Si no podeu veure aquest mail correctament feu click aquí     
Informatiu setmanal de la Federació Empresarial del Gran Penedès
   
Edició número 108 | 27.05.2019
   
                 
     

DIJOUS 6 DE JUNY · LA CUCANYA

Joves d’Empresa, el sopar de la dècadaJa són 10 anys. Joves d’Empresa els celebrarà amb un sopar convivial que es farà dijous 6 de juny a La Cucanya, a Vilanova i la Geltrú. El col·lectiu vinculat a la FEGP està organitzant una trobada festiva però també d’interrelació. L’esdeveniment tindrà un programa lleuger i molt mediterrani. El sopar serà a peu dret i, si el temps acompanya, es farà a l’exterior, l’escenari del mar.

Per acompanyar la gastronomia de La Cucanya es comptarà amb una extraordinària selecció de patrocinadors gourmet, entre els què hi trobem marques com Planas Albareda, Mas Bertran, Pinord, Vallformosa, Vilarnau i Viña Torreblanca, i també amb els combinats de Gin MG. L’acte compta amb el patrocini de Banc Sabadell i XTA.

Visita suggeridaSESSIÓ INFORMATIVA

Més informació sobre el registre de l’horari laboralLa FEGP proposa una nova sessió informativa en relació amb la normativa que obliga el registre de l’horari laboral en els centres de treball. Aquesta vegada serà a la seu del Gremi d’Instal·ladors de l’Alt Penedès, dijous 30 de maig, a les 18h30. La ponència anirà a càrrec d’Ezequiel Batalla, d’InLab Consulting.

L’acte està organitzat conjuntament per la FEGP i el Gremi, en el marc d’un acord de col·laboració que es podria rubricar en el preàmbul de la sessió per part dels presidents de les dues entitats.

Visita suggeridaDINAR DE BENVINGUDA

Es presenten els nous socisEl dinar de benvinguda que prepara la FEGP per aquest proper divendres 31 de maig, al restaurant La Posada, a Sant Pere Molanta, s’adreça als socis que s’acaben d’apuntar però també als socis que ja fa més temps que coneixen l’entitat i volen saludar els recent arribats.

En aquests àpats d’interrelació tothom es presenta i s’aprofita per explicar els secrets que fan de la FEGP una de les organitzacions empresarials més dinàmiques i més aglutinadores del país. Per assistir al dinar només cal apuntar-se. El tiquet (15,20 €) es pagarà en el mateix restaurant.

Visita suggeridaPERSONATGES

A veure què ens expliquen· Miquel A. Torres, president del grup Família Torres serà el ponent del sopar col·loqui que organitza el GREC, aquest dilluns al Domo, a Vilafranca.

· Carmel Mòdol, director general d'Alimentació, Qualitat i Indústries Agroalimentàries, participarà en el Fòrum Gran Penedès de dijous 6 de juny, al Centre Àgora, a Vilafranca.

· Miquel A. Mora, emprenedor tecnològic, prepara una xerrada per als assistents al sopar de Joves d’Empresa, dijous 6 de juny, a La Cucanya, a Vilanova.

· Octavi Bono, director general de Turisme, intervindrà en l’esmorzar col·loqui programat pel 14 de juny, al Vilanova Park.ESCENARIS

Ens hi trobarem aviat· L’hotel Domo, a Vilafranca del Penedès, acollirà el sopar col·loqui que el Grup d’Estudis Econòmic (GREC) organitza aquest dilluns, amb Miquel A. Torres.

· El restaurant La Posada, a Sant Pere Molanta, pararà taula per al dinar de benvinguda als nous socis de la FEGP, aquest divendres 31 de maig.

· El Centre Àgora, a Vilafranca del Penedès, repetirà com a emplaçament del proper esmorzar col·loqui del Fòrum Gran Penedès, el 6 de juny, amb Carmel Mòdol.

· El restaurant La Cucanya, a Vilanova i la Geltrú, serà l’escenari mediterrani del sopar del 10è aniversari de Joves d’Empresa, dijous 6 de juny.

· El concessionari Autolica, a Vilafranca del Penedès, aplegarà la roda de premsa convocada arran del 2n aniversari de la FEGP, el 12 de juny.

