Bitàcola

Els presidents del Gremi d’Hostaleria de Sitges, Oskar Stöber, i de la FEGP, Martí Sistané, han compartit agenda en un esmorzar de treball, al Dolce. Per part del Gremi, han acompanyat al president els directius Miquel Ferreres i Francisco Jiménez, aquest també com a amfitrió. Per part de la FEGP, hi han assistit la cònsol de l’entitat a Sitges, Vinyet Torner, i el secretari general, Isidre Also.

23.07.2019

L’alcalde de Vilafranca del Penedès, Pere Regull, ha rebut una delegació de la Junta Directiva de la FEGP amb el seu president, Martí Sistané. Acompanyava al batlle el regidor de Promoció Econòmica, Joan Manel Montfort. La cita és la primera d’un cicle de reunions amb els alcaldes i alcaldesses del Gran Penedès. El propòsit d’aquestes trobades és propiciar la cooperació público-privada entre els consistoris i l’organització empresarial, tot just a l’inici d’un nou quadrienni a les municipalitats.

17.07.2019

La FEGP i la consultoria Escura treballaran conjuntament pel foment de l’activitat empresarial del territori. Martí Sistané, president de la Federació Empresarial del Gran Penedès, i Josep Linares, director de Bufete Escura Tarragona, han signat el conveni de col·laboració a Calafell. De l’acord cal destacar especialment que Escura se suma al grup d’empreses i professionals que presten serveis de consultoria en l’àmbit d’assessorament que la FEGP ofereix als socis, amb més de 40 àmbits de consulta. En concret, Escura oferirà aquest servei en l’àmbit fiscal, comptable i laboral.

2.07.2019

La programació de la Desena del Turisme a la FEGP ha finalitzat amb un col·loqui amb el director general de Turisme, Octavi Bono, al restaurant Mas Roquer, del càmping Vilanova Park. El primer representant del turisme al Govern de Catalunya ha parlat de les expectatives davant la temporada turística d’estiu i també ha exposat les possibles conseqüències del Brexit per al sector turístic.

19.06.2019

La FEGP ha ofert una sessió per explorar els reptes i oportunitats dels mercats de la Xina, així com la manera de gestionar les diferències culturals a l’hora d’establir contactes amb els interlocutors asiàtics. La ponència, en anglès, ha anat a càrrec de Dongmei Song, directora de Desenvolupament Corporatiu de l'IESE a la Xina, i Yan Li, co-fundador i director general de Trust & Best Global Sourcing Co.Ltd.

17.06.2019

Mig centenar d'empreses i professionals de l'organització, així com tot tipus de proveïdors per a esdeveniments, s'han aplegat a la trobada intersectorial que ha organitzat la FEGP a la Finca Mas Solers, a Sant Pere de Ribes. Hi ha hagut presentacions d'espais, productes i serveis especialitzats per a l'organització d'actes socials i d'empresa. 

13.06.2019

Aquest dimecres 12 de juny s'ha celebrat el 2n aniversari de la Federació Empresarial del Gran Penedès (FEGP). El concessionari Autolica, a Vilafranca del Penedès, ha estat l'escenari de l'efemèride. El president de la FEGP, Martí Sistané, i el president adjunt, Santi Carda, han fet una valoració molt positiva d'aquests dos anys, que es van iniciar amb el procés d'acoblament de les anteriors UEP i ADEPG. 

12.06.2019

El col·lectiu Joves d’Empresa compleix aquesta setmana els seus primers 10 anys i ho ha celebrat a La Cucanya, a Vilanova i la Geltrú, amb un sopar mediterrani a peu dret. En el transcurs de l'acte s'ha presentat el nou logotip i el nou espai web. De sempre vinculat a la FEGP, el grup aplega prop de 300 directius júniors del Gran Penedès. 

6.06.2019

Carmel Mòdol, director general d'Alimentació, Qualitat i Indústries Agroalimentàries de la Generalitat de Catalunya, ha estat el ponent de la darrera sessió del Fòrum Gran Penedès. L’esmorzar col·loqui, que ha tingut lloc al Centre Àgora, a Vilafranca, compta amb el patrocini de Mútua Penedès i la col·laboració de l’Ajuntament de Vilafranca del Penedès. 

6.06.2019

El restaurant La Posada, a Sant Pere Molanta, ha estat l'escenari del darrer dinar de benvinguda que ha preparat la FEGP. Hi han participat socis que s’acaben d’apuntar però també socis que ja fa més temps que coneixen l’entitat i volien saludar els recent arribats.

31.05.2019

La FEGP, de la mà del Gremi d'Instal·ladors de l'Alt Penedès, ha organitzat una nova sessió informativa en relació amb la normativa que obliga el registre de l’horari laboral en els centres de treball. La ponència ha anat a càrrec d’Ezequiel Batalla, d’InLab Consulting.

30.05.2019

El president del grup vitivinícola Família Torres, Miquel A. Torres, ha estat el ponent del sopar col·loqui que ha organitzat el GREC, el Grup d’Estudis Econòmics de la FEGP. La trobada ha tingut lloc a l’Hotel Domo, a Vilafranca del Penedès, i ha girat al voltant de les energies renovables.

27.05.2019

La seu de la FEGP, a Vilanova i la Geltrú, ha acollit una sessió informativa per posar-se al dia i resoldre els dubtes en relació amb la normativa que obliga el registre de l’horari laboral en els centres de treball. La ponència ha anat a càrrec de Sílvia Piñol, de la consultoria Grup Quatre. 

22.05.2019

Martí Sistané, president de la Federació Empresarial del Gran Penedès, i Xavier Garcia, director comercial de CaixaBank a Barcelona Província, han signat el conveni de col·laboració. Del text, entre altres apunts per potenciar conjuntament el teixit empresarial del territori, en destaca la renovació del suport de CaixaBank a l’elaboració de l’estudi anual Índex FEGP de Competitivitat de les comarques de Catalunya.

16.05.2019

Martí Sistané, president de la Federació Empresarial del Gran Penedès, i Juli Silvestre, director del Grup Entrem-hi, han signat el conveni de col·laboració pel projecte “Junts trenquem el cercle”, a Vilafranca del Penedès. La Federació es compromet a formar part de la xarxa d’empreses i entitats que col·laboren amb el projecte perquè les persones beneficiàries puguin tenir experiències en l’entorn laboral.

14.05.2019

L’Índex FEGP de Competitivitat Comarcal, impulsat per la Federació Empresarial del Gran Penedès, arriba a la seva 15a edició de la mà de la consultora Actíva Prospect. En aquest darrer rànquing de competitivitat econòmica, en el conjunt de les 42 comarques de Catalunya, el Garraf recupera la 9a posició, l’Alt Penedès es consolida en la 12a i el Baix Penedès recula a la 22a.

14.05.2019

Els mecanismes del blockchain. Casuística i expectatives, aquest és el títol de la sessió oberta que ha organitzat la FEGP, conjuntament amb ACCIÓ, a la Fundació Santa Teresa, al Vendrell. La ponència ha anat a càrrec de Carles Gòmara, gerent de plans sectorials d'ACCIÓ i expert en el fenomen blockchain.

9.05.2019

El president de Foment del Treball, Josep Sánchez Llibre, ha estat el ponent del darrer Fòrum Gran Penedès, l’esmorzar col·loqui que tots els mesos organitza la FEGP. L’acte rep el patrocini de l’assessoria empresarial Grup Quatre i la col·laboració del Restaurant Marejol

2.05.2019

Divendres, a Codorníu, es van aplegar prop de 350 directius i un gran pretext: la gala dels ducs, en el marc de La Nit de l’Empresa. A la primera part es van lliurar els Premis FEGP i els dels col·lectius Dones d’Empresa i Joves d’Empresa. També es va retre homenatge a empreses associades que enguany compleixen un aniversari significatiu.

26.04.2019

La seu de la FEGP al Vendrell s'ha estrenat com a escenari d’una sessió de contactes comercials amb la fórmula 7x7'. Abans de l’esmorzar a peu dret en el què participen tots els assistents, 7 empreses han tingut 7 minuts per explicar la seva oferta comercial. L'acte ha comptat amb la col·laboració de Cafès Novell.

12.04.2019

De la mà d’ACCIÓ, la FEGP ha celebrat una jornada en la què han intervingut els directors de les Oficines Exteriors d’ACCIÓ de Varsòvia i Zagreb. Des de l’oficina de Varsòvia es cobreix tota Polònia. Des de Zagreb es cobreixen diferents països del sud-est europeu: Albània, Bulgària, Bòsnia, Croàcia, Eslovènia, Hongria, Macedònia, Montenegro, Romania i Sèrbia. La sessió internacional ha tingut lloc a Vallformosa.

11.04.2019

Josep Lluís Ibáñez, gerent del nou  Consorci Sanitari Alt Penedès Garraf, ha estat el ponent de la darrera sessió del Fòrum Gran Penedès que ha tingut lloc a Vilafranca del Penedès. Organitzat per la FEGP, l’esmorzar col·loqui compta amb el patrocini de Mútua Penedès i la col·laboració de l’Ajuntament de Vilafranca del Penedès. 

10.04.2019

Cinta Fondarella, de CYP Assessors, ha estat la ponent de Joves d’Empresa en la sessió informativa que aquest col·lectiu de la FEGP ha organitzat a Vilanova i la Geltrú. S'ha parlat de les novetats de la campanya de la renda 2018 i s'ha fet un seguit de recomanacions abans de presentar la declaració.

