Vols aparèixer a la revista Perspectiva, a l'anuari o als mitjans online?

Veure tarifes dels mitjans online i offline

Dimarts 12 de març, tindrà lloc un curs de 3 hores presencials, de 17h a 20h, d'al·lèrgens i manipulació d'aliments a la delegació de Previntegral al Garraf, a la Rambla Exposició, 101, de Vilanova i la Geltrú. 

Aquest curs pretén oferir una formació transversal i general en el sector de l’alimentació cobrint dos aspectes clau sobre seguretat alimentària: la gestió de la manipulació d’aliments pel que fa a contaminacions alimentàries i al control de la presència d’al·lergens. Per a més informació www.previntegral.com.

08.03.2019

Amb el patrocini de

Banc Sabadell Caixa Bank

La teva privacitat és la nostra prioritat

Aquest web utilitza cookies, tal com es descriu en la nostra  Política de cookies. Podeu canviar la configuració de cookies en qualsevol moment. Si continua utilitzant el nostre lloc, entenem que vostè accepta l'ús de les cookies.