Vols aparèixer a la revista Perspectiva, a l'anuari o als mitjans online?

Veure tarifes dels mitjans online i offline

Notícies d'empresa

Des que es va decretar l'estat d'alarma, les Autoritats Laboral i Sanitàries, no han parat de realitzar recomanacions, i acordar noves obligacions, en l'àmbit preventiu i laboral, amb la condició de protegir totes les persones treballadores i evitar així que les empreses es convertissin en nous focus de contagi.

Actualment, totes les empreses, amb independència de quina sigui l'activitat que desenvolupin, han d'ajustar el seu sistema preventiu als nous paràmetres normatius ja que, en cas d'incompliment, les sancions administratives poden aconseguir fins als 600.000 euros, sense tenir en compte les possibles responsabilitats civils i penals en les quals també es pot incórrer.

Per aclarir dubtes, Acció Preventiva ha organitzat un webinar gratuït el dijous 17 de setembre a les 12h. Us podeu inscriure en aquest enllaç.

01.09.2020

RSE.Pime és un programa pràctic d’implantació de la Responsabilitat Social a les Pimes catalanes.

Les empreses participants disposen d’un Pla d’acció a mida per mitjà d’un procés de 10 tallers grupals i dues consultories a l’empresa.

Està promogut per Respon.cat, el Consell de Cambres de Comerç, la Cambra de Barcelona i la Generalitat de Catalunya.

Sol·licitud d'inscripció

31.08.2020

La pertorbació causada per la crisi de la COVID-19 ha creat reptes imprevistos a les cadenes de subministrament de materials i fabricació, afectant de diferents maneres a tots els sectors. Alguns hi han fet front amb una gran manca d’oferta, mentre que per a altres la producció i el consum han parat per complet.

A part dels impactes a les operacions comercials a curt termini, aquesta crisi potser catalitza canvis a les bases productives d’alguns sectors, com l’automoció, la roba i la tecnologia. Això significaria que hi ha la possibilitat que els canvis es mantinguin en un futur.

I, tot i la desacceleració del comerç, aquests temps més tranquils poden ser una oportunitat per replantejar i redefinir l’estratègia de les empreses, no només per a abordar els desafiaments operatius immediats, si no també per crear resiliència davant d’un entorn futur dràsticament alterat en els àmbits socials, ambientals i econòmics.

Llegeix l'article sencer

28.08.2020

La gerent d’Aantal Consulting, Susanna Mañé i la presidenta de la Federació Empresarial del Gran Penedès, Neus Lloveras, han signat un acord de col·laboració i conveni de prestacions de serveis de consulta i assessorament per als representants de les empreses afiliades a la FEGP.

A conseqüència d’aquest conveni, Aantal Consulting prestarà els seus serveis com a assessor extern de la FEGP en temes de coaching financer. Aantal és una empresa fundada per Susanna Mañé que es crea davant la necessitat de les empreses d’apropar-se a les finances d’una manera útil i senzilla.

27.08.2020

Família Torres organitza diferents activitats de verema al seu celler de Pacs del Penedès durant el mes de setembre, per compartir amb els amants del vi i la natura el moment més esperat de l’any.

A les propostes ja consolidades ‘Verema en família’ i ‘Del cep a la copa’, que se celebraran els tres primers dissabtes del mes, el celler suma aquest any dues noves experiències gastronòmiques el 5 de setembre, amb motiu de la Festa de la Verema 2020 impulsada per Penedès Turisme.

Llegeix la notícia sencera

26.08.2020

Albet i Noya s’ha sumat a la gran FESTA DE LA VEREMA del 5 de setembre organitzada des del consorci Penedès Turisme. En aquesta festa, es convida els visitants a fer un pícnic entre vinyes en aquesta època de l’any tan especial. Des d’Albet i Noya es proposen 8 racons de la finca on fer un esmorzar de km0. La vinya de El Fanio, la Figuera de Can Vendrell, Can Milà de la Roca, el jardí del celler són només alguns dels espais que l’enoturista podrà descobrir al seu aire i, si ho desitja, amb una passejada entre vinyes.

El preu és de 20€ per persona i inclou un esmorzar amb embotits, pa amb tomàquet, fruita, carquinyolis i una ampolla de vi per cada dues persones. Durant la jornada, també estarà obert el winebar d’Albet i Noya, de 10 a 14:30h.

