Vols aparèixer a la revista Perspectiva, a l'anuari o als mitjans online?

Veure tarifes dels mitjans online i offline

Notícies d'empresa

El Ple ordinari de l’Ajuntament de Vilafranca d’aquest mes de gener ha estat força curt i amb pocs acords de gestió municipal.

El principal ha estat l’adjudicació del contracte per a la prestació del servei de neteja viària a la Fundació Mas Albornà, que ja ha estat oferint aquest servei en els darrers anys.

El regidor de C’s, Eladio García, es va abstenir en aquest punt trobant a faltar més licitadors en el concurs públic. La resta de grups municipals hi van votar a favor.

Ramon Arnabat, de VeC, entenent que el concurs públic ha estat correcte i posant en valor la contractació d’una empresa socialment i mediambientalmet responsable a més de propera. Per part de la CUP, Noel Viñas també insistia que cal potenciar el suport a cooperatives del territori i amb finalitats socials, i per part d’ERC la regidora Gemma Urgell també destacava que si cal externalitzar serveis cal fer-ho des d’una perspectiva social.

En aquest cas 37 persones amb risc d’exclusió social tindran feina.

Llegeix la notíca sencera

25.01.2021

Llopart ha sigut el primer celler a estar reconegut amb el Segell SAFE TRAVELS promogut per The World Travel & Tourism Council (WTTC) i que a la destinació Barcelona és gestionat per Turisme de Barcelona.

Aquest distintiu permet als viatgers reconèixer a qualsevol país del món les empreses, entitats i destinacions que hagin adoptat protocols normalitzats de mesures de seguretat i prevenció front la COVID-19.

Des de l'inici de la pandèmia el departament d´enoturisme de Llopart ha elaborat i portat a terme un pla de contingència ANTICOVID que garantitza la implementació de mesures de seguretat per protegir tant els seus treballadors com els visitants del celler. D´aquesta manera han pogut seguir portant a terme les visites, activitats d´enoturisme i esdeveniments culturals amb total confiança per a tots i sempre adaptant-se a les mesures aprovades a cada moment pel PROCICAT.

L'obtenció d´aquest certificat se suma amb el Compromís per la Sostenibilitat Turística Barcelona Biosphere que Llopart va obtenir fa dos anys i reforça la seva millora contínua en tots els àmbits de la gestió sostenible.

22.01.2021

aggity, multinacional de tecnologia amb més de 750 clients actius i presència en més de 25 països, incorpora a Xavier Montoliu com a nou Advisor de aggity.

A la foto a l'esquerra Oscar Pierre, President del grup aggity després de tancar l'acord amb Xavier Montoliu en les oficines principals de Barcelona.

21.01.2021

CCOO de l’Alt Penedès i del Garraf ha experimentat durant el 2020 un fort creixement en les consultes del seu servei d’assessorament laboral. La necessitat d’informació, assessorament i tutela ha augmentat per l’impacte generat per la pandèmia al món laboral i per les seves conseqüències socials. CCOO ha fet un important esforç per poder oferir assessorament laboral presencial, gratuït en la primera fase de la crisi i ha reforçat eines telemàtiques i un telèfon gratuït, per garantir un accés més ampli.

Durant el 2020, el servei d’assessorament sindical a l’Alt Penedès-Garraf, es consolida com una de les eines fonamentals del sindicat d’intervenció social. El 89,5% dels treballadors i treballadores que van fer servir l’assessorament són persones afiliades, que fan una valoració molt positiva i la resta que no ho són, un 55% que l’han utilitzat s’han acabat afiliant.

Llegeix la notícia sencera

20.01.2021

El Vida impulsarà un nou cicle de concerts entre Vilanova i la Geltrú i Barcelona amb vocació "permanent" i "paral·lela" als seus festivals d'estiu (Vida) i d'hivern (Secret Vida). La iniciativa, que s'anomenarà Vida Records & Friends, sorgeix de la discogràfica del festival (Vida Records), però es coordina amb altres empreses del sector amb l'objectiu de revitalitzar la indústria i oferir alternatives als artistes en temps de pandèmia. Les actuacions tindran lloc durant tot l'any en sales de concerts, teatres i en recintes a l'aire lliure i preveuen anar-hi incorporant progressivament nous espais. En una entrevista a l'ACN, el director del Vida, Dani Poveda, insisteix que serà un festival "paral·lel i mai substitutiu" dels que ja tenen.

El cicle ja té dates i artistes tancats però esperaran a l'evolució de les mesures restrictives per la pandèmia per anunciar-ne els detalls. La programació inclourà artistes o bandes petites i mitjanes que, actualment, els costa trobar espais en els quals actuar. L'estil musical, reconeix Poveda, serà "més obert" que el del Vida.

19.01.2021

Elteunegoci .cat és un programa adreçat a tots aquells petits negocis d’arreu del territori que no tenen presència digital i en català.

A través de sessions formatives aprendràs a crear i editar el teu web amb un constructor WordPress i configurar el correu electrònic del teu negoci.

Degut a la situació excepcional que estem vivint, queden canviades les sessions presencials per sessions virtuals.

Les sessions del 21, 28 de gener i 4 de febrer són les que s'adrecen a les empreses i establiments de les comarques del Garraf i de l'Alt Penedès amb una formació de 6h i assessorament digital i lingüístic.

Inscripcions

18.01.2021

El Patronat de la Fundació Privada Sant Antoni Abat va decidir lliurar els Premis Lalo als millors treballs de recerca de batxillerat, malgrat la situació excepcional per la pandèmia, d’acord amb la resolució del jurat dels premis, per tal de donar un reconeixement a l’esforç realitzat per les alumnes que han resultat guanyadores. L’acte de lliurament dels guardons ha tingut lloc en data 29 de desembre a la seu de la Fundació.

La Sra. Blanca Deusdad (com a Presidenta del Jurat 2020) i la Sra. M. Dolors Camacho (Gerent de la Fundació) han fet lliurament, individualment, dels premis als treballs escollits.

Des de la Gerència de la Fundació s’ha traslladat a les guanyadores l’alta qualitat dels treballs presentats i la dificultat del jurat en les seves decisions a l’hora de valorar els treballs presentats, al mateix temps que se les ha encoratjat a continuar desenvolupant la seva formació i poder-nos trobar en un acte públic, com es mereixen, l’any 2021.

15.01.2021

La propera edició del Festival Jardins de Terramar se celebrarà del 29 de juliol al 12 d’agost. L’Ajuntament de Sitges i la promotora catalana Terra Music & Events han anunciat les noves dates del certamen que aposta per mantenir la mateixa essència i el concepte de les darreres edicions. Així, la programació inclourà artistes catalans i també de renom internacional.

Els organitzadors del festival treballen des de fa mesos en els aspectes tècnics de la producció i també han iniciat les negociacions per a la contractació dels artistes que conformaran la programació d’aquesta nova edició.

En les properes setmanes, l’organització revelarà els noms dels artistes i grups musicals que configuraran el cartell 2021 i també es presentaran les novetats que enguany s’incorporaran al certamen.

Un any més, el talent local i la col·laboració del teixit empresarial tindran un paper rellevant en la concepció d’aquest festival que, com a esdeveniment cultural i de promoció econòmica i turística de Sitges, compta amb el suport de diferents patrocinadors i d’un públic ja fidel.

El certamen se celebra des de l’any 2017 a Sitges. Joan Baez, Gregory Porter, Texas o Rick Astley, han estat alguns dels artistes que han passat durant aquests anys per l’escenari del Terramar.

14.01.2021

Avui 13 de gener a les 16h se celebrarà l'acte del lliurament de la cinquena edició dels Premis de la Responsabilitat Social a Catalunya.

