Vols aparèixer a la revista Perspectiva, a l'anuari o als mitjans online?

Veure tarifes dels mitjans online i offline

Els cuiners del restaurant Lo Mam de l’hotel Le Meridien Ra de Sant Salvador, amb el calafellenc Jordi Guillem al capdavant, han guanyat la copa mundial de xefs de restaurants d’hotel. La competició s’ha disputat aquest dissabte a la ciutat turca de Gaziantep, en què competien cuiners de tot el món.

Jordi Guillem és integrant del col·lectiu de cuiners i productors baixpenedesencs Terra i Taula i està considerat un dels millors gelaters del món, després de capitanejar en diverses ocasions l’equip espanyol en la copa mundial de gelateria i aconseguir ser-ne subcampions.

20.09.2019

Amb el patrocini de

Banc Sabadell Caixa Bank

La teva privacitat és la nostra prioritat

Aquest web utilitza cookies, tal com es descriu en la nostra  Política de cookies. Podeu canviar la configuració de cookies en qualsevol moment. Si continua utilitzant el nostre lloc, entenem que vostè accepta l'ús de les cookies.