La Nit de l'Empresa 2019La Federació Empresarial del Gran Penedès (FEGP) prepara la seva gran cita anual, La Nit de l’Empresa.

Serà divendres 26 d’abril, a partir de les 20h30, al Celler Gran, la joia modernista de Codorníu, a Sant Sadurní d’Anoia (Alt Penedès).

Les companyies més importants del Penedès i el Garraf estaran presents a La Nit de l’Empresa 2019.

També hi participaran representants d’institucions públiques i privades, entitats financeres i altres corporacions, com també professionals dels mitjans de comunicació acreditats.

El Celler Gran, a CodorníuLes caves Codorníu, a Sant Sadurní d'Anoia, constitueixen un important conjunt del modernisme català. Va ser projectat per l'arquitecte Josep Puig i Cadafalch, entre els anys 1902 i 1915. És una obra declarada bé cultural d'interès nacional.

De tot aquest espai modernista cal destacar el Celler Gran, que serà l’escenari de La Nit de l’Empresa 2019. La sala és de planta rectangular, coberta amb volta de full de rajol, sostinguda per bigues de gelosia o per tres arcs de mig punt sobre pilars, que suporten els arcs torals de rajol de les voltes. Els finestrals són de gelosia.

La primera part de l’acte tindrà lloc, en format d’auditori, al mateix Celler Gran mentre que el sopar, a peu dret, es farà a la part superior, que mostra un museu excepcional al voltant de la cultura del cava.


 

Documento sin título

· Spònsor Star:

 
 


· Spònsors Moon:


 
 

· Partners FEGP 2019:


· Col┬Ělaboraci├│ especial:

 


· Col·laboradors

   

· Media partners: