Si no podeu veure aquest mail correctament feu click aquí: www.fegp.cat

Va d'Empresa

Ed. 66 | 19.01.2018
     


 
Salut Dental Penedès, les millors condicions per al seu somriure

Salut Dental Penedès promou la seva targeta client per gaudir d’una amplia gamma de prestacions gratuïtes per a tots els seus usuaris.

Per a més informació cliqueu l'enllaç.

     


 
El Marejol espera les millors parelles de tast a cegues en el seu cinquè concurs

El Restaurant Marejol de Vilanova i la Geltrú ja ha obert la inscripció per a participar a la cinquena edició del seu disputat concurs de tast de vins a cegues per parelles, que s’ha consolidat com el segon més important de Catalunya. El concurs tindrà lloc el dilluns 29 de gener.

Per a més informació i inscripcions truqueu al 938 15 56 82.


     


 
Remm Guitart · Renault repeteix lideratge a Espanya el 2017

Renault ha liderat les vendes de turismes a Espanya per segon any consecutiu, amb 101.503 unitats comercialitzades per la seva excel·lent xarxa de concessionaris, a les nostres comarques Remm Guitart. La gamma Mégane, que ha ocupat la 3a posició final amb 32.131 unitats, i la gamma Clio, en 5è lloc amb 28.868, han estat les grans protagonistes per renovar el lideratge obtingut el 2016.

     


 
Aquest 2018 t'has proposat aprendre anglès?

Si aquest 2018 tens el propòsit d'aprendre o consolidar el teu nivell d'anglès, no busquis més: Gemma Traductora imparteix classes d'anglès per a empreses i per a tots els nivells: horaris flexibles i totalment adaptats a cada cas, cursos intensius o de tot l'any, per preparar exàmens oficials o per a un sector determinat (atenció al client, departament comercial, etc.) i amb la possibilitat de bonificar les classes amb el crèdit formatiu de l'empresa! Per comprovar si encaixa amb el que busqueu, la primera classe és gratuïta per als socis de la FEGP. Més informació a info@gemmatraductora.com.

     


 
Monbus ofereix nova línia de transport amb parades a La Diagonal

Des d’aquest mes de gener l’empresa Monbus ofereix una nova línia de transport que enllaça Vilanova i la Geltrú amb Barcelona, per la Diagonal. Aquesta línia és complementària a l’existent que arriba a la Plaça de Catalunya de la capital Catalana. La línia té la denominació Expres 15 punt dos i neix inicialment amb vuit expedicions diàries.


     

 

Ringana comença l'any amb un descompte especial pels socis FEGP

Saps què menja la teva pell? És tan important el que mengem per la boca com el que mengem a través de la pell. Ringana és l'únic consorci Fresc d'Europa que produeix nutri-cosmètica i complements nutricionals frescos amb substàncies 100% actives, sense additius, ni conservants ni cap mena de substància sintetitzada en un laboratori. Ara, els socis de la FEGP gaudeixen d'un 15% de descompte en tots els seus productes. Per a més informació cliqueu l'enllaç.


     


 
Prysmian col·labora amb el 140è aniversari del naixement d’Alexandre de Cabanyes

L’empresa vilanovina Prysmian ha signat un conveni amb l’Ajuntament de la ciutat i el Consell Comarcal del Garraf de col·laboració amb els actes d’homenatge a Alexandre de Cabanyes pel 140è aniversari del seu naixement. L’empresa ha fet una aportació econòmica que ajudarà a fer possibles les dues exposicions previstes per posar en valor la figura d’aquest pintor vilanoví. Alexandre de Cabanyes va ser el darrer de la nissaga que va viure a la Masia d'en Cabanyes.

     
Voleu publicar la vostra notícia? Només cal que ens envieu la informació a la direcció internètica comunicacio@fegp.cat juntament amb el logotip de la vostra empresa.


FEGP

Donar-se d'alta al butlletí · Donar-se de baixa · Canviar la direcció d'email