Els Premis Respon.cat reconeixeran sis empreses, un territori i una persona per a les següents categories:

· Premi a la trajectòria en Responsabilitat per a Empreses grans.
· Premi a la trajectòria en Responsabilitat per a Empreses petites i mitjanes.
· Reconeixement als Territoris socialment responsables.
· Reconeixement al Programa empresarial ambiental de col·laboració.
· Reconeixement a la Gestió de la diversitat d’origen.
· Reconeixement a les Bones pràctiques empresarials de reforma horària.
· Reconeixement al Programa empresarial de voluntariat.
· Reconeixement especial a la trajectòria destacada d’una persona pel seu compromís amb la Responsabilitat Social a Catalunya. 

Com en les edicions anteriors dels Premis, s’ha elaborat un vídeo de cadascuna de les empreses i organitzacions guanyadores per mostrar el seu compromís i les seves bones pràctiques.

Inscripció Acte lliurament Premis Respon.cat 2020

13.01.2021

Els que formen part d'Ametller Origen treballen per oferir als seus clients un producte de qualitat, garantint els majors estàndards de benestar animal i sostenibilitat. Des d'aquesta filosofia, anuncien el ferm compromís que, si en 2023 no haguessin pogut assolir aquest objectiu, a partir de 2025 el 100% de l'ou fresc que ofereixen, així com l'ou utilitzat com a ingredient en totes les seves elaboracions pròpies, provingui de gallines lliures de gàbies.

Amb això Ametller Origen vol expressar la importància que té per a ells satisfer les demandes del consumidor modern que, cada vegada més, aposta per productes de qualitat els quals els seus orígens i condicions de producció siguin sostenibles i acords amb els valors de la seva societat.

12.01.2021

El Gremi d’Hostaleria de Sitges, el Gremi ‘Hostaleria de Vilanova i el Port de Sitges – Aiguadolç consideren altament positiu el projecte de reobertura de l’Autòdrom de Terramar per convertir-lo en un centre internacional d’activitats eqüestres i potenciar, al mateix temps, la seva condició d’espai destinat a esdeveniments relacionats amb el motor. Una representació de les tres entitats han participat aquest matí en una visita a l’espai, on han rebut les explicacions del projecte per part de l’empresa i amb els quals han compartit els efectes positius que tindrà la iniciativa en el territori. 

En la visita a les instal·lacions de l’Autòdrom han participat una quinzena de membres del Gremi de Sitges, a més de directius de l’Escola d’Hostaleria i Turisme de l’Institut Joan Ramon Benaprès, del Port de Sitges – Aiguadolç i del Gremi d’Hostaleria de Vilanova, que han pogut conèixer de primera mà les característiques del projecte i la repercussió positiva que tindrà en l’economia de Sitges i de la resta el territori.

Llegeix la notícia sencera

11.01.2021

Mercadona ha superat els 3 milions de quilos d’aliments i productes d’higiene personal donats a entitats socials de Catalunya el 2020, més del doble dels entregats el 2019, quan va arribar a 1.478.000 quilos.

Aquest increments són «conseqüència de la situació excepcional ocasionada per la Covid-19» i, des de setembre, els 250 establiments de l’empresa a Catalunya participen en aquesta iniciativa.

En concret, Mercadona ha realitzat les donacions a 156 entitats i organitzacions benèfiques, 98 ubicades a Barcelona, 27 a Tarragona, 22 a Girona i nou a Lleida. Les entitats de Barcelona han rebut 1.752 tones de productes, les de Tarragona, 689; les de Girona, 356 i les de Lleida, 239.

Llegeix la notícia sencera

08.01.2021

Applus+ aposta per la mobilitat urbana sostenible, i llença un sorteig en col·laboració amb l’empresa Inokim d’un patinet elèctric. La finalitat d’Inokim és posar a disposició de les persones, vehicles de qualitat ben equilibrats entre les bones prestacions, amb dissenys atractius i alta fiabilitat. 

