Bitàcola

La FEGP ha organitzat una sessió per conèixer com és de competitiva la nostra oferta de sòl i sostre industrial i quins són els perfils de les possibles noves radicacions. La conferència ha anat a càrrec de Gerard Plana, director d'Industrial-Logística de Forcadell, i Toni López, soci de Forcadell i director de l'àrea d'immobiliària d'empresa. 

23.10.2019

Montserrat Gallardo, subdirectora de comerç de la Generalitat de Catalunya, ha estat la ponent de la sessió sobre les Àrees de Promoció Econòmica Urbana (APEU), que ha organitzat Fem Ribes, UCER i la FEGP, amb la col·laboració de l'Ajuntament de Sant Pere de Ribes. 

16.10.2019

La Biblioteca Museu Víctor Balaguer, a Vilanova i la Geltrú, ha estat l'escenari de la signatura del conveni de cessió de l'escultura del déu Mercuri per part de Banco Santander a la FEGP. Neus Lloveras, presidenta de la FEGP, i Luís Herrero, cap de relacions institucionals del Grup Santander a Catalunya, han rubricat l'acord. L’historiador vilanoví Albert Tubau ha estat el relator d’una història d’emprenedoria amb ingredients bohemis i sensibilitats culturals.

10.10.2019

Josep Sánchez Llibre, president de Foment del Treball, ha visitat aquest matí les instal·lacions d'Applus IDIADA, a Santa Oliva (Baix Penedès). L'acompanyaven Neus Lloveras, presidenta de la FEGP, i Santi Carda, vicepresident. La companyia dirigida per Carles Grasas està present arreu del món i molt particularment a Europa i Àsia, amb una plantilla total que depassa els 2.500 treballadors, la majoria dels quals són enginyers.

10.10.2019

Neus Lloveras és la nova presidenta de la Federació Empresarial del Gran Penedès. Assumirà la representació de la FEGP en el quadrienni que s’ha iniciat en la sessió assembleària celebrada l'1 d’octubre, quan ha estat elegida amb el 71% dels vots.

01.10.2019

Joves d’Empresa, el col·lectiu júnior de la FEGP, ha organitzat un nou afterwork sota el segell Cava & Business. La trobada ha tingut lloc a Vilarnau, a Sant Sadurní d’Anoia, on la interrelació i els contactes comercials han estat constants entre tots els participants.

26.09.2019

La FEGP ha recuperat el format 7x7’, aquesta vegada de la mà de l’Ajuntament de Sitges. Tant les empreses associades com les usuàries de Nivell 10 han pogut participar en aquesta sessió de contactes comercials que ha tingut lloc a l’auditori del Centre Cultural Miramar.

26.09.2019

Pere Regull, alcalde de Vilafranca del Penedès, ha estat el darrer convidat del cicle Fòrum Gran Penedès, l’esmorzar col·loqui que tots els mesos organitza la FEGP. La trobada també ha comptat amb l'assistència dels regidors Aureli Ruiz i Joan Manel Montfort. L’acte rep el patrocini de Mútua Penedès i la col·laboració de l'ajuntament vilafranquí.

25.09.2019

S’acaba de presentar l’Informe FEGP de Conjuntura Econòmica de les comarques de l’Alt Penedès, el Baix Penedès i el Garraf. Són dades del 1r semestre d’enguany. L’estudi ha estat realitzat per la consultora Actíva Prospect i rep el patrocini de CaixaBank així com el suport de l’Ajuntament de Vilanova i la Geltrú i la Diputació de Barcelona, per mediació de l’Agència NODE Garraf. Veure estudi

20.09.2019

El degà del Col·legi d’Economistes de Catalunya, Anton Gasol, acompanyat de membres de la Junta de Govern del CEC, s'ha reunit amb una delegació de representants de la Federació Empresarial del Gran Penedès, encapçalada pel president Martí Sistané. La trobada ha tingut lloc al restaurant Marejol, a Vilanova i la Geltrú. 

