Si no podeu veure aquest mail correctament feu click aquí: www.jovesdempresa.cat

 
6 de juny · La Cucanya
Joves d’Empresa, el sopar de la dècada
 
Ja són 10 anys. Joves d’Empresa els celebrarà amb un sopar a peu dret que es farà dijous 6 de juny a La Cucanya, a Vilanova i la Geltrú.

En el decurs de l’acte es presentarà un nou logotip i s'estrenarà el nou espai web. També hi haurà intervencions de màxim interès.

A més, la interrelació està assegurada!Miquel Àngel Mora
és el cofundador de Housfy, la immobiliària que ha revolucionat el sector oferint els experts i les eines perquè les famílies i els compradors realitzin el procés de venda directament. A més, Housfy comença la seva expansió internacional i s'estrena a Itàlia. Mora també ha estat l'instigador de companyies molt consolidades com Jahetrobat.com.

Maria Bassegoda és estudiant del màster en Periodisme Digital i Comunicació online i participant a l'Aula d'Emprenedors d'ESADE. Comparteix fotografies al seu compte d'Instagram @brightexperiences d'experiències #finedining i de viatges. Ara mateix es troba en un procés de canvi que per molts pot sembla utòpic: deixar una feina estable per iniciar el seu propi negoci.

Eulàlia Torres, amb formació i experiència empresarial i especialitzada en màrqueting, descobreix gràcies al seu compte d'Instagram @holadecora, amb 32.500 seguidors, un nou estil de vida que la porta a participar en programes de televisió i ràdio.Per acompanyar la gastronomia de La Cucanya es comptarà amb una extraordinària selecció de patrocinadors gourmet, entre els què hi trobem marques com Planas Albareda, Mas Bertran, Pinord, Vallformosa, Vilarnau i Viña Torreblanca.Finalment, la festa del 10è aniversari de Joves d'Empresa tindrà com a colofó final els comb
inats de Gin MG, la ginebra de Vilanova i la Geltrú que neix fa més de 175 anys.

Podeu confirmar la vostra assistència a l'enllaç.

Agenda:
· Data: dijous 6 de juny
· Hora: 20h30
· Lloc: La Cucanya · Vilanova i la Geltrú
· Tiquet: 30 € (+ IVA)

· Patrocinadors: