Vols aparèixer a la revista Perspectiva, a l'anuari o als mitjans online?

Veure tarifes dels mitjans online i offline

Notícies d'empresa

La FEGP ha estat publicada en un reportatge a l'Eix Diari per totes les accions que ha fet des que es va iniciar la crisi del coronaviurs. 

Aquest article fa una repassada dels serveis d'assessorament, dels comunicats en defensa dels interessos empresarials del territori o de les ajudes econòmiques com el grup d'energia, entre d'altres. 

No et perdis el reportatge! 

Llegeix-lo aquí

30.03.2020

Sota el paraigües de la campanya SlowShopping.cat, s'ha articulat una iniciativa que ajudarà a reaccionar positivament el comerç local dels pobles i ciutats de Catalunya en temps de confinament i de paralització general de l'economia del país. 

Els comerços adherits a les principals associacions representen més de 1.700 comerços associats que ja formen part del “directori de comerços a domicili”, una iniciativa que pretén portar les compres de proximitat a les llars dels clients que actualment es troben confinats a les seves llars. 

Des del portal SlowShopping.cat els usuaris poden seleccionar el seu barri o localitat, utilitzar un desplegable amb diferents categories de comerç i trobar les dades de contacte per seguir fent compres responsables, aquesta vegada des de casa. 

DIRECTORI DIGITAL: http://adomicili.slowshopping.cat/ 

Esperem que feu el màxim ressò possible per donar a conèixer aquesta iniciativa i us animeu a formar-ne part.

 

25.03.2020

Per a molts autònoms i pimes, el consum elèctric ha passat a ser nul o pràcticament nul, després que el Govern decretés el tancament de tots els establiments comercials, excepte aquells destinats a satisfer les demandes de primera necessitat. Sense consum, molts dels socis no necessitaran la potència contractada habitual dels seus establiments (terme fix) i que suposa al voltant d'un 40% del cost de la factura. Un ajust temporal en aquest cost fix, pot ajudar al soci a obtenir un marge d'estalvi en un moment crític per als seus negocis. 

Segons ha informat distribuïdora a la comercialitzadora en un comunicat al qual hem tingut accés gràcies a Energia Viva (comercialitzadora que proveeix energia actualment als socis de la FEGP) "mentre estigui en vigor el Reial decret 463/2020, de 14 de març, pel qual es declara l'estat d'alarma per a la gestió de la situació de crisi sanitària ocasionada pel Covid-19, Edistribución Xarxes Digital SLU (e-distribució) considera que concorren circumstàncies extraordinàries perquè, única i exclusivament durant aquest període, es permet als consumidors disminuir la seva potència contractada o les seves maneres d'aplicació altres complements encara que no hagin transcorregut 12 mesos des de l'últim canvi tècnic realitzat". 

S'ha de tenir en compte que la baixada de potència suposa un cost de 9,04 euros+IVA. A més, cal valorar que la pujada posterior, quan es reobri el seu negoci, són 19,7 euros per cada quilowatt augmentat. Per això recomanem baixar les potències ens el períodes cars i deixar el màxim de potència actual en el P3 per evitar els 19,7 euros per kW. Tot i això, dependrà de quan pugui disminuir la potència i per quant temps es mantindrà l'estat d'alarma. 

Per tant, tots els socis que formin part del grup de compra d'energia que hagin vist disminuït de forma notable el seu consum, poden gestionar a través d'Idonium Energy la baixada de potència temporal per tal de minimitzar l'impacte del cost de la llum durant aquest període. Feu-nos arribar les vostres demandes a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. 

24.03.2020

El sector del comerç, turisme i restauració, demana de forma unitària, urgent i imminent que en el proper consell de ministres s’aprovi una suspensió en el pagament d’impostos, i molt especialment i de forma particular en relació a l’IVA, IRPF i quotes a la Seguretat Social, per a totes aquelles empreses que fruit de la declaració de l’estat d’alarma i les mesures de contenció de propagació del coronavirus, han hagut de tancar o han vist significativament reduïda la seva activitat i la seva facturació. 

