Si no podeu veure aquest mail correctament feu click aquí


 
Borsa de Treball · Noves ofertes!

La borsa de treball de la FEGP està molt activa i s'obren noves ofertes de feina cada dia. Tot seguit, trobareu un recull dels processos de selecció que estan oberts.

Es requereixen tots els perfils, des de recepcionistes a ajudants d'obra, des de comptables a camioners. Per enviar la vostra candidatura només heu de fer clic al link de cada oferta.


FEGP 1443 · Recepcionista

Acadèmia d'idiomes del Garraf cerca recepcionista. Es requereix nivell mig d'anglès. Contractació a partir de setembre. Jornada parcial en horari de tarda.

>> Enviar currículum

FEGP 1444 · Informàtic/a

Empresa de l'Alt Penedès selecciona tècnic informàtic amb coneixements en software (Sistemes Windows i Windows server, gestió d'usuaris i hardware (muntatge i manteniment d'equips i impressores). Contracte inicial a mitja jornada ampliable a jornada sencera.

>> Enviar currículum

FEGP 1446 · Cap d'obra i ajudant d'obra

Constructora de l'Alt Penedès necessita ajudant d'obra i cap d'obra. Incorporació immediata.

>> Enviar currículum

FEGP 1447 · Comptable

Empresa de Vilanova necessita comptable. Es valorarà domini del programa Contaplus. Contracte de dues hores setmanals.

>> Enviar currículum

FEGP 1448 · Teleoperador/a

Empresa de gestió de recobraments del Garraf cerca teleoperador per realitzar tasques de captació de clients. Contracte de mitja jornada.

>> Enviar currículum
FEGP 1449 · Màrqueting online

Companyia de serveis ubicada al Garraf cerca personal per a la gestió de xarxes socials, posicionament web i tasques de màrqueting online. Contracte de mitja jornada.

>> Enviar currículum

FEGP 1450 · Camioner/a autònom/a

Empresa de transports de Vilafranca del Penedès necessita conductor autònom amb camió de 3500-6000 Kg de càrrega útil per feines diàries.

>> Enviar currículum

FEGP 1451 · Atenció al client

Empresa vilanovina dedicada a l'administració de finques cerca personal per realitzar tasques d'atenció al client i resolució d'incidències. Es valorarà experiència en el sector. Horari de 9h a 18h.

>> Enviar currículum

FEGP 1452 · Comercial

Celler de l'Alt Penedès obre procés de selecció per a la contractació d'un comercial. Es valorarà experiència en el sector vinícola i/o de la restauració.

>> Enviar currículum

FEGP 1453 · Recepció de mercaderies

Companyia de l'Alt Penedès necessita persona a jornada completa per cobrir lloc de treball de recepció de mercaderies en magatzem de materials de construcció i ferreteria.  Es valoraran coneixements d'articles de ferreteria i construcció.

>> Enviar currículum

FEGP 1454 · Comercial

Empresa distribuïdora de maquinària pel sector vinícola necessita comercial. Es valorarà coneixements del món del vi i nocions bàsiques de mecànica. Es requereix alt nivell d'anglès i disponibilitat per viatjar.

>> Enviar currículum

FEGP 1455 · Comptable

Assessoria empresarial de Vilafranca del Penedès cerca personal pel departament comptable. Es requereix cicle formatiu de grau superior en administració i finances o estudis universitaris en ciències empresarials. Contracte inicial a mitja jornada. Es valorarà experiència en gestories i/o en el sector d'administració de finques.

>> Enviar currículum