Si no podeu veure aquest mail correctament feu click aquí: www.fegp.cat

Va d'Empresa

Ed. 67 | 23.02.2018
     


 
RIBES Artista Visual i Director d’Art exposa per primer cop a Nova York

L’experimentat dissenyador gràfic vilanoví Lluís Garcia participarà en l’exposició col·lectiva ARTBOX.PROJECT NEW YORK 1.0, del 5 al 17 de març. Està organitzada per la Galeria ZUG de Suïssa. Ribes està representat per l‘obra digital “Trump Invaders” (glicée 95x130 cm). Aquesta obra forma part d’una sèrie de treballs personals orientats a l’experimentació creativa on el disseny gràfic i l’art trenca les seves fronteres. Podeu veure aquesta obra i altres exemples més al web lluisgarciaribes.com

     


 
L'Hotel Estela i Josep Puigmartí amb Dones d'Empresa

Dones d’Empresa, el col·lectiu vinculat a la FEGP, ha obert la convocatòria per al seu guardó anual que reconeix l'actitud emprenedora, l'esforç, la creativitat, l'originalitat i la constància d’una dona emprenedora. El guardó està patrocinat per l’Hotel Estela Barcelona, de Sitges. El palmarès es donarà a conèixer en el decurs de La Nit de l’Empresa, el proper 27 d’abril. Les sòcies de Dones d’Empresa només han d’omplir el formulari que trobaran a www.fegp.cat.

     


 
Reciclatges González amplia el seu catàleg als components elèctrics i electrònics

L'Agència Catalana de Residus ha ampliat l'autorització de gestió de residus de Reciclatges González. L'ampliació li permet fer de CRT de residus RAEE's (amb components elèctrics i electrònics). Amb aquest apunt, i després dels corresponents controls superats amb èxit, Reciclatges González pot donar resposta a la gestió de tots els residus que es produeixen a les oficines, empreses d'instal·lacions i de seguretat, entre d'altres. Aquest servei se suma a la gestió de tots els residus industrials que l'empresa vilanovina gestiona des de fa 30 anys. Podeu veure els detalls al web www.reciclatgesgonzalez.com.

     


 
El Portal del Roc enceta el mes de febrer amb nous tornejos

Febrer és un dels mesos més divertits de l'any, curt però intens i amb el Carnaval pel mig se'ns presenten 28 dies per gaudir al màxim practicant el Pitch and Putt al Portal del Roc

No us perdeu totes les seves propostes.


     


 
Dolce Sitges es posiciona com a hotel preferit en reunions i esdeveniments

Amb el pas dels anys, les empreses valoren cada vegada més els espais en què duen a terme les seves reunions i esdeveniments d'índole diversa. Dolce Sitges, l'hotel de cinc estrelles amb espectaculars vistes al Mediterrani, disposa de més de 2.000 m² dedicats a l'activitat business i organitza, de mitjana, més de 180 esdeveniments a l'any. Amb un ampli saló d'actes, nou sales de reunions, dues sales de juntes i 25 sales de subcomissió, Dolce Sitges s'ha posicionat com a hotel preferit per a empreses MICE que busquen desenvolupar activitats externes en un ambient professional i amb encant a la costa del Garraf.


     

 

Construcciones Tomás Gracia, contra la discriminació salarial

La discriminació salarial en el centre de treball segueix sent un problema persistent a nivell global i és un dels principals greuges en el món laboral. És per això que Islàndia s’ha convertit en el primer país a legislar la igualtat salarial, en aprovar una llei que considera il·legal que es pagui un major sou als homes que a les dones. Construcciones Tomás Gracia fa molts anys que lluita contra aquest mal endèmic de la nostra societat i ja fa temps que la majoria dels llocs tècnics de comandament de l'empresa els ocupen dones, en un àmbit laboral –el de la construcció– dominat majoritàriament pels homes.


     


 
El CSG incrementa l’activitat quirúrgica i redueix les llistes d’espera durant el 2017

El Consorci Sanitari del Garraf (CSG) ha tancat el 2017 amb un augment de l’activitat assistencial respecte al 2016, el que ha permès reduir la llista d’espera per a primeres visites, proves diagnòstiques i intervencions quirúrgiques. Això ha estat possible, en part, gràcies al pla de xoc per reduir llistes d’espera que ha impulsat el Departament de Salut de la Generalitat durant el 2017.

     


 
A banda i banda del límit, el nou llibre d'Antoni Munné-Jordà

A banda i banda del límit, que recull set contes i quatre relats breus escrits entre 1970 i 2017, és el nou volum presentat pel Cep i la Nansa. Sis són inèdits, quatre publicats en revistes o volums de difusió reduïda, i un publicat a Internet. Tots plegats, alhora que un ventall temporal de quasi cinquanta anys en la pràctica de l’autor, ofereixen un mostrari d’interessos literaris i d’exercicis d’estil. 


     

 

Cables gratis a Prysmian Group

Canviar un cable de 3G2,5 que funciona només a un 20% de la seva intensitat màxima per una secció de 3G4 s'amortitza en poc més d'un any i en 4 anys el cable ens surt gratis.

Tots els detalls d'aquesta i altres novetats de Prysmian Group al seu butlletí digital.


     


 
SIA Biosca inaugura el nou showroom ''Elements''

Una exposició de més de 1.200 metres quadrats dedicada a les firmes comercials més destacades en el sector del bany, ceràmica, mobiliari de cuina, domòtica i il·luminació tècnica i decorativa són el ''Elements'' que conformen el nou showroom de l'establiment de Vilafranca del Penedès de SIA Biosca. Es tracta d'un format orientat a l'atenció personalitzada i que es pot visitar en horari comercial, hi esteu convidats!

     


 
Gemma Traductora estrena nova pàgina web

Gemma traductora presenta un nou web (www.gemmatraductora.com), més completa, més fàcil de navegar i amb tota la informació que cal per contractar qualsevol servei lingüístic: traduccions, correccions o classes d'anglès per a la vostra empresa i a mida. La web també compta amb un blog on es publiquen informacions útils per a les empreses que vulguin internacionalitzar la seva marca, arribar a nous mercats i fer-ho des de la seguretat i la confiança d'una bona professional. 


     

 

Sorbcontrol de nou a Interspill 2018

Sorbcontrol continua amb la seva política d'expansió internacional. Després de l'èxit obtingut a Interspill 2012 a Londres, i Interspill 2015 a Amsterdam, aquest any torna de nou a la capital del Regne Unit per ser presents a Interspill 2018. Del 13 al 15 de març mostrarà els diferents tipus de barreres i skimmers que disposa al mercat. Podran visitar-los a l'estand W200.


     
Voleu publicar la vostra notícia? Només cal que ens envieu la informació a la direcció internètica comunicacio@fegp.cat juntament amb el logotip de la vostra empresa.


FEGP

Donar-se d'alta al butlletí · Donar-se de baixa · Canviar la direcció d'email