Les patronals Foment Comerç i PIMEC Comerç, juntament amb el recolzament de 25 entitats, gremis i associacions del sector del comerç, turisme i restauració de Catalunya reclamen de forma excepcional, temporal, urgent i imminent:

· Suspendre durant els propers tres mesos la presentació 

· Que la mesura s’apliqui amb independència de l’import i els subjectes que les realitzin, sense interessos

· Que aquestes quantitats suspeses, en el seu cas, es pugui fraccionar el seu pagament en posterioritat durant els sis mesos següents. 

Llegeix la notícia sencera 

23.03.2020

CRIDA URGENT A TOTS ELS EMPRESARIS DE LA FEDERACIÓ ALT PENEDÈS, BAIX PENEDÈS I GARRAF:

ES NECESSITEN BATES IMPERMEABLES URGENTS PER AL PERSONAL SANITARI DEL CONSORCI SANITARI DE L'ALT PENEDÈS GARRAF.

SI ALGUNA EMPRESA EN TÉ EN ESTOC, SI US PLAU, QUE ES POSIN EN CONTACTE AMB LA FEGP:

93 810 67 00 O AL MÒBIL 672 10 88 81 O PER MAIL A Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

EN CAS QUE ES PUGUIN FABRICAR, SI US PLAU, INFORMEU-NOS-EN TAMBÉ.

MOLTES GRÀCIES PER LA VOSTRA COL·LABORACIÓ.

19.03.2020

A l’Alt Penedès el creixement ha estat d’un 2%, un percentatge igual al de la resta de Catalunya.

S’ha presentat, a l’Enològica de Vilafranca, l’informe FEGP de conjuntura econòmica de la segona meitat del 2019 referent al Garraf, Baix Penedès i Alt Penedès que elabora cada 6 mesos l’empresa Activa Prospect. Pel que fa a la comarca de l'Alt Penedès s’observa una tendència en la moderació dels creixements en línia amb el que s’ha vist en el conjunt global. A l’Alt Penedès el creixement ha estat d’un 2%, un percentatge igual al de la resta de Catalunya. A més, per primer cop, des del 2013 s’ha vist un creixement de l’atur degut sobretot al comportament negatiu de la Indústria. D’altra banda, tal i com explica el consultor d’Activa Prospect, David Moreno, altres sectors com el comerç i la construcció registren alguns dels creixements més elevats de Catalunya.

Llegeix la notícia sencera 

13.03.2020

Sorea, ha estat reconeguda amb el Segell Bequal PLUS per la Fundació Bequal, per ser una empresa socialment responsable amb la inclusió de persones amb discapacitat, pel seu compromís amb l'Agenda 2030 i els Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS).

Que Sorea tingui el Certificat Bequal determina el grau de compromís en relació de Responsabilitat Social Corporativa i Discapacitat en àrees essencials com l’estratègia i lideratge, la gestió dels recursos humans, l’atenció en igualtat de condicions a tots els ciutadans o la inclusió de clàusules socials en les licitacions públiques. Les organitzacions que aconsegueixen el Certificat Bequal demostren el seu compromís i contribució amb el compliment dels ODS, especialment sobre els objectius vuitè i desè sobre una reducció de les desigualtats. Aquest segell no significa ser només una empresa socialment responsable amb la discapacitat, sinó apostar per un món més sostenible i complir amb l’Agenda Internacional.

Llegeix la notícia sencera 

11.03.2020

El Consell Regulador del Cava va convocar els viticultors inscrits en la denominació d’origen, per explicar els detalls del Pla Estratègic aprovat a finals de l’any passat. 

Es tractava d’una reunió històrica. Els viticultors creuen que era imprescindible, per tal que tots ells poguessin conèixer de primera mà el Pla Estratègic i el seu contingut. El president del Consell Regulador del Cava, Javier Pagès, creu que era important trobar-se i en feia un balanç positiu. 