19.09.2019

La degana del Col·legi de l’Advocacia de Barcelona, Ma. Eugènia Gay, ha obert la temporada del Fòrum Gran Penedès, l’esmorzar col·loqui que tots els mesos organitza la FEGP. L’acte rep el patrocini de l’assessoria empresarial Grup Quatre i la col·laboració del restaurant Marejol.

18.09.2019

La seu de la FEGP a Vilafranca del Penedès ha acollit la presentació del Programa de Direcció de Persones, promogut per l'EDE, l'escola per a directius i empresaris de la Federació. El curs té una durada total de 35 hores, repartides en 7 sessions, totes en dimecres i en horari de 9h a 14h. Les classes començaran el 2 d'octubre. 

17.09.2019

La Federació ha aplegat a l'hotel Dolce Sitges la primera trobada de directius i directives de RRHH del Gran Penedès, un fòrum professional per la compartició d’experiències i nous coneixements en matèria de direcció de persones. A l’esmorzar de treball Jesús Golderos, de Morgan Gold Consulting, ha parlat del mapa del talent en les organitzacions. 

17.09.2019

Els presidents del Gremi d’Hostaleria de Sitges, Oskar Stöber, i de la FEGP, Martí Sistané, han compartit agenda en un esmorzar de treball, al Dolce. Per part del Gremi, han acompanyat al president els directius Miquel Ferreres i Francisco Jiménez, aquest també com a amfitrió. Per part de la FEGP, hi han assistit la cònsol de l’entitat a Sitges, Vinyet Torner, i el secretari general, Isidre Also.

23.07.2019

L’alcalde de Vilafranca del Penedès, Pere Regull, ha rebut una delegació de la Junta Directiva de la FEGP amb el seu president, Martí Sistané. Acompanyava al batlle el regidor de Promoció Econòmica, Joan Manel Montfort. La cita és la primera d’un cicle de reunions amb els alcaldes i alcaldesses del Gran Penedès. El propòsit d’aquestes trobades és propiciar la cooperació público-privada entre els consistoris i l’organització empresarial, tot just a l’inici d’un nou quadrienni a les municipalitats.

17.07.2019

La FEGP i la consultoria Escura treballaran conjuntament pel foment de l’activitat empresarial del territori. Martí Sistané, president de la Federació Empresarial del Gran Penedès, i Josep Linares, director de Bufete Escura Tarragona, han signat el conveni de col·laboració a Calafell. De l’acord cal destacar especialment que Escura se suma al grup d’empreses i professionals que presten serveis de consultoria en l’àmbit d’assessorament que la FEGP ofereix als socis, amb més de 40 àmbits de consulta. En concret, Escura oferirà aquest servei en l’àmbit fiscal, comptable i laboral.

2.07.2019

La programació de la Desena del Turisme a la FEGP ha finalitzat amb un col·loqui amb el director general de Turisme, Octavi Bono, al restaurant Mas Roquer, del càmping Vilanova Park. El primer representant del turisme al Govern de Catalunya ha parlat de les expectatives davant la temporada turística d’estiu i també ha exposat les possibles conseqüències del Brexit per al sector turístic.

19.06.2019

La FEGP ha ofert una sessió per explorar els reptes i oportunitats dels mercats de la Xina, així com la manera de gestionar les diferències culturals a l’hora d’establir contactes amb els interlocutors asiàtics. La ponència, en anglès, ha anat a càrrec de Dongmei Song, directora de Desenvolupament Corporatiu de l'IESE a la Xina, i Yan Li, co-fundador i director general de Trust & Best Global Sourcing Co.Ltd.

17.06.2019

Mig centenar d'empreses i professionals de l'organització, així com tot tipus de proveïdors per a esdeveniments, s'han aplegat a la trobada intersectorial que ha organitzat la FEGP a la Finca Mas Solers, a Sant Pere de Ribes. Hi ha hagut presentacions d'espais, productes i serveis especialitzats per a l'organització d'actes socials i d'empresa. 

