Si no podeu veure aquest mail correctament feu click aquí

INFORMACIÓ D'INTERÈS PER A EMPRESES EN RELACIÓ A LA CRISI DEL CORONAVIRUS:

La situació extraordinària que estem vivint ha generat i està generant molta informació al voltant de molts àmbits que afecten tota la societat. En particular, pel que fa a les empreses, des de la FEGP volem ajudar a fer que aquesta informació us sigui àgil i puguem també donar-vos l’assessorament necessari a través dels nostres assessors.

Necessites informació en temes laborals? La FEGP disposa de professionals especialitzats en temes laborals, fiscals, protecció de dades, seguretat, etc. Fes la teva consulta i et donarem solucions socis@fegp.cat.

Coronavirus - RESUM Real Decret Llei 8/2020 del 17-03-2020 de Mesures Urgents Extraordinàries per fer front a l'impacte econòmic i social del COVID19:

· Gestingral:

Coronavirus en l'àmbit financer:

XMConsultoria:

Informació de la línia de préstecs a través d’entitats financeres amb aval d’ICF o Avalis de Catalunya

Coronavirus en l'àmbit fiscal:

Bufet Grup Quatre:

· Què faig amb el Certificat digital caducat?
· Què passa amb els terminis de presentació de declaracions tributaris?
· Com queden afectats els terminis per a l’aprovació de comptes anuals?

Resum de les principals novetats normatives en relació al Estat d’alarma COVID-19, corresponents a conceptes tributaris i aprovació dels comptes anuals de les societats de l’exercici 2019

INFORMACIÓ D'ORGANISMES OFICIALS, INSTITUCIONS I PATRONALS

· Confederación Española de Organizaciones Empresariales (CEOE):

Con el fin de facilitar a los trabajadores que puedan acudir a sus centros de trabajo, cuando así se haya establecido por la empresa, y dar cumplimiento a lo requerido por las Fuerzas y Cuerpos de Seguridad, se estima conveniente que las empresas expidan a sus trabajadores, a la mayor brevedad, un certificado acreditativo de que continúan prestando sus servicios de forma presencial en sus respectivos centros de trabajo, con indicación expresa de los datos identificativos del trabajador, de la empresa y de su centro de trabajo, así como la ubicación del mismo.

· Foment del Treball:

· Ajuntament de Sitges:

Taula de mesures econòmiques: L'objectiu d'aquest quadre és informar de forma resumida de les diferents mesures econòmiques aprovades per les diferents administracions per frenar l'impacte econòmic provocat pel COVID-19 en les empreses.

· Ajuntament de Vilanova i la Geltrú:

El Reial Decret 463/2020, pel qual el Govern d’Espanya declara l’Estat d’Alarma, preveu la interrupció dels terminis per a la tramitació dels procediments administratius en curs. En aquest sentit, els terminis de justificació de les subvencions destinades a entitats 2019 de l’Ajuntament de Vilanova i la Geltrú queden també interromputs fins la data que perdi vigència el Reial Decret. Aprofitem també per informar-vos que queden suspeses totes les accions formatives que organitzava l’Oficina d’Entitats durant aquest mes.

· Ajuntament del Vendrell:

L’Ajuntament del Vendrell activa un paquet de mesures per prevenir el contagi del COVID-19

· Ajuntament de Vilafranca:

Horari especial d'atenció ciutadana

DE SOCI A SOCI
Serveis que ofereixen les empreses associades a la FEGP i dels que podeu disposar com a socis, a hores d'ara, centrats en el peridode d'excepcionalitat entorn al Coronavirus:

· Gigues contra el coronavirus - Anxanet

Des d'Anxanet se sumen a la campanya #JoEmQuedoACasa. Així totes les línies de telèfon mòbil dels seus clients gaudiran de 5GB extres durant els mesos de març i abril, per a treballar remotament sense estar pendents del consum. Aquest bo s'aplicarà automàticament durants els propers dies, així que no cal fer res per a disposar-ne.

· Assessorament pel Teletreball amb seguretat – Light Eyes

Oferim als socis assessorament GRATUIT  pel Teletreball amb seguretat durant l’estat d’alarma.

El mètode de contacte és enviant un mail a info@light-eyes.com ( prioritàriament ) ( indicant nom, empresa i telèfon ) o trucant ( emergències ) al 93 2491405 ( ext: 2 ó 4 ) o al mòbil 658808366.

Serveis de Teletreball:

 • Gestió de Firewalls i les seves VPN’s.
 • Monitorització de Firewalls i sistemes.
 • Firewalls al núvol, potser la millor opció en aquest moment.
 • Configuració i formació per a videoconferències, TEAMS, Zoom, Webex.
 • Programari de control de treballadors ( Hubstaff, SoftActivity, Giitic, TimeDoctor, Veriato )
 • Escriptori remot i per tant gestió i manteniment remot: TeamViewer, Anydesck i Pulsesecure
 • Instal·lació remota i gestió d’antivirus.
 • Seguretat en el mail ( Msoft o Goglge ): Cal també tenir Antivirus, antispam, ATP en els servidors de mail, més enllà del que ofereixen Msoft o Goggle.
 • Gestor de fitxers en el núvol que ofereix encriptació i seguretat GPDR.
 • Copies de seguretat i gestió de sistemes al núvol.
 • Plataformes de formació a distància.
 • I lloguer de portàtils o venda  a baix preu o de segona ma.

Cyber:

 • Normes generals de polítiques de ciberseguretat i normes per fer passwords segures.
 • Curs de conscienciació de Ciberseguretat ofert per Videoconfèrencia. ( Màxim 50 usuaris per grup )

XTA: Eines per al teletreball

Degut als diferents protocols establerts per les administracions competents per prevenir nous contagis del COVID-19 moltes empreses estan tenint la necessitat d'implementar el teletreball.

Des de XTA podem ajudar-los activant sistemes de VPN (Xarxa Privada Virtual) per facilitar que els treballadors puguin connectar-se des de casa a la xarxa de la seva companyia. Els seus informàtics només hauran de validar la correcta connexió dels softwares que tinguin instal·lats propis de la seva empresa.

El cost de manteniment de les VPN dels mesos de març i abril anirà a càrrec de XTA. L'únic cost que es repercutirà serà la configuració / instal·lació dels tècnics.

Per a més informació, poden posar-se en contacte amb nosaltres al 93 897 52 00 o a través del correu empreses@xta.cat.

NEMO Consultores: 12 consell per a que el teletreball sigui un èxit.

Davant els últims esdeveniments, hi ha hagut molts treballadors que s'han vist obligats a traslladar el seu lloc de treball a casa.
Estàs preparat per treballar-hi i que sigui realment productiu?
Des de NEMO CONSULTORES et proporcionem 12 consells per a que el teletreball sigui un èxit.

Com a consultoria especialitzada en millorar la productivitat de les empreses NEMO CONSULTORES pot assessorar tant l'empresari com el treballador a gestionar, agilitzar i optimitzar la teva feina.

Consulta'ns a la nostra pàgina www.nemoconsultores.com