Inevitablement, sobre aquesta reunió planava la crisi la preu del raïm. Una situació que es podria reproduir en la propera campanya.


Llegeix la notícia sencera 

10.03.2020

El Museu del Ferrocarril de Catalunya, ha posat en marxa el projecte DonaRAIL, amb la col·laboració de diverses empreses ferroviàries: FGC, TMB, TRAM, RENFE i ADIF. 

La creació del projecte DonaRAIL vol contribuir a donar protagonisme a les dones de les diferents empreses del sector, a les que han treballat, a les que estan en actiu i a les que vindran. Es tracta de conèixer i reconèixer la seva aportació al repte de mobilitat col·lectiva sostenible que suposa el transport ferroviari i incentivar el seu creixement.

Llegeix la notícia sencera 

09.03.2020

Fiona Home Staging ha guanyat el premi Best of Houzz en la categoria d’Atenció al client. Aquest premi s’atorga de manera anual en tres categories diferents. 

La Fiona ha estat escollida per milions de propietaris que formen part de la comunitat de Houzz d’entre més de 2,5 milions d’empreses del sector de la construcció, el disseny i la renovació residencial. Segons la plataforma “Fiona Home Staging aposta per una tècnica innovadora de màrqueting immobiliari per accelerar el procés de venda de qualsevol immoble”. 

06.03.2020

Els propers dies 9 i 10 de març Distribució i vending Penedès ha organitzat la fira DVP Wines and Gourmet experience al Museu del Ferrocarril de Vilanova i la Geltrú. 

DVP ha volgut crear un espai on compartir una estona agradable i despreocupada on es podrà degustar, gaudir i valorar tots els seus productes englobats en els apartats de Vins i Gourmet. 


Estan convidats tots els seus clients i tots aquells empresaris del món de la restauració. 


Confirmacions: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

05.03.2020

El proper divendres 6 de març s'inauguren unes trobades periòdiques organitzades al Vivero Beach Club pensades per fer networking entre dones emprenedores, en format dinar i per un màxim de 25 dones. 

La primera trobada vol potenciar les habilitats de l'Ordre Mental i el Benestar Integral, dirigits per la psicòloga, musico-terapeuta i especialista en ordre mental a través de mindfulness, Noemi Primo. 

També presentarà el seu llibre i donarà una pinzellades de com gestionar les emocions. Divendres 6 de març, a partir de les 13:30h. Preu menú 25€.

Confirmacions: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

04.03.2020

Axa Tarrada i la Fundació l’Espiga han presentat un acord de col·laboració amb l’objectiu d’estimular les empreses del Penedès a reforçar el seu vessant solidari amb les entitats del tercer sector. 

El director de l’empresa d’assegurances, Joan Tarrada, ha advertit que els últims anys, coincidint amb la crisi, la col·laboració empresarial amb el tercer sector ha quedat molt tocada i confia que el seu gest serveixi de punt d’inflexió.

Llegeix la notícia sencera 

03.03.2020

L’expositor ultrarràpid ZIP de Wondu, ha estat escollit com millor projecte en la categoria de disseny en Packaging i experiència del consumidor en els premis Smart Logistics & Packaging Awards 2020.

L’expositor ZIP, com així l’han batejat en el departament de disseny de Wondu, és la darrera innovació per part d’aquesta empresa especialitzada en packaging digital de cartró ondulat. 

La seva principal característica és la increïble rapidesa de muntatge, doncs es completa en menys de 28 segons, el que es tradueix en una ràpida operació i mínima inversió de temps per part del client en el punt de venda. 

La clau es troba en l’original disseny estructural de l’expositor: totes les peces ja es lliuren unides, sense necessitat d’utilitzar altres elements de fixació ni eines pel seu complet muntatge.

