Si no podeu veure aquest mail correctament feu click aquí: www.fegp.cat

Va d'Empresa

Ed. 70 | 28.05.2018
     


 
Le Méridien Ra arrenca la temporada amb les habitacions renovades i moltes novetats

Le Meridien Ra Hotel Beach & Spa, de la cadena Marriott International, obre la temporada amb moltes novetats. Des de la renovació de les seves 144 habitacions, les sales de reunions i del gimnàs, fins al redisseny del Beach Club, passant per l'obertura del nou restaurant Lo Mam, encapçalat pel xef Jordi Guillem. 

     


 
Un nou Sons Solers, el 13 de juliol

Mishima, Ramon Mirabet, Animal, Luthea Salom i Guillem Roma són el cartell definitiu de la cinquena edició del Festival Sons Solers que organitza anualment la Finca Mas Solers i el Grup Perelada. Aquesta edició se celebrarà divendres 13 de juliol i l’organització ha decidit ampliar l’aforament, tot i que asseguren que no es perdrà l’essència que el caracteritza, la de ser un Slow Festival. Els socis de la FEGP gaudeixen de descomptes especials, consulteu.

     

 
Totes les novetats de Mas Albornà

El restaurant El Cigró d'Or de Vilafranca va ser l'escenari de la presentació de Mallart 1916, la nova etapa d'aquesta empresa centenària de la Llacuna en aliança amb Mas Albornà. Aquesta notícia encapçala el butlletí digital de Mas Albornà però està treballant en d'altres projectes, no us ho perdeu!

     


 
Salut Dental Penedès: els millors implants dentals de Vilafranca

Una correcta aplicació dels implants garanteix una cura bucodental sòlida i de llarga durada. És per això que l’equip de cirurgians de Salut Dental Penedès aposta per una implantologia de qualitat gràcies a l’aplicació dels més avançats recursos tecnològics. Els productes anestèsics d’última generació que utilitza Salut Dental Penedès fan que l’experiència implantològica operatòria i post operatòria sigui pràcticament indolora. Llegiu més al darrer butlletí digital.

     


 
L'International Wine Challenge ‘banya’ d´or Domènech.Vidal

Els penedesencs Cultivare Xarel·lo i Sumoll-Samsó s’enduen dues de les tres medalles d’or concedides a vins catalans. El prestigiós concurs britànic International Wine Challenge (IWC) ha distingit amb dues de les tres medalles d’or concedides a vins catalans als dos vins icona de Domènech.Vidal de la casa Vallformosa. A més, els Cultivare Xarel·lo 2015 i Cultivare Sumoll-Samsó 2013 són els únics vins emparats per la Denominació d’Origen Penedès que s’han endut la preuada medalla d’or. 

     


 
Torre del Veguer aposta per l'enoturisme amb el nou Wine Center ''La Sínia''

Torre del Veguer ha emprès aquest any decidits passos per ser un referent en Enoturisme amb la inauguració, aquest mes de maig, del Wine Center “La Sínia”, un espai- museu on s'ofereix degustació de vins a copes als visitants. Una de les principals joies d'aquest nou espai és una àmfora romana de més de 2.000 anys que es conservava a l'interior de les dependències privades de Torre del Veguer i que ara es comparteix amb els visitants.


     

 

Un llibre infantil per aprendre a estimar la Natura

El Cep i la Nansa presenta La cançó del bosc, un conte d'Àlex Tovar il·lustrat per Àfrica Fanlo. Es tracta d'una faula preciosa per aprendre a estimar la natura. A través de la mirada d'una nena molt especial descobrirem per què és tan important respectar els cicles naturals, evitar el malbaratament dels recursos i viure de manera harmoniosa i sostenible.


     


 
Obertes les inscripcions al Casal de Mar i el Campus Nàutic del Club Nàutic Vilanova

El Casal de Mar ofereix activitats de piscina, jocs de platja, gimcanes pel club, un dia de navegació, tallers nàutics i més activitats multidisciplinars como el caiac, paddlesurf, voleibol, bàsquet, jocs de platja, etc. El Campus Nàutic ofereix activitats per aprendre a navegar en embarcacions tipus J80, Raquero, Weekend, Laser Pico, Optimist i a gaudir amb activitats com el caiac, paddelsurf, bodyboard, tallers nàutics i moltes més que ompliran aquest estiu d'experiències inoblidables. Per a més informació de les propostes del Club Nàutic Vilanova truqueu al 938 150 267.

     


 
Llum verda a la sol·licitud del Bonus per a l'exercici 2017

El Reial Decret 231/2017, de 10 de març, pel qual es regula l'establiment d'un sistema de reducció de les cotitzacions per contingències professionals a les empreses que hagin disminuït de manera considerable la sinistralitat laboral (BOE de 24 de març) - des d'ara, RD-, en vigor el 25 de març i amb efectes d'1 de gener de 2017 que introdueix canvis en el sistema d'incentius. Les dates per fer la presentació de la sol·licitud són del 15 d'abril al 31 de maig. Més informació al darrer butlletí de Preconlab.

     
Voleu publicar la vostra notícia? Només cal que ens envieu la informació a la direcció internètica comunicacio@fegp.cat juntament amb el logotip de la vostra empresa.


FEGP

Donar-se d'alta al butlletí · Donar-se de baixa · Canviar la direcció d'email