9.04.2019

Els socis de la FEGP han estat convidats a la presentació de la candidatura d'Enric Crous i Josep Maria Torres a les properes eleccions de la Cambra de Comerç de Barcelona. L’acte ha tingut lloc al restaurant Mirador de les Caves, a Subirats. Formen part de l’equip de la mateixa candidatura, i per tant optaran al ple de la Cambra, els granpenedesencs Santi Carda, Eduard Brull, Martina Font i Maria Font.

8.04.2019

La Capella dels Dolors, a Vilafranca del Penedès, ha estat l’escenari de la sessió anual de l’Assemblea General de Socis de la Federació Empresarial del Gran Penedès. L’ordre del dia contenia els apartats de balanç i pressupost, així com l’informe d’activitat de l’exercici 2018. També l’informe del President.

28.03.2019

Federico Ricardo Servetto, director d'Estratègia de Clients de Banc Sabadell, ha estat el ponent de la conferència L'entorn financer pel 2019 en el preàmbul de l’Assemblea General de Socis de la FEGP, a la Capella dels Dolors, a Vilafranca del Penedès. Servetto ha apropat els assistents a les oportunitats i els reptes econòmics del 2019.

28.03.2019

La FEGP i Banc Sabadell han presentat la nova targeta de crèdit de la FEGP, emesa per VISA. La nova credencial de la FEGP està a l’abast de tots els socis, que ja la poden sol·licitar a qualsevol oficina del Banc. La presentació ha anat a càrrec de Judit González, directora regional de Banc Sabadell, i Martí Sistané, president de la FEGP.

28.03.2019

La Setmana del Comerç de la FEGP ha abordat el tractament dels aparadors i els establiments comercials en la sessió oberta que ha protagonitzat Maria Esteban, de Maria Reche. Els assistents han conegut eines per optimitzar els espais d'exposició i atenció al client en el comerç urbà per tal d'aconseguir fer-los més atractius. La sessió s’ha emplaçat a la FEGP Vilafranca

28.03.2019

Dones d’Empresa i l'Ajuntament de la Bisbal del Penedès han organitzat una taula rodona on s’ha debatut sobre el paper de la dona a l’empresa, amb la participació de Glòria Planas, de Yola Apartaments, Cristina Bundó, de Mas Llagostera, i Mary Herrera, de El Bistro de Segur.

27.03.2019

En el marc de la Setmana del Comerç de la FEGP, la seu de la Federació a Vilanova i la Geltrú ha acollit una sessió oberta sota el títol Reptes i oportunitats del comerç en el món digital. La ponència ha anat a càrrec de Marisol Garcia. Pau Baig, de Teixits Baig, ha explicat la seva casuística al capdavant d’una botiga online.

26.03.2019

Dones d'Empresa ha celebrat la 12a edició del seu sopar anual. Les periodistes Magda Bandera i Sílvia Cóppulo han estat dues de les protagonistes d'aquest esdeveniment, que s'ha celebrat a Le Méridien Ra, al Vendrell. També ho han estat Àngels Mas (Idiada), Eva Caraltó (Yaencontré) i Karina Crespo (Grup Ondunova), totes elles directives de l'àrea de recursos humans que han explicat la dificultat amb què es troben a l'hora de cerca talent. La trobada ha aplegat més d’un centenar d’empresàries i executives del Penedès i el Garraf, com també representants polítics i dels mitjans de comunicació.  

15.03.2019

Gairebé 200 empresaris i directius d’arreu de Catalunya ja han cursat aquest trajecte acadèmic dissenyat per l’Escola de Direcció d’Empresa. En el PDP, sempre en grups reduïts, els participants es posen al dia i coneixen les noves tendències i les maneres de fer més adients per a la moderna gestió d’una pime o d’un departament d’empresa.

14.03.2019

S'ha presentat l'Informe FEGP de Conjuntura Econòmica per a l'Alt Penedès, el Baix Penedès i el Garraf, corresponent al 2n semestre del 2018. Realitzat per Actíva Prospect per encàrrec de la FEGP, l'estudi rep el suport de la Diputació de Barcelona, a través de NODE Garraf, com també el patrocini de Caixa Bank i la col·laboració de l'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú. Llegir l'Informe

12.03.2019

José Luis Pesado, gerent d’Autolica, i Martí Sistané, president de la FEGP, han rubricat l’acord de col·laboració que s’emmarca en el nou programa de partenariat estratègic, Partner 2019. D’aquesta manera, l’històric concessionari de Mercedes-Benz i Smart estarà present en totes les accions comunicatives i en tots els esdeveniments promoguts per la FEGP en el decurs de l’any.