Llegeix la notícia sencera


25.08.2020

El pla general d’ordenació urbana de Sant Pere de Ribes contemplava, per a l’entorn de l’Autòdrom Terramar, la possibilitat d’edificar fins a 91.134 metres quadrats. No obstant això, en el marc del projecte de recuperació d’aquest espai abandonat des dels anys 50, aquesta xifra s’ha reduït ben bé a la meitat, fins els 52.628 m2. En aquesta xifra estan inclosos els edificis històrics que es restauraran i 3.000 m2 de sostre cedit per a equipaments públics. Si qualsevol projecte, en el futur, volgués construir més, hauria de tornar a sotmetre’s a un canvi de planejament urbanístic.

El projecte de recuperació de l’Autòdrom neix amb la voluntat de revitalitzar aquest espai únic i obrir-lo de nou al públic -quelcom que no succeeix des de l’any 1956 i la darrera carrera a l’Autòdrom-, per tal que es pugui gaudir dels més de 144.000 metres quadrats de zona verda que inclourà, a més de l’activitat econòmica que s’hi desenvoluparà al voltant del món eqüestre -durant els mesos d’hivern-, del motor -per la seva vinculació històrica- i dels esdeveniments.

Llegeix la notícia sencera

24.08.2020

Diàriament rebem infinitat de correus electrònics que pretenen introduir un malware a través del nostre ordinador i que són filtrats en la seva gran majoria per l'antivirus, però sempre n'hi ha algun que escapa a aquest filtre i que ens genera dubtes.

Quan això passi pots utilitzar DIARIO detector de malware gratuït que posa a disposició de qui ho requereixi ElevenPaths, l'empresa de ciberseguretat part de Telefónica Tech.

DIARIO escaneja i analitza documents d'Office i pdf sense comprometre la privacitat ni compartir contingut. Utilitza un model d'aprenentatge automàtic entrenat específicament per detectar malware que generalment escapa als antivirus tradicionals. No està destinat a reemplaçar els antivirus, sinó a afegir una capa de seguretat addicional.

I si us queden dubtes, estarem encantats d'ajudar-vos al telèfon 660.650.989 o en el email Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

21.08.2020

Encara no li has fet un cop d’ull a l’edició número 155 de la revista Perspectiva?

A aquesta estiuenca edició trobareu continguts relacionats amb l’Índex FEGP 2020 de Competitivitat, amb el seu respectiu apartat especial al primer semestre de l’any amb l’afectació de la Covid-19. També trobareu tota la informació sobre la Taula de Mobilitat que va avançar durant la seva visita el conseller Calvet, les novetats de l’Autòdrom Terramar, la inauguració del Club Nàutic Vilanova, les últimes notícies de l’AEGECat i també articles i entrevistes molt interessants com la de l’Andreu Veà de CovidWarriors.

Si no te las vols perdre, consulta-la en aquest enllaç!

20.08.2020

Després d’un any en què les funcions de la direcció han recaigut de manera col·legiada en el conjunt de la redacció, el setmanari ha apostat per nomenar el periodista de la casa, Ricard Vinyas al capdavant de l’edició.

Vinyals agafa el relleu de Ricard Rafecas, que va ser el director d’El 3 de vuit durant 37 anys, fins al maig del 2019. Durant aquest darrer any s’ha coordinat la direcció entre els redactors amb el periodista Joan Raventós al capdavant. Però Raventós deixa la redacció perquè ha estat nomenat corresponsal de TV3 a Brusseles.

Vinyals assumeix el càrrec com un repte personal que l’engresca i també amb la voluntat d’encarar els reptes de futur per l’empresa que passen per donar un impuls més a la presència a les xarxes. El nou director no abandonarà del tot el rol de redactor, de manera que Vinyals continuarà lligat a la cobertura de l’actualitat. Continuarà mantenint la seva experiència al Baix Penedès i incorpora un rol de representació i de referència del mitjà de cara al conjunt de la societat penedesenca. Vol plantejar canvis per renovar el disseny per fer la capçalera més atractiva i treballar per oferir un segell diferenciador amb el treball de temes propis.

Llegeix la notícia sencera

19.08.2020

Un estiu molt d'ara i molt d'aquí.