· La Finca Mas Solers, a Sant Pere de Ribes, acollirà l’edició FEGP 7x7', especial per a organitzadors i proveïdors d'esdeveniments. Serà dijous 13 de juny, pel matí.

· El càmping Vilanova Park, a Vilanova i la Geltrú, reunirà directius del sector turístic per debatre amb Octavi Bono, director general de Turisme. Serà el 14 de juny.CONVENI DE COL·LABORACIÓ

La FEGP i Entrem-hi trenquen el cercleEl president de la FEGP, Martí Sistané, i el gerent de Nou-Verd i Nou-Set, Juli Silvestre, han revalidat recentment l’acord de col·laboració que mantenen des de fa molt de temps les dues entitats. El pretext és la inserció laboral de persones amb problemàtiques socials i d’índoles diverses.

Sota el segell del grup cooperatiu Entrem-hi es desenvolupen activitats econòmiques i projectes sociolaborals que permeten millorar la qualitat de vida de les persones en situació o risc d’exclusió social, en el marc d’un procés d’acompanyament professional i en xarxa amb altres agents socials i econòmics del territori.

Visita suggeridaSPONSORING

XTA patrocina el sopar de Joves d’EmpresaXTA, Xarxes de Telecomunicacions Alternatives, és una empresa estretament vinculada al Gran Penedès. Ofereix solucions d'Internet i telefonia mòbil i fixa. Amb la intenció de fer arribar Internet d’alta velocitat al màxim de municipis, disposen de xarxa de fibra pròpia i també fan ús de la xarxa d’altres operadores.

XTA també és el patrocinador de tota una dècada, la de Joves d’Empresa, i tindrà protagonisme de marca en el sopar del 10é aniversari, dijous 6 de juny, a La Cucanya.

Visita suggeridaMÉS AVANTATGES

Creix el grup de compra d’energia de la FEGPLa consultoria Idonium Energy, associada a la FEGP, ha estat escollida per gestionar el grup de compra d’energia elèctrica de la Federació Empresarial del Gran Penedès. La primera comanda és designar la comercialitzadora amb la què s’hauran de convenir els millors preus de mercat per tal d’abaratir sobre manera la factura energètica de les empreses associades a la FEGP.

FEGP Energia ja compta amb mig centenar de companyies que s’hi han adherit. Les empreses interessades en formar part d’aquest grup de compra poden sol·licitar més informació a l’adreça direccio@fegp.cat.BORSA DE TREBALL

La FEGP obre el banc de currículumsEl mercat de treball està molt actiu i el banc de currículums de la FEGP necessita més demandants de feina per donar resposta a les necessitats de les empreses. Es requereixen tots els perfils, des de temporers agraris a tècnics, de mestratges de la tradició a oficis de la modernitat. Per accedir a les ofertes, només cla introduir el vostre currículum a l'apartat de Borsa de Treball del web de la FEGP www.fegp.cat.

La borsa de treball de la FEGP funciona des de fa més de 20 anys i fa mediació en centenars de contractes. El servei és exclusiu i gratuït per a empreses associades.FORMACIÓ· MATRÍCULA OBERTA

L’aula de la FEGP

Conducció i gestió de reunions
Data d’inici: 31 de maig
Més informació

Manipulació d’aliments · Especial hostaleria
Data d’inici: 3 de juny
Més informació

Motivació d’equips
Data d’inici: 4 de juny
Més informació

Atenció telefònica   
Data d’inici: 6 de juny
Més informació

Gestió del temps     
Data d’inici: 7 de juny
Més informació

Protocol social en l’àmbit professional
Data única: 7 de juny                    
Més informació

Telephoning in English · Com mantenir converses telefòniques en anglès 
Data d’inici: 11 de juny
Més informació

Com captar clients  
Data d’inici: 11 de juny
Més informació

Com fer visites comercials a porta freda
Data d’inici: 18 de juny
Més informació

Empatia i assertivitat
Data d’inici: 21 de juny
Més informació

Relacions públiques al Gran Penedès
Data única: 21 de juny                  
Més informació

Com parlar en públic
Data d’inici: 27 de juny
Més informació

(*) Els socis de la FEGP i els treballadors de les empreses associades disposen d’un
30% de descompte en la matriculació d’aquests cursos.

