L’acte empresarial i social més rellevant del Gran Penedès

La Nit de l’Empresa 2019 començarà a partir de les 20h30. Es servirà un aperitiu de benvinguda, a cel obert, amb música de jazz. Els prop de 400 comensals disposaran d’un espai del tot idoni per saludar-se i establir nous contactes.

A les 21h15, els assistents accediran al Celler Gran i ocuparan cadires disposades en format d’auditori, encarades a l’escenari de la gala. Com a presentadora, l’artista vilafranquina Marta Escudé conduirà el guió de l’acte.

El guió començarà amb les intervencions del president de la FEGP, Martí Sistané; l’alcalde de Sant Sadurní d’Anoia, Josep Maria Ribas, i la consellera d’Empresa i Coneixement, Àngels Chacon.
Tot seguit es faran els homenatges dels aniversaris, es lliuraran els guardons dels col·lectius Dones d’Empresa i Joves d’Empresa i, finalment, es coneixeran els veredictes del jurat dels Premis FEGP, com també del Gran Premi FEGP 2019.

Acabada aquesta primera part, els assistents es desplaçaran a la part superior, en l’espai de museu, on es servirà el sopar, a peu dret.

Genís Roca, una tecnoponència durant La Nit de l’EmpresaEn el preàmbul de La Nit de l’Empresa es presentarà una tecnoponència a càrrec de Genís Roca, president de la consultoria RocaSalvatella. És arqueòleg de formació i tecnòleg amb una reconeguda expertesa en internètica; a més, Roca té una faceta molt atractiva com a divulgador de les noves tecnologies. 

La tecnoponència, que porta per títol "3 reptes digitals per a les empreses i 3 oportunitats digitals pels empresaris", es podrà seguir des del mateix auditori del Celler Gran, a Codorníu. A més, serà enregistrada per Penedès TV, que oferirà la gala íntegra de La Nit de l’Empresa.

Documento sin título

· Spònsor Star:

 
 


· Spònsors Moon:


 
 

· Partners FEGP 2019:


· Col┬Ělaboraci├│ especial:

 


· Col·laboradors

   

· Media partners: