Si no podeu veure aquest mail correctament feu click aquí: www.fegp.cat


Va d'Empresa

Ed. 75 | 23.11.2018
     


 
Agrotast: Lots de Nadal amb productes cooperatius de promimitat

Agro-Tast és el nom comercial de les agrobotigues de Cevipe, el Centre Vinícola del Penedès. Amb aquestes credencials, enguany per la campanya de Nadal proposen un lot nadalenc diferent, amb responsabilitat social cooperativa. Amb aquest objectiu des de fa unes setmanes preparen lots de Nadal amb productes cooperatius i de proximitat, sempre de la màxima qualitat. Es tracta de fer més visibles els productes cooperatius del nostre territori. Els elaboren a mida en funció de les necessitats de cada client a partir de 25€. Més informació a agrobotiga@cevipe.coop.

     
 
La Fundació Sant Antoni Abat col·labora amb l’Expo/Biennal de Pessebres de Catalunya

La Fundació Privada Sant Antoni Abat col·labora amb l’Expo/Biennal de Pessebres de Catalunya, que s’organitza aquest desembre a Vilanova i la Geltrú, amb la cessió de l’església dels Josepets, propietat de l’entitat. En aquest espai històric del nucli antic vilanoví s’instal·larà la mostra principal d’aquesta Biennal, organitzada per l’Associació Pessebrista de Vilanova i la Geltrú. Es tracta d’una exposició de 37 diorames d’entitats pessebristes de tot Catalunya, i d’una vintena més d’obres ambientades en diferents indrets de la capital del Garraf. L’església dels Josepets data del segle XVIII i era l’església del convent dels Carmelites Descalços (actual edifici de l’Hospital de Sant Antoni Abat). Més informació en l’enllaç.

     


 
Aquest dissabte el Mag Sun al Casal de Vilafranca

El premi Nacional de màgia ens apropa un espectacle de gran format que us sorprendrà i emocionarà. El Mag Sun ens presentarà el seu darrer i més impressionant espectacle de màgia, llum i so, on us veureu immersos en una atmosfera de misteri i emoció que us atraparà de principi a fi. Serà dissabte, 24 de novembre, a les 19h30, al Teatre El Casal

Més informació i compra d'entrades a l'enllaç.


     


 
Arrenca el projecte més nou de Cal Blay, el Blayet

El Blayet neix de l'experiència de Cal Blay i és fruit de la passió per oferir la millor cuina per a tots els públics. Blayet és menjar per emportar, és la solució gastronòmica per a un aniversari, un dinar de treball, una visita a l'oficina, al celler, a l'empresa, un bateig o comunió, una trobada d'amics, un pícnic entre vinyes o a la platja, una revetlla a la fresca, Cap d'Any i Festes de Nadal. Blayet també són plats per encàrrec, menús per a col·lectius i la fórmula fàcil i còmode per a cada necessitat gastronòmica.

     


 
Parets ignifugues made in Ignifugacions del Garraf

Ignifugacions del Garraf afegeix en el seu catàleg de productes els revestiments de paret ignífugs de màxima qualitat i fabricats a mida seguint les instruccions del projecte. Ofereix més de 200 dissenys elaborats per grans artistes i dissenyadors d'interiors. Els revestiments de paret són materials que permeten variar l'aspecte de les parets i sostres d'una manera fàcil i sense un cost elevat. 

Més informació i detalls a l'enllaç.


     

 
La Granja, premi al Creixement Empresarial en Innovació

La gala Nit del Gourmet Català ha premiat als millors productes gourmet catalans de l’any. En la seva IV edició, celebrada al Palau de Pedralbes, la Nit del Gourmet Català ha demostrat que els productes de la gastronomia catalana viuen un dels seus millors moments en innovació i qualitat. L'empresa penedesenca, La Granja, ha rebut el premi al Creixement Empresarial en Innovació per la seva decidida aposta per la innovació que li ha portat un gran augment de la facturació i de la seva capacitat productiva. 

     

 

Nova sala especial per a empreses al Celler Ferré i Catasús

El Celler Ferré i Catasús ha renovat la seva sala de reunions, l'han anomenat Sala Cap de Trons, fent referència al seu famós vi negre. Un nou parquet, wifi, projector i pantalla, està tot preparat per a rebre grups de fins a 50 persones per a qualsevol ocasió: reunió professional o familiar, seminaris, aniversaris, teambuilding ..... A més de gaudir de la sala, podreu afegir a l'estada una visita al celler i tast de vins, també disposen del restaurant Sumoll, on es pot gaudir d'un dinar o sopar amb cuina típica catalana i mediterrània, tot un plaer pel paladar. Per a més informació cliqueu a l'enllaç.


