Si no podeu veure aquest mail correctament feu click aquí

INFORMACIÓ IMPORTANT SOBRE LA FEGP:

Com a conseqüència de la situació excepcional causada arrel del Coronavirus (Covid-19), des de la FEGP, i per respecte als treballadors i associats, volem comunicar el següent:

· La FEGP implanta el teletreball garantint la qualitat del servei, utilitzant els canals telemàtics per via correu electrònic i per telèfon amb tota normalitat, reduint la forma presencial.

· Horari d’atenció normal i habitual: de 8h a 13h i de 15h a 18h, divendres tarda tancat.

· El telèfon de la FEGP 93 810 67 00 i el correu socis@fegp.cat ( per a consultes específiques) així com els correus habituals que ja coneixeu.

En aquest enllaç podreu trobar el “Real Decreto 463/2020, de 14 de marzo, por el que se declara el estado de alarma para la gestión de la situación de crisis sanitaria ocasionada por el COVID-19“.

En aquest altre enllaç podreu trobar també el "Real Decreto-ley 7/2020, de 12 de marzo, por el que se adoptan medidas urgentes para responder al impacto económico del COVID-19".INFORMACIÓ D'INTERÈS PER A EMPRESES EN RELACIÓ A LA CRISI DEL CORONAVIRUS:

La situació extraordinària que estem vivint ha generat i està generant molta informació al voltant de molts àmbits que afecten tota la societat. En particular, pel que fa a les empreses, des de la FEGP volem ajudar a fer que aquesta informació us sigui àgil i puguem també donar-vos l’assessorament necessari a través dels nostres assessors.

Necessites informació en temes laborals? La FEGP disposa de professionals especialitzats en temes laborals, fiscals, protecció de dades, seguretat, etc. Fes la teva consulta i et donarem solucions socis@fegp.cat.

Coronavirus en l'àmbit laboral:

Canal Salut: Informació per a professionals

Document de propostes conjuntes de les organitzacions sindicals, CCOO i UGT, i empresarials, CEOE i CEPYME per a abordar, mitjançant mesures extraordinàries, la problemàtica laboral fenerada per la incidència del nou tipus de coronavirus.


Foment del Treball: Nota de situació, des de la perspectiva laboral, sobre la incidència del Covid-19 i possibles mesures d'actuació empresarial


Gestingral: Preguntes freqüents. FAQS Coronavirus

Novetats legas:

Escura: Suspensió de terminis processals i administratius

Escura: Períodes d'aïllament o contagi dels treballadors considerats accident de treball

Escura: Instruccions provisionals per a sol·licitar l'ajornament previst en el Reial decret llei 7/2020 de 12 de març

La Vanguardia: El retard del pagament d'impostos per a pimes i autònoms, al detall

· Necessites liquiditat?

ICF - Avalis liquiditat

· Pertanys al sector turístic?

Turisme de la Generalitat


Estem a l'espera de rebre noves mesures per part del Gobierno que us enviarem en els butlletins diaris.