28.02.2019

Un grup de directius del Gran Penedès s'ha aplegat aquest dijous a les instal·lacions del complex d'Applus IDIADA. El propòsit de la visita, promoguda per la FEGP, era conèixer la projecció a curt, mitjà i llarg termini d'aquesta companyia, tot un referent mundial de la recerca i el desenvolupament aplicats a l'automoció.

28.02.2019

De nou el Centre Àgora, a Vilafranca del Penedès, ha acollit l’esmorzar col·loqui del Fòrum Gran Penedès, que tots els mesos promou la FEGP. Amb la ponència única de Mireia Mata, directora general d’Igualtat, la trobada ha comptat amb el patrocini de Mútua Penedès i la col·laboració de l’Ajuntament de Vilafranca del Penedès

27.02.2019

Joves d’Empresa, el col·lectiu júnior de la FEGP, ha celebrat una sessió distesa al voltant del màrqueting electrònic, amb ponències de Gemma Beltran, Copywriting para Web, i Edyta Szurmiej, INW Comunicacions. La conferència ha tingut lloc a la seu de l'entitat a Vilafranca del Penedès.

26.02.2019

Atreveix-te a tenir bones idees! Aquesta és la proposta amb la què s’envola el nou llibre de la vilafranquina Maria Batet, que porta per títol majúscul La creativitat. De fet, és una edició discreta per la seva dimensió però enorme per la seva consecució. La presentació s'ha emplaçat a la Societat La Principal, el Casal, a Vilafranca del Penedès.

20.02.2019

 

Joves d’Empresa, el col·lectiu júnior de la FEGP, ha organitzat una trobada distesa per afavorir les relacions professionals i nous contactes comercials entre els assistents. El fil conductor ha estat tot just un cabdell de llana, a partir del qual s'ha dibuixat tota una xarxa de coneixement i interrelació entre els assistents. 

19.02.2019

La FEGP ha fet un pas endavant en la seva aposta per la figura del mediador com a eina de prevenció i resolució de conflictes entre empreses. De fet, és la primera organització empresarial que posa en marxa un servei de mediació. Això ha estat possible de resultes de l’entesa amb la consultoria Logos Media, també associada a la FEGP. Martí Sistané, per part de la Federació, i Anna Vall, com a representant de Logos Media, van signar el compromís a partir del qual els socis de la FEGP poden sol·licitar gratuïtament una consulta de primer nivell en l’àmbit de la mediació.

18.02.2019

Vilanova Park, any rere any reconegut entre els tres millors càmpings d’Europa, amb seu a Vilanova i la Geltrú, acaba de signar el seu compromís com a nou Partner de la FEGP. El programa de patrocini també s’estén al restaurant Mas Roquer, emplaçat en el mateix càmping. Martí Sistané, per part de la FEGP, i Albert Casas, per part de Vilanova Park, han signar l’acord de col·laboració.

15.02.2019

Promogut per la Federació Empresarial del Gran Penedès i amb la participació d'una vintena d'associacions, s'ha posat en funcionament el Consell d'Entitats Empresarials i Professionals del Gran Penedès. La sessió constitutiva d'aquest nou Consell ha tingut lloc a la seu de la FEGP Vilanova.

15.02.2019

El format FEGP 7x7’ continua sent l'espai d'interrelació preferit dels socis de la Federació. Com sempre, l’acte ha començat amb la presentació de 7 empreses, cadascuna de les quals ha disposat de 7 minuts per donar a conèixer els seus productes i serveis. La sessió ha comptat amb la col·laboració de Cafès Novell i Mercè Pastissers.

8.02.2019

Com ja ho venim fent, periòdicament, aquesta vegada a l’espai FAS Barcelona (restaurant La Pedrera), a Canyelles, s'ha celebrat el dinar de benvinguda als nous socis, on s'han establert nous contactes i s'han conegut millor els avantatges de la FEGP.

1.02.2019

Joves d’Empresa, el col·lectiu junior de la FEGP, continua amb el cicle de trobades d’interrelació, aquesta vegada amb un afterwork força suggerent: Bread and Business. En aquesta ocasió, els assistents han pogut conèixer de primera mà el Forn de Pa J. Rius, a Olèrdola, mentre intercanviaven targetes comercials. 

31.01.2019

Logos Media i la FEGP han organitzat una sessió informativa sota el títol Eines útils per a l'empresa familiar: pactes successoris, protocol familiar i mediació. L'acte s'ha emplaçat al Centre Àgora, a Vilafranca del Penedès, i ha comptat amb les ponències de Llorenç Prats, Antoni Vidal, Beatriu Romero i Anna Vall.

31.01.2019

El professor Guillem López Casasnovas ha estat el ponent del sopar col·loqui organitzat pel GREC, el Grup d'Estudis Econòmics de la FEGP. La ponència i el posterior col·loqui s'han centrat en les perspectives econòmiques que s'intueixen pel 2019. La trobada ha tingut lloc al restaurant Cal Blay Vinticinc, a Sant Sadurní d'Anoia.