Ametller Origen et porta la compra a noves poblacions de la Costa Brava i la Costa Daurada. A més a més, de les poblacions on ja serveixen, han ampliat les zones de lliurament perquè puguis gaudir dels seus productes vagis on vagis aquest estiu!

Fes la teva primera comanda online en una d'aquestes zones de la costa i et regalen el kit més TOP de l'estiu! Un barret de palla amb el seu got reutilitzable i un Lemon & Roll AO 310 ml per emportar-te a la platja!

Descobreix tots els codis postals nous!

18.08.2020

La família de vins de Cellers Avgvstvs Forvm creix amb el llançament aquest estiu d’un nou vi de reserva d’edició limitada: Avgvstvs Chardonnay Antigues Reserves 2013. Amb aquest nou producte, commemoren els 30 anys de comercialització d’Avgvstvs Chardonnay, i volen premiar també els incondicionals d’aquest vi blanc, un dels més exitosos del celler del Penedès.

Avgvstvs Chardonnay Antigues Reserves 2013 neix amb la voluntat de ser el primer d’una sèrie de vins de reserva d’edició limitada que es comercialitzaran anualment, i que tindran una garantia de, com a mínim, sis anys d’envelliment en ampolla.


Llegeix la notícia sencera

17.08.2020

El projecte de reciclatge d'olis vegetals usats impulsat pel centre especial de treball d'Entrem, Grup Cooperatiu d'inserció laboral, ha permès recollir 43.600 litres d'oli usat a una 66 escoles, 11 Ajuntaments i 140 establiments d'hostaleria de l’Alt i Baix Penedès, Anoia i Garraf.

Aquest oli ha permès generar 34.880 litres de biodièsel i ha suposat un estalvi en emissions de CO2 de 57.116 kg. A més, amb aquesta recollida s'han pogut estalviar 106.820 euros en depuració d'aigua. Es calcula que per cada litre d'oli que s'aboca a l'aigüera, es contaminen mil litres d'aigua. Per tant, segons aquestes xifres, s'ha evitat la contaminació de 43.600.000 litres d'aigua.

Llegeix la notícia sencera

14.08.2020

Diversos socis, després de veure els avantatges i l'estalvi anual aconseguit gràcies al grup de compra d'energia de la FEGP, han decidit formar part del grup. Recordem que formar part del grup de compra no té cap cost.

Voleu adherir-vos-hi?
- Es farà una revisió del contracte
- S'optimitzaran potències
- Obtindreu el millor preu fix del mercat a 24 mesos.

El preu de la potència serà sempre el que marca BOE, sense sobrecàrrecs. Per més informació, contacteu amb Elisabet al telèfon 608736812

13.08.2020

Gràfiques Ferpala és una impremta històrica de Vilanova i la Geltrú que ofereix tot tipus de serveis: Targetes, flyers, diptics, tríptics, catàlegs, lones, vinils, rètols, llibres, revistes...

A més, també t’ofereix pintar la teva persiana a l’estil graffitti per adequar-la als temps actuals per connectar amb un nou públic potencial i al mateix temps que ofereixi imatge de marca.

Més informació


12.08.2020

La Generalitat preveu desplegar durant el 2021 els primers Serveis Territorials de la Delegació del Penedès. La previsió és obrir oficines descentralitzades per al Departament d'Educació i el d'Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació, si bé no està definit a quin municipi s'ubicaran.

Ho ha anunciat el vicepresident del Govern, Pere Aragonès, que ha supeditat el desplegament dels Serveis Territorials dels altres departaments a l'aprovació dels pressupostos del 2021 i a la planificació de cada Conselleria. Al mateix temps, Aragonès ha avançat que el Govern invertirà 15 milions d'euros en construir al centre de recerca Idíada una nova pista de proves per desenvolupar el vehicle elèctric i autònom.

Llegeix la notícia sencera

11.08.2020

SOREA, companyia gestora del cicle integral de l’aigua, ha signat per quart any consecutiu, la renovació del conveni de col·laboració amb la Coordinadora de Colles Castelleres de Catalunya. L’acte de signatura ha tingut lloc a la Casa de Cultura de Sant Cugat del Vallès. El conseller delegat de SOREA, Emili Giralt, i el president de la Coordinadora, Sergi Font, han signat l’acord en un acte en què també hi ha estat present la tinenta d’alcaldia de Cultura, Educació, Esports i Joventut de l’Ajuntament de Sant Cugat, Esther Madrona, i el cap de colla dels Gausacs -la colla castellera de Sant Cugat-, Marcel Serra.