Aquests cursos poden ser objecte de bonificació si l’empresa disposa del corresponent crèdit formatiu. La gestió d’aquesta bonificació anirà a càrrec de la FEGP, sense que suposi un cost afegit per a les seves empreses associades.


PATROCINADORS:

Autolica Banc Sabadell

CaixaBank
Vilanova Park · Mas Roquer


   
Edició patrocinada per...
   
          Auren
Sorea

Visa FEGPAGENDA FEGP

Aquesta setmana...

GREC
Sopar col·loqui amb Miquel A. Torres, president de Família Torres
· Data: dilluns 27 de maig · 20h (a 22h)
· Lloc: Hotel Domo · Vilafranca del Penedès
· Organitza: Grup d'Estudis Econòmics | FEGP
· Tiquet: Socis: 28€ (+IVA) | No-socis: 35€ (+IVA)
> Cal confirmar assistència

Ràdio
Baix Penedès Empresa
· Data: dimarts 28 de maig · 10h10
· Dial: Ràdio Vendrell · 107.1 de la FM
Tema: Nova normativa de control de la jornada laboral
Participants:
· Josep Linares i Elena Serrano, Escura
Espai de ràdio setmanal, de 25 minuts, a proposta de la FEGP i amb la participació de professionals i directius d'empresa del Gran Penedès.

Ràdio
Gent d'Empresa
· Data: dimecres 29 de maig · 9h30
· Dial: Canal Blau Ràdio · 100.4 de la FM
Tema: Índex FEGP 2019 de competitivitat comarcal
Participants:
· José Luis de la Torre, Redman
. Josep Maria Matas, Grup Matas Arnalot
· Judit Garrido, Node Garraf
· Albert Rodríguez, CCOO
Espai de ràdio setmanal, de 25 minuts, a proposta de la FEGP i amb la participació de professionals i directius d'empresa del Gran Penedès.

Ràdio
Economia i Empresa
· Data: dijous 30 de maig · 10h05
· Dial: Ràdio Vilafranca · 90.2 de la FM
Espai de ràdio quinzenal, de 25 minuts, a proposta de la FEGP i amb la participació de professionals i directius d'empresa del Gran Penedès.

Sessió informativa
La normativa de registre de l'horari laboral
Ponència a càrrec d’Ezequiel Batalla, director d’InLab Consulting
· Data: dijous 30 de maig · 18h30
· Lloc: Gremi d’Instal·ladors de l’Alt Penedès (C. Amalia Soler, 158, loc. 1 · Vilafranca del Penedès)
· Organitza: FEGP i GRIAP     
· Col·labora: InLab Consulting
· Inscripció gratuïta
> Confirmar assistència

Social
Dinar de benvinguda a nous socis de la FEGP
· Data: divendres 31 de maig · 13h30
· Lloc: Restaurant La Posada, Sant Pere Molanta
· Inscripció: 15,20 € (a pagar al mateix restaurant)
> Confirmar assistència


>> Visiteu tota l'agenda d'activitats de la FEGPAGENDA FEGP

Juny (avanç)

Fòrum Gran Penedès
Esmorzar col·loqui amb Carmel Mòdol, director general d'Alimentació, Qualitat i Indústries Agroalimentàries
· Data: dijous 6 de juny · 9h30 (a 10h45)
· Lloc: Centre Àgora, Vilafranca del Penedès
· Patrocina: Mútua Penedès
· Col·labora: Ajuntament de Vilafranca del Penedès
> Demaneu invitació


Joves d'Empresa
10è aniversari | Sopar anual de Joves d'Empresa
· Data: dijous 6 de juny · 20h30
· Lloc: La Cucanya · Vilanova i la Geltrú
·Organitza: Joves d'Empresa | FEGP
· Patrocinadors: Banc Sabadell i XTA
· Sponsors gourmet: Cellers Planas Albareda, Gin MG, Mas Bertran, Pinord, Vallformosa, Vilarnau i Viña Torreblanca
Preu tiquet: 30 € (+ IVA) 
> Cal confirmar assistència