30.01.2019

El darrer esmorzar col·loqui del Fòrum Gran Penedès ha tingut com a ponent Dani Marco, director de SmartCatalonia. SmartCAT és l'estratègia del Govern de la Generalitat de Catalunya que estén el concepte d’Smart City a escala de país. El Fòrum Gran Penedès rep el patrocini de Grup Quatre i la col·laboració plena del restaurant Marejol.

29.01.2019

De la mà d’ACCIÓ, l’Ajuntament de Vilafranca del Penedès i la FEGP han organitzat una sessió informativa al voltant del blockchain. Carles Gómara, gerent de Plans Sectorials d'ACCIÓ i expert en el fenomen blockchain, ha explicat què és, com funciona i què se’n pot esperar. L'acte s'ha celebrat a L'Enològica, a Vilafranca del Penedès.

23.01.2019

Joves d’Empresa, col·lectiu vinculat a la FEGP, ha obert l'exercici del seu 10è aniversari amb una píndola informativa sobre els aspectes que cal tenir en compte a l’hora de contractar treballadors. La sessió ha anat a càrrec d'Ezequiel Batalla, d’Inlab Consulting.

15.01.2019

La FEGP i el Centre de Normalització Lingüística de l’Alt Penedès i el Garraf han revalidat el conveni de col·laboració que les dues entitats mantenen des de fa dues dècades. L’acord reforça els propòsits de promoure l’ús del català entre les empreses associades i preveu diferents recursos i serveis tècnics de suport a la docència i a l’assessorament. Per part del CNL, el seu president, Josep Moya, va signar el conveni. Martí Sistané va firmar el document com a primer representant de la FEGP.

19.12.2018

Joan Lluís Espinós, director general de Formació Professional Inicial i Ensenyaments de Règim Especial, ha estat el ponent convidat de la darrera edició del Fòrum Gran Penedès. La sessió ha comptat amb el patrocini de Grup Quatre i la col·laboració del restaurant Marejol.

17.12.2018

La sessió del Fòrum Gran Penedès ha comptat amb la ponència de Joaquim Ferrer, secretari d'Empresa i Competitivitat de la Generalitat de Catalunya. L'esmorzar col·loqui ha tingut lloc al Centre Àgora, a Vilafranca del Penedès. L'acte compta amb el patrocini de Mútua Penedès i el suport de l'Ajuntament de Vilafranca del Penedès.

12.12.2018

El col·lectiu Joves d’Empresa, vinculat a la FEGP, ha encetat un cicle de píndoles informatives amb temàtiques d’interès per als directius i les directives. Ha obert la programació la ponència de Levi Esteller, d'Offing Web Solutions, amb el títol 25 beneficis que les aplicacions web a mida aporten a l’empresa.

29.11.2018

Carles Gomara, gerent de Plans Sectorials d'ACCIÓ i expert en el fenomen blockchain, ha estat el ponent de la sessió proposada per part de la FEGP i la mateixa agència catalana per la competitivitat. La sessió s'ha centrat en els mecanismes del blockchain, la seva casuística i les expectatives que se’n deriven.

28.11.2018

L’Obra Social “laCaixa”, el Consell Comarcal del Garraf i la FEGP han organitzat un esmorzar d’empresa sota el títol: La contractació com a eina de responsabilitat social de l’empresa; programes i ajuts. S'ha parlat de línies de suport i ajuts a la contractació, com també del programa Incorpora, i s’ha exposat la casuística de l’Hotel Melià Sitges.

28.11.2018

El Centre Àgora, a Vilafranca del Penedès, ha aplegat diferents experts en compliance. La sessió ha estat organitzada per la FEGP i ha comptat amb la participació de Francisco Javier García, advocat i mediador; Sandra Soler, advocada i mediadora, i Jimena Alguacil, advocada.

27.11.2018

A tres bandes, l’Ajuntament de La Bisbal del Penedès, la Fundació Santa Teresa i la FEGP han presentat la iniciativa Integra'ls que té el propòsit de promoure la integració laboral de persones amb dificultats de caire físic, intel·lectual, trastorn mental o bé greus dificultats de caire social. El segell Integra’ls proposa un nou concepte: els polígons inclusius.

27.11.2018

El Vilarenc Zenit, a Calafell, ha estat el punt de trobada dels participants de la darrera sessió del cicle FEGP 7x7’. Aquest és el programa d’interrelació empresarial en el qual 7 empreses disposen de 7 minuts per a presentar els seus productes i serveis.

21.11.2018

Segons l’Institut Nacional de Ciberseguretat, Espanya és el tercer país del món on es produeixen més atacs informàtics i segons fonts oficials aquests s’incrementen en un 200% cada any. De la mà de Quadis Assegurances, Hiscox Companyia Asseguradora i CSEngine, la FEGP ha organitzat una sessió informativa sobre la ciberseguretat. La trobada ha tingut lloc al Centre Àgora, a Vilafranca del Penedès.

20.11.2018

Amb l’objectiu d’apropar serveis asseguradors que els socis de la FEGP puguin valorar com un fet diferencial, s’acaba de signar un conveni entre la Federació i Agrupació AMCI d’Assegurances i Reassegurances, entitat del Group Assurance Crédit Mutuel Espanya. Joaquín López, director de l’àrea de Socis Estratègics del grup, i Martí Sistané, president de la FEGP, van rubricar l’acord.

15.11.2018

Sant Sadurní d'Anoia ha estat l'escenari d'una nova sessió d'orientació i suport a l'emprenedoria, en el marc de la iniciativa FEGP Advising. Cristina Fabián (ACCIÓ), Dolors Salvany (AGE Assessoria) i Jordi González (Adalt Comunicació) han estat els experts que han parlat sobre innovació, fiscalitat i com captar clients, respectivament.

14.11.2018

De la mà de la consultoria Auren, la FEGP ha organitzat una sessió centrada en la planificació dels sistemes retributius, així com la seva optimització i actualització. Josep Benet, senior partner de l’àrea de Gestió de Persones d’Auren, i Feli Ric, advocada i responsable de l’àrea de Dret Laboral d’Auren, han estat els ponents de la sessió que s'ha celebrat a l'Enològica, a Vilafranca del Penedès.

13.11.2018

En el marc de la Fira de Novembre, a Vilanova i la Geltrú, la FEGP ha reeditat La Factoria. L'estand de la FEGP compta amb l'exposició de 14 companyies del Garraf que mostren detalls de la seva producció. La iniciativa gaudeix del patrocini de Banc Sabadell, la col·laboració de Jardiland i el suport de l'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú.

09.11.2018

L’economista Oriol Amat ha estat el ponent del Pòrtic de la Fira, organitzat per la FEGP de la mà de l’Ajuntament de Vilanova i la Geltrú. El catedràtic de la UPF Barcelona School of Management ha parlat de la situació actual i perspectives de l'economia i l'empresa catalana. L'acte s'ha emplaçat a la Biblioteca Museu Víctor Balaguer.

08.11.2018

La seu vilanovina de la FEGP ha acollit de nou una sessió del cicle Tens 5 minuts!?, organitzat per Dones d’Empresa. En aquest cas, les assistents han tingut l’opció de presentar la seva empresa i han disposat de fins a 5 minuts per fer-ho. A la segona part de la sessió, unes i altres, a peu dret, han intercanviat targetes. La trobada rep la col·laboració de Cafès Novell i J. Rius.

06.11.2018

Anton Gasol, degà del Col·legi d’Economistes de Catalunya, ha estat el ponent del sopar col·loqui organitzat pel GREC, el Grup d'Estudis Econòmics de la FEGP. El tema central de la seva intervenció ha portat per títol Blockchain, el diner, passat, present i futur. L'acte s'ha emplaçat al restaurant Ceferino, a Vilanova i la Geltrú.

30.10.2018

A l’auditori de Neàpolis, a Vilanova i la Geltrú, s’ha celebrat el 4t Congrés de Dones d’Empresa amb la participació d’un centenar i mig de congressistes d’arreu del Gran Penedès. El programa ha reunit una trentena de ponents que han donat contingut a diferents taules monogràfiques. 

26.10.2018

La relació ve de lluny i tant el Gremi d’Hostaleria i Turisme de l’Alt Penedès i la Federació Empresarial del Gran Penedès volien corroborar l’acord existent. La presidenta del Gremi, Núria Carbó, i el president de la FEGP, Martí Sistané, van rubricar el conveni i van coincidir en l’oportunitat de promoure accions conjuntes i de col·laboració recíproca.

26.10.2018

Joves d’Empresa, el col·lectiu junior de la FEGP, continua amb el cicle de trobades d’interrelació, aquesta vegada amb un afterwork força suggerent: Cheese and Business. L'acte ha tingut lloc a Xerigots, l’establiment especialitzat en formatge, amb seu a Vilafranca. 

25.10.2018

Dins la programació de la 1a Setmana de la Indústria, la FEGP ha promogut una sessió centrada en la seguretat industrial a les instal·lacions de la companyia Schmersal Ibérica, a Vilanova i la Geltrú. La ponència ha anat a càrrec de tec.nicum i s'ha presentat amb el títol Marc tècnic i legal relatiu a la seguretat de màquines i de línies de processos.