     


 
Formació Treball obre la primera Botiga Amiga a Vilanova i la Geltrú

La Fundació Formació i Treball inaugura una botiga ''Roba Amiga'' a la capital del Garraf. Els ingressos d’aquest establiment es destinen a programes de formació i inserció laboral per a persones en risc d’exclusió social. Roba amiga és un espai de venda al detall de roba, sabates i complements. A més, ofereix un contracte directe i estable a persones que tenen més difícil accedir a una oportunitat laboral a formació i adquisició d’experiència professional. També destaca com una eina mediambiental per allargar el cicle de vida a peces de roba que estan en perfecte estat per al seu ús. Gràcies a aquesta nova obertura s’han pogut contractar a tres persones, dues d’elles treballadores d’inserció.

     


 
Mallart 1916 Mas Albornà s’uneix al col·lectiu Créixer

La Fundació Mas Albornà-Mallart 1916 s’uneix al col·lectiu Créixer, una associació sense ànim de lucre formada per empreses socials de Catalunya que té per finalitat principal la generació de llocs de treball per les persones amb discapacitat i especials dificultats. La finalitat d’aquest projecte es la sensibilització d’un consum socialment i responsable, sumant oportunitats i compromís social. Aquests són uns valors que des de Mas Albornà sempre hem intentat definir en tots els nostres projectes i iniciatives i gràcies a aquesta sinergia o podem continuar definint. Llegiu més...

     

 

Plume, el nou producte icònic de Mistinguett Sparkling

L’estilosa ampolla d’aquest escumós Premium s’inspira en les plomes que Mistinguett, la vedet francesa més famosa de tots els temps, va utilitzar per primera vegada en un espectacle. En una glamurosa festa al Balcó de Mar de Sitges, i en el marc del Sitges Festival Internacional de Cinema Fantàstic de Catalunya, es va presentar un dels productes més icònics de Vallformosa. Es tracta de l’escumós Plume de Mistinguett Sparkling, un Blanc de Noirs elaborat amb Pinot Noir amb tonalitats fresques, agradables i afruitades. Un escumós rodó, de bombolla fina, ideal per harmonitzar qualsevol situació. 


     

 

Nadal vol incrementar la producció de cava un 75% l'any 2020

Nadal s’ha proposat arribar a l’any 2020 incrementant un 75% la seva producció de cava, passant de les 200.000 ampolles comercialitzades el 2017 fins arribar a les 350.000. La direcció preveu “tocar sostre” d’aquí dos anys amb l’objectiu de centrar-se en el posicionament de la marca entre els escumosos de criança


     


 
Nou servei de teràpies naturals a la Clínica Dental del Vinyet

La Clínica Dental del Vinyet, amb més de 25 anys al servei de la salut a la comarca i amb el major interès en millorar la salut dels pacients, ha obert un nou servei d'homeopatia, micoterapia, fitoteràpia, suplementació, flors de Bach, teràpies naturals per ajudar a trobar l'equilibri físic i emocional. Problemes de son, ansietat, pors, dolors crònics, al·lèrgies, baixades del sistema immunitari, poden millorar amb productes naturals, sense riscos ni efectes secundaris indesitjables.

     

 

L´Associació Marinada dóna 3.500 euros a la Unitat de Patologia Mamària

Coincidint amb el Dia Mundial Contra el Càncer de Mama, l’Associació de dones amb càncer de mama Marinada, ha fet lliurament d’una donació de 3.500 euros a la Unitat de Patologia Mamària del Consorci Sanitari del Garraf (CSG) i el Consorci Sanitari de l’Alt Penedès (CSAP). Aquests diners s’han recaptat a través de diverses iniciatives de l’associació (Jornades de Familiars de Redbar i Cursa Esportiva de San Silvestre de Canyelles), i s’invertiran en la compra d’equipaments mèdics destinats al diagnòstic i la prevenció del càncer de mama.


     


 
Nou Muy Mucho al Jardiland Cubelles

Jardiland Cubelles ha obert recentment a les seves instal·lacions un shop in shop de 200m2 de la franquícia Muy Mucho. Muy Mucho es una empresa catalana de botigues franquiciades i pròpies especialitzada en els móns del regal i la decoració i parament per a la llar.

     
Voleu publicar la vostra notícia? Només cal que ens envieu la informació a la direcció internètica comunicacio@fegp.cat juntament amb el logotip de la vostra empresa.


FEGP

Donar-se d'alta al butlletí · Donar-se de baixa · Canviar la direcció d'email