13.06.2019

Aquest dimecres 12 de juny s'ha celebrat el 2n aniversari de la Federació Empresarial del Gran Penedès (FEGP). El concessionari Autolica, a Vilafranca del Penedès, ha estat l'escenari de l'efemèride. El president de la FEGP, Martí Sistané, i el president adjunt, Santi Carda, han fet una valoració molt positiva d'aquests dos anys, que es van iniciar amb el procés d'acoblament de les anteriors UEP i ADEPG. 

12.06.2019

El col·lectiu Joves d’Empresa compleix aquesta setmana els seus primers 10 anys i ho ha celebrat a La Cucanya, a Vilanova i la Geltrú, amb un sopar mediterrani a peu dret. En el transcurs de l'acte s'ha presentat el nou logotip i el nou espai web. De sempre vinculat a la FEGP, el grup aplega prop de 300 directius júniors del Gran Penedès. 

6.06.2019

Carmel Mòdol, director general d'Alimentació, Qualitat i Indústries Agroalimentàries de la Generalitat de Catalunya, ha estat el ponent de la darrera sessió del Fòrum Gran Penedès. L’esmorzar col·loqui, que ha tingut lloc al Centre Àgora, a Vilafranca, compta amb el patrocini de Mútua Penedès i la col·laboració de l’Ajuntament de Vilafranca del Penedès. 

6.06.2019

El restaurant La Posada, a Sant Pere Molanta, ha estat l'escenari del darrer dinar de benvinguda que ha preparat la FEGP. Hi han participat socis que s’acaben d’apuntar però també socis que ja fa més temps que coneixen l’entitat i volien saludar els recent arribats.

31.05.2019

La FEGP, de la mà del Gremi d'Instal·ladors de l'Alt Penedès, ha organitzat una nova sessió informativa en relació amb la normativa que obliga el registre de l’horari laboral en els centres de treball. La ponència ha anat a càrrec d’Ezequiel Batalla, d’InLab Consulting.

30.05.2019

El president del grup vitivinícola Família Torres, Miquel A. Torres, ha estat el ponent del sopar col·loqui que ha organitzat el GREC, el Grup d’Estudis Econòmics de la FEGP. La trobada ha tingut lloc a l’Hotel Domo, a Vilafranca del Penedès, i ha girat al voltant de les energies renovables.

27.05.2019

La seu de la FEGP, a Vilanova i la Geltrú, ha acollit una sessió informativa per posar-se al dia i resoldre els dubtes en relació amb la normativa que obliga el registre de l’horari laboral en els centres de treball. La ponència ha anat a càrrec de Sílvia Piñol, de la consultoria Grup Quatre. 

22.05.2019

Martí Sistané, president de la Federació Empresarial del Gran Penedès, i Xavier Garcia, director comercial de CaixaBank a Barcelona Província, han signat el conveni de col·laboració. Del text, entre altres apunts per potenciar conjuntament el teixit empresarial del territori, en destaca la renovació del suport de CaixaBank a l’elaboració de l’estudi anual Índex FEGP de Competitivitat de les comarques de Catalunya.

16.05.2019

Martí Sistané, president de la Federació Empresarial del Gran Penedès, i Juli Silvestre, director del Grup Entrem-hi, han signat el conveni de col·laboració pel projecte “Junts trenquem el cercle”, a Vilafranca del Penedès. La Federació es compromet a formar part de la xarxa d’empreses i entitats que col·laboren amb el projecte perquè les persones beneficiàries puguin tenir experiències en l’entorn laboral.

14.05.2019

L’Índex FEGP de Competitivitat Comarcal, impulsat per la Federació Empresarial del Gran Penedès, arriba a la seva 15a edició de la mà de la consultora Actíva Prospect. En aquest darrer rànquing de competitivitat econòmica, en el conjunt de les 42 comarques de Catalunya, el Garraf recupera la 9a posició, l’Alt Penedès es consolida en la 12a i el Baix Penedès recula a la 22a.

14.05.2019

Els mecanismes del blockchain. Casuística i expectatives, aquest és el títol de la sessió oberta que ha organitzat la FEGP, conjuntament amb ACCIÓ, a la Fundació Santa Teresa, al Vendrell. La ponència ha anat a càrrec de Carles Gòmara, gerent de plans sectorials d'ACCIÓ i expert en el fenomen blockchain.