18.10.2018

La 1a Setmana de la Indústria ha ofert la possibilitat de descobrir sectors d’activitat poc coneguts al Penedès. En el cas de la indústria farmacèutica, els socis de la FEGP han pogut conèixer un bon exponent en la visita a les companyies BCN Peptides i GP Pharm, a Sant Quintí de Mediona.

17.10.2018

La programació que ha proposat la FEGP per la 1a Setmana de la Indústria ha inclòs la visita a la factoria Robert Bosch, a Castellet i la Gornal. La trobada ha aplegat una vintena de directius i empresaris del Gran Penedès. Bosch Castellet aplega 300 treballadors i subministra, aproximadament, 6 milions de motors netejaparabrises davanters i dels darrers als principals fabricants de la indústria de l'automòbil d'Europa.

16.10.2018

El restaurant Sumoll, a La Granada del Penedès, ha parat la taula per al dinar de benvinguda als nous socis de la FEGP. La trobada ha aplegat una vintena d'empresaris i directius que han tingut l'oportunitat, també, d'establir contactes comercials.

5.10.2018

La FEGP, de la mà de Mancomunitat Penedès Garraf, i amb el suport de l'Ajuntament de Sant Pere de Ribes, ha propiciat una trobada d'emprenedors amb experts en la creació de campanyes de promoció, Facebook i la utilització del Whatsapp business. Els ponents han estat Jordi Corella (ADN Studio) i Marisol Garcia (Marisol Comunicació).

3.10.2018

La FEGP ha organitzat una trobada d'interrelació comercial adreçada a les empreses i els professionals associats a l'entitat que tenen a veure amb el muntatge i l’organització d’esdeveniments. L'acte s'ha emplaçat a la Torre del Veguer i ha aplegat mig centenar d'assistents.

2.10.2018

La Biblioteca de Santa Margarida i els Monjos ha acollit una nova jornada FEGP Advising. En aquesta ocasió, han estat Joan Rovira (Qualitat i Gestió); David Navarrete (DNC Xarxes); Judith Antolín (Judith Antolin Studio) i Ezequiel Batalla (Inlab Consulting) els ponents convidats. Han parlat de fiscalitat, màrqueting digital i xarxes socials, com crear la imatge del nostre negoci i laboral, respectivament.

28.09.2018

L’alcaldessa de Sant Pere de Ribes, Abigail Garrido, i el president de la FEGP, Martí Sistané, han posat el major èmfasi en el conveni de col·laboració que han signat en el marc del programa Fem Ocupació per a Joves.

18.09.2018

S’acaba de signar l’acord de col·laboració entre l’Escola d’Enoturisme de Catalunya, amb seu a Vilafranca del Penedès, i la FEGP. Joan Manel Montfort, regidor de Promoció Econòmica de la capital altpenedesenca, i Martí Sistané van rubricar el conveni amb intenció de promoure la formació conjunta de les empreses del sector enoturístic i cooperar en la difusió de la programació d’accions formatives.

18.09.2018

La directora general d’Indústria, Matilde Villarroya, ha estat la ponent convidada del primer Fòrum Gran Penedès de la tardor. La trobada ha aplegat al Centre Àgora als representants de les indústries més rellevants del Gran Penedès. Mútua Penedès ha patrocinat l'esmorzar col·loqui.

18.09.2018

La Masia d'en Cabanyes, a Vilanova i la Geltrú, ha estat l'escenari de la signatura del Pacte per a l'Ocupació del Garraf 2018-2020. Aquest document pretén ser un full de ruta de les actuacions en l'àmbit de l'ocupació a la comarca en el període 2018-2020. El Consell Comarcal del Garraf, els sis ajuntaments de la comarca, NODE Garraf, la UPC, els sindicats UGT i CCOO, així com la Federació Empresarial del Gran Penedès i la Generalitat de Catalunya han estat els signants. Per part de la FEGP, ha rubricat l'acord el president, Martí Sistané.

31.07.18

El darrer esmorzar d'innovació organitzat per ACCIÓ ha comptat amb Xavier Albets, responsable de recerca d’Ako, com a ponent convidat. En la seva exposició, Albets ha explicat la seva experiència apropant el món de la ciència al desenvolupament de nous productes i fent que la innovació sigui present a tota l'empresa. L'acte ha tingut lloc al Centre Àgora amb la col·laboració de la FEGP i de l'Ajuntament de Vilafranca del Penedès.

5.07.2018

El CITEP, grup vinculat a la Federació Empresarial del Gran Penedès, ha organitzat una sessió informativa per explicar el Pla Territorial del Penedès i el seu Catàleg del Paisatge. La ponència ha anat a càrrec d'Antoni Ferran, ambientòleg i biòleg, i s'ha emplaçat a la seu vilafranquina del Col·legi d'Aparelladors.