El conveni té com a objectiu que el món casteller tingui coberts els seus riscs. Concretament, SOREA contribueix a afrontar la despesa de les assegurances per a les colles i els seus castellers i castelleres. El conveni també converteix SOREA en Patrocinador Oficial, des de l’any 2017, de la Coordinadora de Colles Castelleres i el món que representa.

Llegeix la notícia sencera

10.08.2020

Mas Albornà ha signat un acord de col·laboració amb el Consell Comarcal de l’Alt Penedès a través del qual se sumem a la distribució d’aliments a les famílies més vulnerables del territori. Així, la Fundació cedirà un espai a la nau del polígon de Sant Pere Molanta per emmagatzemar aliments d’excedents alimentaris de la U.E. (Unió Europea) que es faran arribar a les famílies amb problemes econòmics de la comarca.

Aquesta és la primera vegada que des de la fundació col·laboren amb aquesta iniciativa. Es tracta no només d’una acció que suma esforços sinó que els permet crear sinergies al territori entre organitzacions públiques, privades i del tercer sector, un bon exemple de col·laboració per una causa social com la seva.

Llegeix la notícia sencera


07.08.2020

Els vins i escumosos d’Albet i Noya han fet un molt bon paper al certamen Ecovino de la Rioja on es presenten prop de 200 vins ecològics de 22 zones vitivinícoles de tot l’Estat.

El més afortunat ha estat el Chardonnay Col·lecció 2016 que s’ha endut el GRAN OR en la categoria de blancs de criança. Aquest vi és una edició molt limitada del celler (només 1500 ampolles) elaborat 100% amb el Chardonnay de la Vinya del Cafeter (ubicada just davant de les instal·lacions d’Albet i Noya a Sant Pau d’Ordal). Està fermentat, i té una criança de 7 mesos, en botes noves de roure francès i un posterior afinament en ampolla que li dona gran volum i complexitat aromàtica.

També s’han endut medalla d’or el Reserva Martí 2013 (cabernet, syrah, ull de llebre i merlot amb dos anys de criança amb fusta) i l’escumós Brut 21 Barrica (cupatges de pinot noir i chardonnay fermentat en bota). El Brut 21 2017 (chardonnay i parellada) s’ha endut una medalla de plata. Amb aquests resultats, Albet i Noya és el celler més ben puntuat del certamen juntament amb el celler de la Rioja Cornelio Dinastía.


06.08.2020

El proper divendres dia 7 d'agost, Previntegral fa un curs online amb data d'inici 7 d'agost fins el 14 d'agost de manipulació d'aliments amb un preu de 78,65 € (IVA inclos) per alumne.

Aquest curs pretén oferir una formació transversal i general en el sector de l'alimentació cobrint un aspecte clau sobre seguretat alimentària: la gestió de la manipulació d’aliments pel que fa a contaminacions alimentàries.

Dirigit a establiments de venda de productes alimentaris animal: forns, pastisseries, botigues de llaminadures, peixateries, carnisseries... Sector de la restauració: Bars, menjadors, escoles, hotels, hospitals, restaurants, empreses de càterings.... Empreses del sector alimentari que manipulin aliments d´origen animal (peix, Carn, llet....). Indústria càrnia, indústria pesquera i transformació de peix, conserves de fruites i hortalisses, greixos i olis, indústria làctica, productes molineria, productes alimentació animal, pa, pastisseria i galetes, sucre, cacau i xocolata, vins, cervesa i malt, aigües i begudes no alcohòliques, altres begudes alcohòliques...

El curs pot ser bonificable en part, si es disposa de crèdit formatiu pels treballadors que estan al règim general.


04.08.2020

Amb el patrocini de

Banc Sabadell Caixa BankAcció PreventivaMútua General de CatalunyaFinergia

La teva privacitat és la nostra prioritat

Aquest web utilitza cookies, tal com es descriu en la nostra  Política de cookies. Podeu canviar la configuració de cookies en qualsevol moment. Si continua utilitzant el nostre lloc, entenem que vostè accepta l'ús de les cookies.