El model del patinet que es sorteja és l’Inokim Light 2 Super, el més nou de la gamma Light. És un vehicle que sens dubte combina la lleugeresa amb un rendiment òptim per la mobilitat urbana diària. A més, com la resta de patinets elèctrics Inokim, està destinat a adults i és ideal per a desplaçaments urbans de curta i mitja distància.

Més informació

07.01.2021

Connecta't a Randstad Research demà, dimarts 5 de gener les 9:30h, per a conèixer de prop les principals dades d'atur i afiliació corresponents al mes de desembre.

Valentín Bote, director de Randstad Research, analitzarà les dades d'afiliació i el comportament de l'ocupació en sectors clau de la nostra economia durant el mes de desembre.

Per a finalitzar, donarà una visió global de les conseqüències de la crisi, en integrar i fer balanç de les xifres dels deu últims mesos.

Més informació

05.01.2021

L’empresària penedesenca Queta Domènech ha anunciat la seva jubilació i el final de la seva etapa com a presidenta de la Fundació Vallformosa, “Gotims d’esperança”. La fundació ha anunciat la creació d’una nova institució “Vallformosa Foundation” amb un nou patronat i una missió. 

Queta Domènech es jubila i per tant, es desvincula de les Caves Vallformosa, entitat des de la qual va impulsar l’any 2008 el primer sopar solidari per recaptar fons per la lluita contra el càncer. De fet, fa cinc anys que aquest sopar solidari va derivar a la creació de la  Fundació Vallformosa amb la finalitat de promocionar més iniciatives globals per a la lluita contra el càncer i de millora social.

04.01.2021

La UPF Barcelona School of Management dóna a conèixer les Beques Impulsa Dona, unes ajudes finançades per dones i destinades a subvencionar els estudis de màsters o postgraus per a dones. L’objectiu d’aquestes beques és potenciar el talent femení i fer que més dones arribin a posicions de direcció o emprenguin els seus propis projectes. 

En l’àmbit empresarial, un estudi elaborat pel Degà de la UPF Barcelona School of Management, Oriol Amat, indica que les empreses amb dones directives són més rendibles, encara que, la igualtat de gènere és un dels reptes més importants del  nostre teixit empresarial. 
El volum de dones que arriben a posicions més notòries és encara molt reduït, per això, la UPF-BSM vol donar suport a totes aquelles dones amb talent a desenvolupar una trajectòria professional sòlida. 

Per a més informació, podeu contactar amb la UPF Barcelona School of Management a través del correu Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

31.12.2020

SOREA, companyia gestora del cicle integral de l’aigua, i les seves filials donaran 33.500 € a favor de l’assaig clínic #JoEmCorono, gràcies a la campanya per passar-se a la correspondència digital. La campanya, que es va iniciar al mes de maig i finalitza el pròxim 31 de desembre, té l’objectiu que, per cada nou usuari de la factura digital, es donarà 1 € a la lluita contra el coronavirus. Així doncs, durant aquests vuit mesos, ja s’han donat d’alta més de 33.500 persones per rebre la correspondència de forma digital.

Sorea i les seves filials faran el donatiu corresponent a l’assaig clínic encapçalat per l'equip de metges i investigadors de la Fundació Lluita contra la Sida, IrsiCaixa i l'Hospital Universitari Germans Trias i Pujol. D’aquesta manera, la companyia fa la seva contribució a la lluita contra el coronavirus i mostra el seu compromís amb la investigació.

Llegeix la notícia sencera

30.12.2020

El Grup Ondunova, l’empresa de cartró ondulat amb seu a Santa Margarida i els Monjos i Les Preses, ha decidit fer front a la pandèmia i seguir endavant amb les seves inversions previstes. El director general de l’empresa, Jordi Carrió assegura que volen seguir endavant amb el projecte per continuar invertint i per tant, creixent amb eficiència.