02.03.2020

Des de fa cinc anys, l'entitat Casal Societat La Principal organitza el Concurs de pintura ràpida PREMI VILAFRANCA CULTURA. Un esdeveniment que aplega els millors pintors i pintores d’aquesta modalitat del nostre país durant un dissabte del mes d’abril, i que dóna com a resultat uns magnífics quadres que mostren carrers i places del centre de Vilafranca. 

Fins la tercera edició només premiaven els tres millors quadres, però ja des de l’any passat van ampliar el ventall de premis incorporant les empreses. El resultat és l'oportunitat per a la vostra empresa de donar nom a un dels premis per un import de 280€, i obtenir la propietat de l’obra.

El termini per formar part de la iniciativa finalitza el 10 de març: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

28.02.2020

El dissabte 14 de març CETIVG fa una calçotada única i plena d’història. 

Amb tret de sortida a l’estació d’autobusos de Vilanova i la Geltrú. Seguidament es farà una visita al Gaudí Centre Reus, l'únic centre d'interpretació sobre la vida i l'obra d'Antoni Gaudí. Per últim, visita i calçotada al Fortí del Rourell, conegut també com el casal dels Marquesos de Vallgornera. 

INSCRIPCIONS 

Fins el dia 10 de març al 93 814 57 57 o directament a www.cetivg.cat.

27.02.2020

Definida com a Grup Cooperatiu, la cooperativa de segon grau estarà integrada pel centre Especial de treball Nou Verd i l’empresa d’inserció Nou Set. 

25 anys després de la posada en marxa de la cooperativa de serveis de jardineria Nou Verd, les persones que treballen actualment sota el paraigua del grup Entrem-hi fan un pas endavant i aviat constituiran una cooperativa de segon grau, que definida com a Grup Cooperatiu, estarà integrada pel centre Especial de treball Nou Verd i l’empresa d’inserció Nou Set.

Llegeix la notícia sencera 

26.02.2020

Amb la presència d'una trentena d'empresaris de l'Alt Penedès, el Baix Penedès i el Garraf, divendres es va presentar a la consellera d'Empresa i Coneixement la nova Junta Directiva de la FEGP, el seu projecte i les conclusions del procés participatiu realitzat.

Seguidament se li va presentar el manifest sobre mobilitat elaborat a la darrera reunió de la Junta i se li van explicar els projectes que s'estan treballant als diferents grups de treball.

Finalment, fent referència als pressupostos de la Generalitat 2020, els assistents van expressar la seva preocupació per l'increment de la pressió fiscal i per la poca inversió a les tres comarques que representa l'entitat.

25.02.2020

Avui a la tarda la Consellera d'Empresa i Coneixement Àngels Chacón es reunirà amb la Junta Directiva de la Federació Empresarial del Gran Penedès per parlar sobre els següents temes:

1. Presentació projecte i nova directiva FEGP

2. Manifest Junta Directiva sobre mobilitat

3. Inversions Vegueria Penedès

4. Projectes comissions sectorials innovació, serveis i indústria

5. Acord govern desplegament intel·ligència artificial.

21.02.2020

L'empresa Auren fa una sessió titulada "NOVETATS FISCALS I LABORALS 2020" que pot ser interessant per a molts socis de la federació. A continuació us deixem les dades per si esteu interessats a assistir-hi:

Data: 25/2/20 de 9:30 h a 13:30 h. 

Lloc: Seu del Col·legi d'Advocats de Barcelona

Gratuïta per a clients d'Auren i per a socis de la FEGP. (120 €/inscripció/n no clients/es). 

Programa català / castellà. Inscripcions/es a: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

20.02.2020

Amb el patrocini de

Banc Sabadell Caixa Bank

La teva privacitat és la nostra prioritat

Aquest web utilitza cookies, tal com es descriu en la nostra  Política de cookies. Podeu canviar la configuració de cookies en qualsevol moment. Si continua utilitzant el nostre lloc, entenem que vostè accepta l'ús de les cookies.