambdues a Santa Margarida i els Monjos.


     
Voleu publicar la vostra notícia? Només cal que ens envieu la informació a la direcció internètica comunicacio@fegp.cat juntament amb el logotip de la vostra empresa.


FEGP

Donar-se d'alta al butlletí · Donar-se de baixa · Canviar la direcció d'email