El projecte total consta de 12 milions d’euros, amb una primera fase de 4 milions d’euros el 2020 i una segona, de 8 milions el 2021. Així mateix, l’empresa s’està organitzant d’una manera més matricial, amb la finalitat de potenciar la seva comunicació interna i incrementar el seu compromís amb l’equip humà. A més, en la seva fita per la digitalització ha obert noves xarxes socials i acaba d’estrenar el seu canal de Youtube. 

29.12.2020

Des de ja fa molts anys, Avgvstvs Forvm imparteix els Tallers Forvm, de manera gratuïta, a escoles de prestigi nacional i internacional. L’objectiu d’aquests tallers és donar a conèixer els vinagres de qualitat que elaboren, a més de transmetre, de manera didàctica, als joves cuiners la importància de fer servir productes de qualitat en les seves creacions.

Una altra part del taller és l’estudi i presentació de receptes elaborades amb Forvm per restaurants d’arreu del món (39 països).

Per finalitzar el taller, els estudiants tenen la possibilitat de degustar 4 tapes sorprenents elaborades per Forvm i pel xef Jordi Guillem, que ha estat professor culinari a la UB i la Unitat Bullipèdia d’El Bulli. Finalista a cuiner de l´any 2014 al Forum Gastronòmic, Premi al Millor Cuiner al Campionat Mundial d´Hotels de Turquia, durant 5 anys col·laborador de la Fundació Alicia, subcampió 2 cops al campionat del món de gelaters a Itàlia.

Tot un plaer per als sentits tenir l’oportunitat de gaudir d’unes tapes elaborades per aquest xef, amb qui hem dissenyat l’ADN dels Vinagres Forvm, el qual intenta oferir una visió més àmplia de les infinites aplicacions culinàries que té Forvm pel fet de jugar amb ingredients de tot el món.


Seguir Llegint

28.12.2020

El proper 13 de gener a les 16.00h tindrà lloc l’Acte de lliurament de Premis Respon.cat 2020.
Donades les circumstàncies l'acte se celebrarà en línia.
El proper 13 de gener se celebrarà l'acte del lliurament de la cinquena edició dels Premis de la Responsabilitat Social a Catalunya, que es consoliden amb l'assoliment del quinqueni.

Concretament, l’Acte de lliurament dels Premis Respon.cat reconeix sis empreses, un territori i una persona per a les següents categories:

Premi a la trajectòria en Responsabilitat per a Empreses grans.
Premi a la trajectòria en Responsabilitat per a Empreses petites i mitjanes.
Reconeixement als Territoris socialment responsables.
Reconeixement al Programa empresarial ambiental de col·laboració.
Reconeixement a la Gestió de la diversitat d’origen.
Reconeixement a les Bones pràctiques empresarials de reforma horària.
Reconeixement al Programa empresarial de voluntariat.
Reconeixement especial a la trajectòria destacada d’una persona pel seu compromís amb la Responsabilitat Social a Catalunya.
Com en les edicions anteriors dels Premis, s’ha elaborat un vídeo de cadascuna de les empreses i organitzacions guanyadores per mostrar el seu compromís i les seves bones pràctiques.

Enguany el context ens ha obligat ha realitzar les gravacions en línia.

Això no treu que es tracta de peces de gran interès que mostren com les empreses reconegudes aborden diferents aspectes de la Responsabilitat Social i ho gestionen com un element estratègic i competitiu de l'organització.

Inscripcions a l'acte

23.12.2020

Amb el patrocini de

Banc Sabadell Caixa BankAcció PreventivaMútua General de CatalunyaFinergia

La teva privacitat és la nostra prioritat

Aquest web utilitza cookies, tal com es descriu en la nostra  Política de cookies. Podeu canviar la configuració de cookies en qualsevol moment. Si continua utilitzant el nostre lloc, entenem que vostè accepta l'ús de les cookies.