Si no podeu veure aquest mail correctament feu click aquí: www.fegp.cat

Va d'Empresa

Ed. 73 | 19.09.2018
     


 
Neix Escena Penedès, un nou festival al Penedès dedicat al teatre

El festival està impulsat pel Casal de Vilafranca i la coordinadora de grups amateurs de teatre de l’Alt Penedès (GATAP) amb l’objectiu de donar visibilitat a la proposta teatral d’aquests grups penedesencs. En aquesta primera edició, del 21 al 23 de setembre, es mostraran sis espectacles de cinc companyies de la comarca, repartits en tres dies i dos espais, el Teatre del Casal i la sala polivalent de l’entitat de la planta baixa del carrer del Migdia, 18. 

     


 
Covides preveu vins de bona qualitat en un any amb més collita que els anteriors

Comparat amb anys anteriors la collita ha estat superior però no en excés. Això farà que els preus es mantinguin, dóna tranquil·litat als cellers i no se’n ressentirà la qualitat. Les vinyes del Penedès es troben en plena verema i les previsions amb què treballa Covides fan pensar amb uns vins de bona qualitat. El president de la cooperativa, Joan Marcé, explica que tot i que globalment els viticultors no han patit excessivament enguany, sí que en alguns casos concrets les pluges han afectat a la collita.

     


 
Quim Masferrer al Calendari 2019 de Mas Albornà

Encara falten uns quants mesos per esgotar el 2018 però Mas Albornà ja està treballant en l’elaboració del calendari que ens acompanyarà tot l’any que ve. Un any, el 2019, molt especial per l'entitat ja que coincideix amb la celebració del 50è aniversari de la Fundació. La dissenyadora d’enguany, Xus Azor, juntament amb Toni Galitó, autor de les fotos, ja estan desplegant tot el seu art i professionalitat per donar forma a un calendari que aquesta vegada té com a protagonista l’actor Quim Masferrer, també presentador del programa El Foraster de TV3.

     


 
La 4a cursa solidària de Le Méridien Ra Beach Hotel & Spa bat tots els rècords

El 9 de setembre va tenir lloc la quarta edició de la Cursa Solidària de Le Méridien Ra Beach Hotel & Spa de 5 km i 10km entre Sant Salvador (el Vendrell), Calafell i Segur de Calafell. La recaptació de la cursa solidària, no competitiva, adreçada a homes i dones, va destinada a la Fundació Càritas del Vendrell, un total aproximat de 1.500 € (sense comptar les inscripcions del mateix dia). La cursa va batre rècords d'assistència amb una participació de 117 atletes.

     


 
El butlletí de Preconlab ens descobreix les estratègies de la Inspecció de Treball

El darrer butlletí digital de Preconlab recull que la Inspecció de Treball i la Seguretat Social realitzarà visites d'inspecció en horari especial (hores nocturnes, cap de setmana i festius) per evitar que proliferi el treball no declarat, segons es recull en l'esborrany del Pla Director 2018-2020.  Per dur a terme aquestes visites, els funcionaris de la Inspecció de Treball comptaran amb la col·laboració activa de les forces i cossos de seguretat de l'Estat, segons l'esborrany del Pla. Llegiu l'article complet a l'enllaç.


     


 
Vilarnau comença a elaborar caves de llarga criança

Aquesta verema marca l'inici de l'elaboració dels caves de llarga criança 100% ecològics de Vilarnau, que preveu elaborar de cara el 2019. La cava de Sant Sadurní d’Anoia va començar la seva conversió de cultiu tradicional a ecològic l’any 2013 i el 2016 Vilarnau va obtenir la seva primera collita ecològica. Enguany s’espera una verema i una qualitat del raïm excel·lents. Respecte l’any 2017, les tasques han començat una mica més tard degut a les pluges registrades. “Aquest escenari és l’ideal per elaborar caves de llarga criança, amb bona graduació alcohòlica i excel·lent acidesa”, assegura el gerent de Caves Vilarnau, Damià Deàs.

     

 

Dolce Sitges llança una proposta exclusiva per als nuvis més previsors

La promoció ''Early Weddings 2019'' de Dolce Sitges, vàlida per reserves fins al 30 de setembre de 2018, ofereix unes opcions gastronòmiques, a més de cinc deliciosos menús de noces, i avantatges tant per als nuvis com per als seus pares i la resta de convidats.     


 
Futureco Bioscience col·labora en el projecte PALVIP per al control biològic de cultius mediterranis

Futureco Bioscience forma part de l'equip implicat en el projecte PALVIP (Protecció Alternativa de les produccions Vegetals Interregionals dels Pirineus), un projecte d'investigació i experimentació transfronterer Catalunya - Rosselló, per desenvolupar productes de biocontrol adaptats als cultius mediterranis. PALVIP associa universitats i estructures tècniques com la Cambra d'Agricultura dels Pirineus Orientals (CAEP), l'Institut Català de la Vinya i el Vi (INCAVI), la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB), la Universitat de Girona (UdG), la Universitat de Perpinyà Via Domitia (UPVD) i Futureco Bioscience. Llegiu més...

     
Voleu publicar la vostra notícia? Només cal que ens envieu la informació a la direcció internètica comunicacio@fegp.cat juntament amb el logotip de la vostra empresa.


FEGP

Donar-se d'alta al butlletí · Donar-se de baixa · Canviar la direcció d'email