Si no podeu veure aquest mail correctament feu click aquí: www.fegp.cat

Venda, lloguer i compartició de béns immobles, maquinària i equipament

El Mercat d’Oportunitats és un servei exclusiu per a les empreses associades a la FEGP, que en poden fer ús per exposar ofertes de béns immobles, maquinària i equipament de la seva propietat, sense mediació, bé per a la seva venda, bé en règim de lloguer o bé per compartició d'usos

Ref. 028/18
Lloguer d'espai per a un freelance amb professió relacionada amb la salut, dins d'una clínica dental. Preu per hores segons disponibilitat. Amb ús de sala de espera, recepció, wifi, serveis. Preu 12€/hora amb IVA inclòs.

Ref. 027/18
Ocasió: En venda nau industrial ubicda al Baix Penedès preparada pera l'elaboració de productes d'alimentació. 750m2 de planta últi, 450m2 de magatzems i 115m2 d'oficines.

Ref. 026/18
Despatx/petita sala reunions independent d'uns 8m2 en oficina compartida amb assessora financera. Es trova en edifici d'oficines al centre de Vilafranca del Penedès. Totes les despeses incloses: wifi, llum, calefacció, neteja. Preu 250€/mes. Possibilitat de lloguer per dies o hores. En aquest darrer cas consultar.

Ref. 025/17
Quatre freelances que busquen local amb minim 4 despatxos/particions a la zona del Vendrell.

Ref. 022/16
Es cedeix empresa dedicada al Disseny Gràfic i a la impressió digital a Vilafranca del Penedès, s'inclouen les instal·lacions completes, maquinària d'impressió i equips informàtics i el fons de comerç composat per una àmplia cartera de clients consolidats al llarg de 40 anys de treball.

Ref. 020/16
Venda de mobles de despatx de fusta marró, d'estil colonial (Banac Importa) en molt bon estat. Tres peces que es poden adquirir juntes o bé per separat: dues prestatgeries, un moble amb 2 portes (una de fusta i una de vidre i calaixos exteriors) i un moble llibreria baix amb portes de vidre i pany.

Ref. 019/15
Lloguer d'espais per a un freelance. Disponibilitat de wifi d'alta velocitat, impressora, armari, possibilitat de domiciliació, cafetera, nevera, electricitat, logotip a l'exterior del local... 120€/mes iva inclòs.


En cas que us interessi qualsevol d'aquestes referències poseu-vos en contacte amb la FEGP. Servei exclusiu i gratuït per a les empreses associades.

Podeu fer arribar la vostra oferta a comunicacio@fegp.cat tot indicant a l’assumpte "Mercat d’Oportunitats" i detallant l’abast i les singularitats del bé que es posa a la venda, lloguer o compartició d'usos.. El servei és totalment confidencial i gratuït per a les empreses associades, amb la garantia de la FEGP.