Si no podeu veure aquest mail correctament feu click aquí: www.fegp.cat

Va d'Empresa

Ed. 72 | 20.07.2018
     


 
Previsora General posa en marxa la signatura digital de pòlisses

Previsora General · Mútua Penedès ha posat en marxa aquesta setmana un prova pilot amb una selecció de mediadors de tot l'estat que col·laboren amb la mutualitat. La prova consisteix en la implementació de la signatura digital en la documentació associada a l'emissió de noves pòlisses. Els nous mutualistes que contractin les seves assegurances amb Previsora General podran signar la pòlissa de manera immediata, utilitzant qualsevol dispositiu i des de qualsevol moment i lloc. 

     


 
Prysmian Group i General Cable uneixen les seves forces

A nivell nacional el nou grup neix de la combinació de les dues empreses que, històricament i a dia d'avui, han liderat el mercat espanyol i té l'ambició de continuar liderant-lo, mantenint la confiança dels clients i els seus equips. El nostre compromís és continuar oferint el millor servei i atenció al client perquè aquesta nova etapa constitueixi una nova oportunitat de creixement per a les dues parts comenta Jordi Calvo, CCO del Grup Prysmian, a Espanya.

     


 
El Sons Solers es consolida com un ''slow festival'' de referència al territori

La 5a edició del Sons Solers es va celebrar divendres amb un èxit rotund. Mishima, Ramon Mirabet, Animal, Luthea Salom, Guillem Roma i els VIDA DJs van delectar el públic amb les seves enèrgiques i cuidades actuacions als Jardins Mònaco i a l’amfiteatre Estrella Damm de la Finca Mas Solers.

En els propers dies el Sons Solers anunciarà les dates d’una sisena edició que es presenta amb moltes novetats. 

     


 
La Cucanya presenta nova carta de temporada

La Cucanya presenta la nova carta d'estiu, amb el peix salvatge com un dels grans protagonistes: peix llimona, gamba de Vilanova, rap, corball, lluç, anguila, llenguado, molls... Una proposta amb diferents sabors, aromes i textures on conviuen les tècniques tradicionals d'elaboració amb les propostes més actuals i atrevides. Assaboreix l'estiu a La Cucanya i amb totes les seves propostes d'activitats, consulteu l'enllaç.

     


 
Autocam Sport Kia estrena instal·lacions a Vilafranca on s'exposen els 17 models

Autocam Sport Kia Vilafranca acaba d'estrenar unes noves i àmplies instal·lacions a l’Avinguda de Tarragona, 92, cantonada amb la carretera de La Múnia que fan possible que els professionals de la marca ofereixin una millor qualitat de servei als clients. Amb els seus 500 metres quadrats de superfície, la nau permet exposar la pràctica totalitat dels 17 models de l'extensa gamma Kia, una marca que està en ple procés d'expansió a Europa. Només a Espanya, Kia va incrementar l'any passat un 7,1 % la quota de vendes a privats.


     


 
300 persones assisteixen al 10è sopar solidari de la Fundació Vallformosa

Divendres passat, la Fundació Vallformosa va celebrar la 10a edició del Sopar Solidari per la lluita contra el càncer. Aquest sopar és un dels principals actes que organitza la Fundació amb la col·laboració de diferents entitats, empreses i particulars per recollir fons per la lluita contra el càncer. La quantitat de diners recaptats durant aquest acte solidari es publicarà un cop tancada la possibilitat de fer els donatius de fila zero. D’aquests diners recaptats, un 80% anirà destinat a l’ICO i un 20% a Ampert per finançar diferents projectes. Podeu consultar els detalls a www.fundaciovallformosa.com.

     

 

Lavola: Les pimes poden estalviar diners i energia gràcies a l’Institut Català d’Energia

Diverses petites i mitjanes indústries de Catalunya s’han beneficiat del servei d’assistència que ha promogut l’Institut Català de l’Energia (ICAEN) en matèria d’estalvi i eficiència energètica. Durant diferents mesos, les empreses han pogut conèixer indicadors de consum d’energia, cost i emissions de CO2 generades a l’any. Gràcies a aquesta assistència, les indústries han rebut informació sobre com millorar l’eficiència energètica. 

Llegiu aquest article i la resta de novetats de Lavola al butlletí digital.


     


 
Cinema sota els estels a l'Agrotast de Cevipe El Vendrell

FILM, el Cicle de cinema sota els estels al pati de la Cooperativa del Vendrell, ja està a punt. A partir del 19 de juliol, cada dijous, podeu gaudir de la terrassa de l'Agrotast amb les projeccions de Guardianes de la Galaxia, Coco, Kingsman 2 i Tadeo Jones 2. Tots els detalls a la pàgina de Facebook de l'Agrotast de Cevipe.

     


 
La Fundació Mas Albornà presenta la Memòria d´Activitats 2017

En un exercici de transparència i compromís tant amb la societat com amb el territori, la Fundació Mas Albornà ha realitzat un resum de la seva activitat, el qual pren forma de Memòria. En aquest enllaç hi trobareu les actuacions i els indicadors més rellevants d’allò que s'ha dut a terme l’últim any per tal d’ajudar a tenir una imatge clara del què ha suposat el 2017 per la Fundació a tots nivells: laboral, social i empresarial

     

 

Viatge gastronòmic per al món i música en viu

Dolce Sitges, l'hotel de cinc estrelles amb espectaculars vistes al Mediterrani, celebra una nova edició de les seves esperades nits d'estiu temàtiques. Fins al setembre, la terrassa del Restaurant Verema es converteix en un espai polifacètic que acollirà la més variada gastronomia i la millor música de grups emergents del panorama nacional i internacional. Rendint homenatge a la multiculturalitat dels hostes de l'hotel, cada dia de la setmana, de 20h a 23h, està dedicat a una cultura diferent, des de l'asiàtica fins a l'americana. Més informació a www.dolcesitges.com.


     


 
Estudiants del Master on Wine Tourism Innovation (WINTUR) visiten el Penedès

El Màster Wine Tourism és una formació interuniversitària que neix de l’entesa entre les universitats de tres grans regions vitivinícoles del món: Bordeus, Porto i Catalunya. Coordinada acadèmicament per la Universitat Rovira i Virgili (URV) de Tarragona i amb la col·laboració d'empreses com Qualiavins, aquest 2018 han graduat la primera promoció. Enguany, els estudiants han visitat Catalunya i han tingut ocasió de descobrir paisatges del Penedès i l’Empordà, així com també participar en activitats relacionades amb el leit motiv de la trobada: la música i el vi.

     


 
Durant el mes de juliol Incognos ofereix un estudi de satisfacció de clients gratuïtament

Incognos ofereix una eina innovadora amb la qual es pot tenir informació clau i precisa de la valoració que fan els clients sobre els principals aspectes de l'empresa. Aquest mes de juliol, es regala una prova gratuïta. Només cal que es disposi d’un dispositiu electrònic (ordinador, tablet o mòbil) connectat a Internet, i la implicació d’alguna persona de l'equip.

Per a més informació contacteu info@incognos.cat.

     


 

Per celebrar el 16è aniversari al Cigró d'Or, nou horari

A partir d'aquest mes de juliol, el Cigró d'Or obrirà les seves portes també els dilluns al migdia. D'aquesta forma, oferirà el seu menú diari de 15€ de dilluns a divendres i la carta gastronòmica els caps de setmana. 


     


 
Avantatges de la sedació conscient durant la visita al dentista

La sedació conscient durant la visita al dentista és un recurs que té com a objectiu garantir una vivència confortable i serena. La voluntat de l’equip de Salut Dental Penedès és escoltar cada pacient, amb la finalitat que estigui content i mantenir la seva salut bucal en condicions excel·lents. És per això que eliminar qualsevol incomoditat durant la seva estada a les instal·lacions esdevé fonamental.

Podeu llegir l'article complet en el darrer butlletí digital.

     


 
Tornen les vetllades Iris Piano a l'Hotel Estela

L'Hotel Estela Barcelona · Hotel de l'Art us convida a les vetllades de cap de setmana amb música en directe al seu espai gastronòmic Iris.

En podreu gaudir cada dissabte al vespre del mes de juliol i els divendres i dissabtes durant el mes d'agost.

Vegeu tots els detalls al web.

     


 
El Consorci Sanitari del Garraf incorpora un nou aparell de ressonància magnètica

El Servei de Diagnòstic per la Imatge del Consorci Sanitari del Garraf ha adquirit una nova ressonància magnètica.

L’aparell disposa de tecnologia avançada d’alta precisió que garanteix una millora global de les característiques dels estudis que es realitzen i una disminució del temps de durada de la prova.

     
Voleu publicar la vostra notícia? Només cal que ens envieu la informació a la direcció internètica comunicacio@fegp.cat juntament amb el logotip de la vostra empresa.


FEGP

Donar-se d'alta al butlletí · Donar-se de baixa · Canviar la direcció d'email