convocatòria

Els Premis FEGP tenen la finalitat de reconèixer aquelles iniciatives d’empreses i entitats del Penedès i del Garraf, vinculades o no a l’Associació, que hagin excel·lit durant l’any anterior. L’acte de proclamació i lliurament dels ducs té lloc en el decurs de La Nit de l’Empresa.

Per la seva banda, el col·lectiu Dones d’Empresa i Joves d’Empresa donen continuïtat al guardó de reconeixement a la figura d’un emprenedor que s’hagi significat pel seu lideratge i perseverança.

Totes les empreses, entitats i professionals associats a la FEGP poden proposar la seva pròpia candidatura o la d’una altra empresa, entitat o professional si es considera que reuneix mèrits per optar a una o vàries de les categories de premis. Només cal omplir el corresponent imprès de Proposta de Candidatura.

El termini de presentació de candidatures per la convocatòria 2018 dels Premis FEGP s'estendrà del 20 de gener al 8 de març de 2018.
  

Els guardons

• Les empreses guardonades rebran el prestigiós Duc, peça escultòrica de l’artista sitgetà Artur Duch, en reproducció numerada i signada per l’autor, acompanyat del corresponent diploma de reconeixement.
Procediment de participació

• Els associats a la FEGP poden proposar una o vàries candidatures, bé siguin d’ells mateixos com de qualsevol altra empresa o entitat que coneguin. Només han d’omplir el formulari corresponent. Si es vol proposar més d’una candidatura es pot omplir el formulari tantes vegades com siguin necessàries.

• No suposa cap compromís. El fet de proposar la candidatura d’una altra empresa o entitat no compromet a res ni suposarà més feina. Les propostes rebudes seran tractades de manera confidencial.

• Tot seguit, el Jurat ja demanarà a les empreses proposades que argumentin o acreditin els mèrits de la candidatura. Aquestes disposaran d’un nou termini per al lliurament d’escrits, documentació gràfica, digital, audiovisual...El Jurat

• Les deliberacions del jurat es faran a partir de tota la documentació aportada per les empreses candidates, per la qual cosa es recomana una presentació acurada i una bona argumentació.

• El jurat podrà modificar el nom i el nombre de les categories, declarar deserta qualsevol de les categories previstes o bé incloure noves categories proposades.


• El jurat estarà format per representants de diferents sectors d’activitat empresarial i la seva composició es farà pública el mateix dia que el veredicte dels Premis FEGP.


• El veredicte del jurat dels Premis FEGP es dóna a conèixer durant La Nit de l’Empresa.Aniversaris

 

A la mateixa gala de La Nit de l’Empresa es farà reconeixement a aquelles empreses que enguany celebren un aniversari destacat pel que fa al seu any de fundació (25, 50, 75... anys). Si la vostra organització compleix un d’aquests aniversaris caldrà que ho comuniqueu a l’oficina de la Federació, aportant documentació que acrediti l’efemèride.  FEDERACIÓ EMPRESARIAL DEL GRAN PENEDÈS
C. Beneficència, 17 · 08720 Vilafranca del Penedès
C. Montserrat, 6, 2n · 43700 El Vendrell
C. Àncora, 3 · 08800 Vilanova i la Geltrú
Tel. +34 902 106 700 · comunicacio@fegp.cat · www.fegp.cat