Programació especial
Setmana del Turisme a la FEGP
Programació de sessions informatives, trobades i visites
· Dates: del 10 al 14 de juny
· Lloc: Gran Penedès

Sessió de presentació
Què és i què ofereix la FEGP
· Data: dimecres 12 de juny · 18h
· Lloc: FEGP Vilanova
S'explicaran els avantatges, prestacions i serveis que ofereix la FEGP a les empreses i professionals associats.
Acte obert a empreses associades i no associades a la Federació Empresarial del Gran Penedès.
> Cal confirmar assistència

Setmana FEGP del Turisme
FEGP 7x7' · Especial organitzadors d'esdeveniments
Presentacions i esmorzar de contactes comercials.
· Data: dijous 13 de juny · 9h30 (a 12h)
· Lloc: Finca Mas Solers · Sant Pere de Ribes
· Col·labora: Finca Mas Solers
Acte exclusiu per a empreses associades a la FEGP. 
> Cal confirmar assistència

Setmana FEGP del Turisme
Esmorzar col·loqui amb Octavi Bono, director general de Turisme
· Data: divendres 14 de juny · 9h30
· Lloc: Vilanova Park · Vilanova i la Geltrú
· Organitza: FEGP
· Col·labora: Vilanova Park
> Cal confirmar assistència

Sessió oberta (en idioma anglès)
Xina: Reptes i oportunitats. Gestió de les diferències culturals
· Data: dilluns 17 de juny · 11h30 (a 12h45)
· Lloc: Centre Àgora · Vilafranca del Penedès
Ponents:
· Dongmei Song, directora de Desenvolupament Corporatiu de l'IESE a la Xina
· Yan Li, co-fundador i director general de Trust and Best Global Sourcing Co.Ltd.
· Organitza: FEGP
· Inscripció gratuïta

> Cal confirmar assistència

>> Visiteu tota l'agenda d'activitats de la FEGP


RECOMANEM


Els Restaurants de la FEGP

Els Hotels de la FEGP


MATRÍCULA OBERTA

Cursos subvencionats

Sumilleria i maridatge
Data d’inici: 31 de maig
Més informació

Optimitza la teva botiga
Data d’inici: 10 de juny
Més informació

Gestió comercial
Data d’inici: 10 de juny
Més informació

Contractació
Data d’inici: 11 de juny
Més informació

Lideratge d’equips
Data d’inici: 11 de juny
Més informació

Programació Neurolingüística
Data d’inici: 11 de juny
Més informació

Cursos subvencionat pel Consorci de la Formació Contínua de Catalunya i el Servicio Público de Empleo Estatal

Consulteu la programació completa de cursos subvencionats a l'enllaç.FORMACIÓ MATRÍCULA OBERTA

Informàtica i internètica (*)

WordPress · Disseny de pàgines web · Nivell inicial
Data d’inici: 11 de juny
Més informació

(*) Els socis de la FEGP i els treballadors de les empreses associades disposen d’un
30% de descompte en la matriculació d’aquests cursos.

Aquests cursos poden ser objecte de bonificació si l’empresa disposa del corresponent crèdit formatiu. La gestió d’aquesta bonificació anirà a càrrec de la FEGP, sense que suposi un cost afegit per a les seves empreses associades.

Seguiu-nos ...

Facebook FEGP Twitter _FEGPLinkedin · FEGP Flikr FEGPInstagram · FEGP

.......................................

go
DONAR-SE D'ALTA

.......................................

go
CANVIAR MAIL

.......................................

go
DONAR-SE DE BAIXA

.......................................

go
TARIFES DE PUBLICITAT

.......................................

   
 
FEGP | FEDERACIÓ EMPRESARIAL DEL GRAN PENEDÈS
C. Beneficència, 17 · 08720 Vilafranca del Penedès
C. Montserrat, 6, 2n · 43700 El Vendrell
C. Àncora, 3 · 08800 Vilanova i la Geltrú
Tel. +34 902 10 67 00 | www.fegp.cat | comunicacio@fegp.cat