La Gala dels Premis FEGPEl guió de La Nit de l’Empresa reserva un apartat rellevant per a la proclamació dels Premis FEGP.

En el decurs de la gala es fa públic el palmarès d’aquesta convocatòria anual i es fa el lliurament dels guardons, que tenen la finalitat de reconèixer aquelles iniciatives d’empreses i entitats del Penedès i del Garraf que hagin excel·lit durant l’exercici anterior.

En el mateix acte també s’atorguen el premi Estela Emprenedora, promogut pel col·lectiu Dones d’Empresa, i el premi Emprenedoria Jove, per iniciativa de Joves d’Empresa.

Homenatge a empreses

La Nit de l’Empresa també és l’escenari de major rellevància per al reconeixement a empreses que, en el mateix any, celebren un aniversari destacat. És el cas de les empreses que compleixen 25, 50, 75 o 100 anys des de la seva fundació.
El Duc, la figura de prestigi

Original de l’artista sitgetà Artur Duch, la peça escultòrica que acredita l’assoliment d’un Premi FEGP ja es coneix com a Duc.

Es tracta d’una al·legoria als sectors que composen el mosaic econòmic del Gran Penedès, tot combinant materials que s’harmonitzen en una figura que ja s’identifica de manera notable i que compta amb el major reconeixement i prestigi.

Aquest mateix guardó, que s’atorga des de fa 22 anys, també distingeix les empreses que compleixen un aniversari destacat.

Documento sin título

· Spònsor Star:

 
 


· Spònsors Moon:


 
 

· Partners FEGP 2019:


· Col┬Ělaboraci├│ especial:

 


· Col·laboradors

   

· Media partners: