Si no podeu veure aquest mail correctament feu click aquí: www.fegp.cat

Va d'Empresa

Ed. 74 | 19.10.2018
     


 
Sorea promou l'ús del cotxe elèctric compartit entre els seus treballadors al Penedès

SOREA, empresa gestora del cicle integral de l’aigua, ha signat un acord amb el servei pioner de cotxes elèctrics compartits MEC (Mobilitat Elèctrica Compartida) perquè els treballadors de la companyia puguin gaudir d’una flota de vehicles sostenibles al seu servei. MEC Carsharing està present a Vilafranca del Penedès, Sant Sadurní d’Anoia i Sitges i neix a través projecte enoturístic La Carretera del Vi.

     


 
Cugat Residencial participa en una taula rodona sobre la vellesa en el col·lectiu LGTBI

La directora de Cugat Residencial, Ana Sanz, va participar el passat 5 d'octubre a la taula rodona que va organitzar la Fundació Enllaç per reflexionar sobre el col·lectiu LGTBI en la vellesa. Com a experta en les relacions interpersonals, la directora de Cugat Residencial va defensar el projecte que es practica en el seu propi centre on l'Atenció Centrada en les Persones és primordial i de gran valor pels residents. Disposar d'un projecte de vida centrat en les necessitats de les persones grans és la base amb la que es treballa des del centre ubicat a Vilanova i la Geltrú. 

     


 
El Cep i la Nansa presenta Balcons que escupen mitges

Balcons que escupen mitges és l'estrena de la poeta Raquel Casas, amb el seu primer llibre de relats. Hi trobarem tota mena de contingències humanes. Una extensa galeria de personatges que per atzar, o no, s'entrecreuen amb d'altres de vides impossibles, marginals, turmentades o insignificants. El Cep i la Nansa, l'editorial vilanovina que l'edita, farà la presentació diumenge dia 21 d'octubre, a les 12h, al Lotus de Vilanova i la Geltrú. 

     


 
Cal Blay inaugura la nova Masia d'Esplugues

Dimecres 17 d'octubre, a les 19h, ha tingut lloc la inauguració i reobertura de la històrica Masia d'Esplugues. Cal Blay ho va celebrar organitzant una recepció per descobrir el nou espai de Cal Blay a Barcelona. 

Podeu fer un tast al seu web.


     


 
Tornen els Dies Blaus a l'Hotel Estela, a Sitges

Un dels atractius més preuats de l'Hotel Estela Barcelona són els seus salons modulars, dotats amb llum natural i imaginació pròpia. Estan proveïts amb els últims avenços tecnològics i entre pintures i escultures d'artistes contemporanis, són aptes per a qualsevol convenció, banquet, reunió d'empresa o celebració. Aquesta tardor l'Hotel Estela proposa de nou la promoció ''Dies Blaus''. 

Consulteu els detalls a l'enllaç.


     


 
XTA estrena oficina mòbil portant internet d'alta velocitat al Penedès i el Garraf

Des d'aquest mes, XTA, Xarxes de Telecomunicacions Alternatives, posa en marxa una oficina mòbil per facilitar l’atenció als usuaris de fibra d’alta velocitat a diferents municipis de l’Alt Penedès, Baix Penedès i Garraf. Per tal de facilitar la contractació de proximitat, l’oficina mòbil itinerant s’instal·larà a cada municipi un matí per setmana. S’hi oferirà la possibilitat de contractació de paquets de serveis que poden incloure telefonia fixa i mòbil, fibra a diferents velocitats i TV, sense haver de desplaçar-se a les oficines centrals d’XTA a la Granada del Penedès. Es poden consultar els horaris de l’oficina mòbil a xta.cat/oficinamobil. 

     

 
Portes obertes als Cellers Agvstvs Fòrvm

Cellers Avgvstvs Forvm obre les seves portes per presentar-vos un espai i entorns únics, i per apropar-vos una mica més al vostre somni: el vostre casament o celebració somiada en un entorn màgic. Us convida a conèixer els espais i racons entre les vinyes, amb una sala de vidre i instal·lacions que acolliran les vostres celebracions i les convertiran en inoblidables. El dissabte 27 d'octubre, a partir de les 11h, podeu concertar visita al telèfon 663 92 95 52 o al correu electrònic enoturismo@avgvstvsforvm.com

     

 

A mitjans d'octubre torna la Xerigotada per maridar formatge, vins, festa i cultura

El dia 20 d’octubre s’ha organitzat la tercera edició d’aquesta proposta per maridar formatges, vins i cultura en les instal·lacions de Xerigots. Per tercer any consecutiu s’organitza La Xerigotada, un vespre carregat de cultura i gastronomia a l’Obrador de Xerigots, situat en una antiga nau del segle XIX del carrer Comerç de Vilafranca. Serà el dissabte 20 d’octubre, de 7 de la tarda a 10 de la nit. La festa coincideix amb el 7è aniversari de Xerigots.


     


 
Vitampleni ens proposa omplir l'agenda aquest octubre

La nutricionista i activista de salut Àstrid Barqué i Vitampleni ens proposen per aquest octubre conferències, showcookings, tallers i fins i tot activitats extraescolars pels més petits.

Trobareu tots els detalls al seu darrer butlletí digital. 

     


 
El Casal ha organitzat un acte de recepció de la Creu de Sant Jordi per oferir-la als socis

Tot i que la Creu de Sant Jordi la van rebre a l’estiu, ara i coincidint amb les dates de l’aniversari de l’entitat, han volgut fer un acte públic per oferir-la als socis. La Societat La Principal El Casal de Vilafranca va oferir un acte públic amb el que va voler compartir amb els seus socis, seccions i empreses col·laboradores. El president del Casal, Miquel Àngel Garcia, va explicar que és un reconeixement als 114 anys d’història de l’entitat.

     

 

Mútua Penedès patrocina el Fòrum Gran Penedès

Cada dos mesos Mútua Penedès patrocina el cicle dels esmorzars col·loquis del Fòrum Gran Penedès, que organitza la FEGP al Centre Àgora, amb la col·laboració de l’Ajuntament de Vilafranca del Penedès. Està confirmat que el 12 de desembre el ponent serà Joaquim Ferrer, secretari d'Empresa i Competitivitat de la Generalitat de Catalunya. Demaneu invitació per assistir.


     
Voleu publicar la vostra notícia? Només cal que ens envieu la informació a la direcció internètica comunicacio@fegp.cat juntament amb el logotip de la vostra empresa.


FEGP

Donar-se d'alta al butlletí · Donar-se de baixa · Canviar la direcció d'email