9.05.2019

El president de Foment del Treball, Josep Sánchez Llibre, ha estat el ponent del darrer Fòrum Gran Penedès, l’esmorzar col·loqui que tots els mesos organitza la FEGP. L’acte rep el patrocini de l’assessoria empresarial Grup Quatre i la col·laboració del Restaurant Marejol

2.05.2019

Divendres, a Codorníu, es van aplegar prop de 350 directius i un gran pretext: la gala dels ducs, en el marc de La Nit de l’Empresa. A la primera part es van lliurar els Premis FEGP i els dels col·lectius Dones d’Empresa i Joves d’Empresa. També es va retre homenatge a empreses associades que enguany compleixen un aniversari significatiu.

26.04.2019

La seu de la FEGP al Vendrell s'ha estrenat com a escenari d’una sessió de contactes comercials amb la fórmula 7x7'. Abans de l’esmorzar a peu dret en el què participen tots els assistents, 7 empreses han tingut 7 minuts per explicar la seva oferta comercial. L'acte ha comptat amb la col·laboració de Cafès Novell.

12.04.2019

De la mà d’ACCIÓ, la FEGP ha celebrat una jornada en la què han intervingut els directors de les Oficines Exteriors d’ACCIÓ de Varsòvia i Zagreb. Des de l’oficina de Varsòvia es cobreix tota Polònia. Des de Zagreb es cobreixen diferents països del sud-est europeu: Albània, Bulgària, Bòsnia, Croàcia, Eslovènia, Hongria, Macedònia, Montenegro, Romania i Sèrbia. La sessió internacional ha tingut lloc a Vallformosa.

11.04.2019

Josep Lluís Ibáñez, gerent del nou  Consorci Sanitari Alt Penedès Garraf, ha estat el ponent de la darrera sessió del Fòrum Gran Penedès que ha tingut lloc a Vilafranca del Penedès. Organitzat per la FEGP, l’esmorzar col·loqui compta amb el patrocini de Mútua Penedès i la col·laboració de l’Ajuntament de Vilafranca del Penedès. 

10.04.2019

Cinta Fondarella, de CYP Assessors, ha estat la ponent de Joves d’Empresa en la sessió informativa que aquest col·lectiu de la FEGP ha organitzat a Vilanova i la Geltrú. S'ha parlat de les novetats de la campanya de la renda 2018 i s'ha fet un seguit de recomanacions abans de presentar la declaració.

9.04.2019

Els socis de la FEGP han estat convidats a la presentació de la candidatura d'Enric Crous i Josep Maria Torres a les properes eleccions de la Cambra de Comerç de Barcelona. L’acte ha tingut lloc al restaurant Mirador de les Caves, a Subirats. Formen part de l’equip de la mateixa candidatura, i per tant optaran al ple de la Cambra, els granpenedesencs Santi Carda, Eduard Brull, Martina Font i Maria Font.

8.04.2019

Dones d'Empresa ha celebrat la 12a edició del seu sopar anual. Les periodistes Magda Bandera i Sílvia Cóppulo han estat dues de les protagonistes d'aquest esdeveniment, que s'ha celebrat a Le Méridien Ra, al Vendrell. També ho han estat Àngels Mas (Idiada), Eva Caraltó (Yaencontré) i Karina Crespo (Grup Ondunova), totes elles directives de l'àrea de recursos humans que han explicat la dificultat amb què es troben a l'hora de cerca talent. La trobada ha aplegat més d’un centenar d’empresàries i executives del Penedès i el Garraf, com també representants polítics i dels mitjans de comunicació.  

15.03.2019

Amb el patrocini de

Banc Sabadell Caixa Bank

La teva privacitat és la nostra prioritat

Aquest web utilitza cookies, tal com es descriu en la nostra  Política de cookies. Podeu canviar la configuració de cookies en qualsevol moment. Si continua utilitzant el nostre lloc, entenem que vostè accepta l'ús de les cookies.