Si no podeu veure aquest mail correctament feu click aquí: www.fegp.cat

Va d'Empresa

Ed. 69 | 20.04.2018
     


 
El CETIVG ha programat una jornada gratuita sobre ''La seguretat en les màquines i el marcatge CE''

El proper dimecres, 25 d'abril, el CETIVG organitza una jornada amb la participació de Jiri Turdy, cap de l'àrea Tècnica de l'Institut de Seguretat i Salut i Jordi Martínez, inspector de Treball especialista en maquinària; amb l'objectiu de donar conèixer les obligacions i responsabilitats dels incompliments sobre les màquines. Més informació i inscripcions a l'enllaç.

     


 
Redman, participació ''Star'' a La Nit de l’Empresa

Redman és una empresa de serveis TIC que neix a finals de l'any 1998 a Vilanova i la Geltrú. Des dels seus inicis, s'ha esforçat per ser un referent tecnològic en el seu entorn immediat. Avui dia, els seus clients es troben arreu de Catalunya, Madrid, Cartagena, Andalusia i Andorra. Com ja ho va fer en edicions precedents, Redman tindrà presència destacada en la propera edició de La Nit de l’Empresa com a empresa patrocinadora.

     


 
Es desvetlla el cartell complet del VIDA 2018

They Might Be Giants, Tensnake, Albert Pla, The New Raemon & McEnroe, J. Bernardt, Est Oest, Vetviolet, Desert, Jordi Lanuza, Xavi Alías i Da Souza se sumen als artistes confirmats anteriorment, com Franz Ferdinand, St. Vincent, Iron & Wine, Calexico i Los Planetas, entre molts altres. A més, també es va presentar la programació del VIDA CLUB, un espai on 18 DJs amb residència en clubs i festivals -tant nacionals com internacionals-, o bé agitadors de l'escena cultural de diversa índole, faran ballar tots els participants al ritme de les seves sessions. Més detalls a l'enllaç.

     

 
El nou butlletí de LaVola ens apropa a Ecovadis

La tendència actual cap a processos més sostenibles ha permès la consolidació de plataformes com EcoVadis, la primera plataforma col·laborativa de qualificació de sostenibilitat per a cadenes de subministrament globals. El seu objectiu és millorar les pràctiques ambientals i socials de les empreses. Llegiu més a l'enllaç.

     


 
Mútua Penedès, protagonista ''Star'' de La Nit de l’Empresa

Un any més, Mútua Penedès tindrà protagonisme estel·lar a La Nit de l’Empresa.

El segell de Previsora General es presenta com l'assessorament integral de salut, amb una cobertura de màximes garanties i prestacions, amb centre mèdic integral a Vilafranca del Penedès. 

     


 
RIBES Artista Visual i Director d´Art finalista de la imatge turística de Vilanova i la Geltrú

L’experimentat dissenyador gràfic vilanoví Lluís Garcia que lidera l'empresa Ribes ha sigut finalista del concurs per a la imatge turística de Vilanova i la Geltrú. Concurs promogut per l’Ajuntament i al qual s’han presentat un important grup d’empreses locals i forànies. Ribes va presentar una marca d'alt contingut simbòlic amb la intenció de representar tot l’imaginari de la localitat. Un clar enfocament per situar a la població del Garraf en la línia d’un model de turisme integrat i integrador (slow tourism), tal com demanava un dels principals objectius de màrqueting del projecte.


     

 

Jornada de portes obertes en Formació Dual a GEDIA

Dissabte passat GEDIA Espanya, empresa ubicada a Santa Margarida i els Monjos dedicada al sector d'automoció, va acollir a les seves instal·lacions la primera jornada de portes obertes sobre la FP Dual amb més d'un centenar de participants. En el decurs de la jornada es va donar a conèixer la importància de la Formació Dual, i la necessitat tant pels instituts com per les empreses de disposar de personal tècnic qualificat. GEDIA és ja una empresa consolidada en temes de formació Dual, al maig s'inicia la quarta promoció.


     


 
Inaudit estrena imatge corporativa i web

Inaudit ha fet un canvi en la seva estratègia empresarial per enfocar-la a la programació web: tant aplicacions web com pàgines web. També han donat un nou impuls al seu servei d’assessorament en TIC. Aquest gir ha anat acompanyat d’un canvi d’imatge, més tecnològica, adaptada als nostres temps. El resultat és un nou logo on s’hi pot veure el símbol de tancament en llenguatge de programació, utilitzant la inicial de la marca, Inaudit. A més a més, va acompanyat de l'estrena del web i domini .io, molt utilitzat per a webs tecnològiques i startups, www.inaudit.io


     


 
Totes les novetats de Mas Albornà

El nou butlletí de la Fundació Mas Albornà ens apropa a la seva actualitat del dia a dia.

Des del treball en el pla estratègic, a les auditories exitosament passades fins a la instal·lació del ''Serafí'' a les seves instal·lacions. 

Llegiu-ho tot, no us ho perdeu
.

     Voleu publicar la vostra notícia? Només cal que ens envieu la informació a la direcció internètica comunicacio@fegp.cat juntament amb el logotip de la vostra empresa.


FEGP

Donar-se d'alta al butlletí · Donar-se de baixa · Canviar la direcció d'email