2.07.2018

L’Escola de Direcció d’Empresa, l'escola per a directius i empresaris promoguda per la FEGP, ha celebrat la cloenda del seu curs acadèmic al Mirador de les Caves (Subirats). En el transcurs de la gala, s'ha fet entrega dels diplomes als alumnes que han cursat qualsevol del cursos programats per l’EDE. Alhora, els assistents també han pogut gaudir de tres masterclass sobre desenvolupament personal a càrrec d'Elena Trilla, Juliane Echternkamp i Begoña Cartagena.

19.06.2018

Fins a 19 entitats i empreses de tot el territori català han participat en el programa anual d'acompanyament a empreses micro, petites i mitjanes amb sensibilitat social, ambiental i ètica que promou anualment Respon.cat; entre elles, la Federació Empresarial del Gran Penedès, la primera organització patronal en participar-hi. La FEGP, nascuda de la integració de l’ADEPG i la UEP just ara fa un any, es posiciona com a model en responsabilitat social corporativa tant en els processos interns com alhora sent referent per a les pràcticament 1.000 empreses afiliades.

19.06.2018

La darrera sessió del cicle Fòrum Gran Penedès ha tingut com a ponent convidat Albert Toledo, director de Promoció de l'Habitatge de la Generalitat de Catalunya. L'esmorzar col·loqui s'ha emplaçat al restaurant Marejol, a Vilanova i la Geltrú. L’acte està organitzat per la FEGP i compta amb el patrocini de Grup Quatre i la col·laboració del Marejol.

19.06.2018

La Federació Empresarial del Gran Penedès i el Gremi de Constructors del Garraf acaben de signar un acord de col·laboració amb el propòsit de treballar conjuntament per generar entorns més competitius per al desenvolupament de l'activitat empresarial i proclius a la dinamització i creació d'empreses. Tomàs Gracia, president del Gremi de Constructors del Garraf, i Martí Sistané, president de la Federació Empresarial del Gran Penedès, han signat el compromís de col·laboració.

19.06.2018

Com ja és tradició, en l'agenda del mes de juny els socis de la FEGP tenen una cita amb La Marató de la FEGP, l'acte d'interrelació de la gent d'empresa. Una rere una altra, més de 25 empreses han exposat els seus productes i serveis a la resta d'assistents. Les tandes de presentacions s'han intercalat amb pauses per promoure la interrelació entre tots els participants. El networking ha estat possible gràcies a la col·laboració de Mercè Pastissers, Vallformosa i Pastisseria La Granja i la col·laboració especial de La Cucanya, restaurant on s'ha emplaçat la trobada.

15.06.2018

La primera edició del Beer and Business, organitzada pel col·lectiu Joves d’Empresa (FEGP), s'ha presentat en format d'afterwork i ha aplegat una quarantena d'empresaris, directius i professionals lliberals. Els participants han compartit una vesprada a la fresca a la balconada mediterrània del Molí de Mar, a Vilanova i la Geltrú, tot degustant la cervesa artesana Hope i les delícies de Caserco.

14.06.2018

El Centre Àgora, a Vilafranca del Penedès, ha acollit una sessió informativa en la què s'ha parlat de la nova Oficina Tècnica de Barreres a la Internacionalització i del nou recurs Catalonia Trade Portal. Són eines de suport a la internacionalització que s’acaben de posar en marxa per donar resposta als requeriments de les mateixes empreses. L’acte ha estat una iniciativa de l’agència catalana ACCIÓ i ha comptat amb el suport de la FEGP i la col·laboració de l’Ajuntament de Vilafranca del Penedès.

13.06.2018

El GREC, el Grup d'Estudis Econòmics de la FEGP, ha organitzat un sopar col·loqui amb l’economista i polític Antoni Castells, que fou conseller d’Economia i Finances. La trobada ha tingut lloc a La Torre del Gall, a Sant Cugat Sesgarrigues. En les anteriors convocatòries s'havia comptat amb Anton Costas i Jaume Roures com a ponents convidats.

12.06.2018

El 12 de juny s'ha complert el primer aniversari de la sessió constitutiva de la Federació Empresarial del Gran Penedès. La nova FEGP és fruit de la integració de les dues organitzacions empresarials que coincidien en el mateix àmbit geogràfic, el Penedès. De resultes d’aquest procés d’acoblament per part de la UEP i l’ADEPG, avui la primera organització empresarial del Gran Penedès compta amb més de nou-cents associats, entre empreses i professionals afiliats.

12.06.2018

Amb el patrocini de

Banc Sabadell Caixa Bank

La teva privacitat és la nostra prioritat

Aquest web utilitza cookies, tal com es descriu en la nostra  Política de cookies. Podeu canviar la configuració de cookies en qualsevol moment. Si continua utilitzant el nostre lloc, entenem que vostè accepta l'ús de les cookies.