Si no podeu veure aquest mail correctament feu click aquí: www.fegp.cat

Va d'Empresa

Ed. 71 | 22.06.2018
     


 
Tallers d'estiu 2018 al Museu del Ferrocarril

Arriba el bon temps, els dies són més llargs i ve de gust fer activitats i passar més temps al carrer. El Museu del Ferrocarril proposa una infinitat d'activitats disponibles en els seus tallers d'estiu d'aquest 2018. Estan adreçats a esplais, casals i escoles que fan activitats a l’estiu. Apunteu als més petits a gaudir del món dels trens! Consulteu tot el catàleg de propostes a l'enllaç.

     


 
Vallformosa celebra el 10è Sopar Solidari contra el Càncer

Divendres 13 de juliol, als jardins de la Masia Vallformosa, tindrà lloc la 10a edició del Sopar Solidari. Com cada any, els beneficis aniran per l'Institut Català d'Oncologia i a l'associació penedesenca Ampert. Enguany és el 10è aniversari d'aquest sopar tant emblemàtic que serà dirigit i presentat pel periodista Xavier Grasset.

Ja podeu fer la vostra reserva a l'enllaç.

     


 
Cursos d'oficis amb matrícula oberta a Preconlab

Preconlab anuncia la propera convocatòria pel mes de juliol de formació homologada del 2n cicle d'ofici (20 hores) per al sector de la construcció.

Consulteu els detalls dels cursos i gestioneu les inscripcions a l'enllaç.

     


 
L´acompanyament professional dels infants i adolescents en el procés de dol

El Consorci Sanitari del Garraf (CSG) ha celebrat les VII Jornades sobre el dol “Ajudar a viure el final de la vida”, a l’Hospital Residència Sant Camil.

En aquesta setena edició hi han participat més de 140 professionals de l’àmbit de la salut i social i del món educatiu, per parlar sobre l’acompanyament durant el procés de dol dels infants i adolescents quan perden un ésser estimat.

     


 
Previsora General renova la seva certificació del segell de responsabilitat EthSI

Previsora General · Mútua Penedès ha renovat la seva certificació del segell EthSI que garanteix que és una companyia dins el sector assegurador que té en compte els aspectes relacionats amb un comportament ètic de la organització. El principal aspecte i més important és el fet de ser una mutualitat, un dels mecanismes que permet prevenir la desigualtat social. Altres paràmetres que certifiquen el seu comportament ètic són la responsabilitat social, la inversió socialment responsable, la transparència i la vinculació a l'economia social.

     


 
A Prysmian Club ja estan disponibles els Llibres Blancs de la Instal·lació de cables i accessoris per a baixa i mitja tensió

El butlletí digital de Prysmian Group inclou articles tècnics però també ens ofereix els manuals d'instal·lació de cables i accessoris per a baixa i mitja tensió.

No us perdeu tots els detalls a l'enllaç.


     

 

Noves propostes d'estiu de Vitampleni

Vitampleni dóna la benvinguda a l'estiu amb tot un ventall de propostes i tallers per cuidar-se. Especial revetlla healthy i molona alhora amb showcookings online de patés vegetals i aperitius fàcils i saludables. Campus per a nens i xerrades per començar l´estiu trobant-te genial: salut hormonal, salut intestinal… i molt més! 

Podeu llegir totes les propostes a l´enllaç.


     


 
Lavola celebra el dia del Medi Ambient amb nou web

Recentment, s'ha celebrat el dia del Medi Ambient, enguany dedicat a la lluita contra la contaminació per plàstics. Lavola us convida a fer clic al vídeo i conèixer la nova etapa d'empresa que evoluciona i es reorganitza en solucions orientades a donar respostes integrals a les teves necessitats.

Alhora, ha aprofitat l´efemèride per estrenar nova pàgina web.

     


 
uRock imparteix el Taller de Transformació Personal per aconseguir l´èxit

Des d´uRock es proposen aconseguir conèixer millor i potenciar totes les capacitats per obtenir benestar personal i èxit professional. En el taller que han dissenyat, s'ensenyarà a gestionar millor el ''jo'' per ser més feliç, canviar actituds que portin a tenir més èxit, comprendre per què actuem com actuem, gestionar conflictes, veure els altres ''de manera diferent'', positivitzar els fracassos, fer servir eines per empatitzar més en les relacions personals i professionals... 

Per a més informació cliqueu l'enllaç.

     
Voleu publicar la vostra notícia? Només cal que ens envieu la informació a la direcció internètica comunicacio@fegp.cat juntament amb el logotip de la vostra empresa.


FEGP

Donar-se d'alta al butlletí · Donar-se de baixa · Canviar la direcció d'email