Si no podeu veure aquest mail correctament feu click aquí: www.jovesdempresa.cat

Afterwork
Beer and Business


Voleu donar a conèixer la vostra empresa i fer contactes amb altres empresaris de la zona?


Des de Joves d’Empresa us ho posem molt fàcil, veniu a l'afterwork que hem organitzat per dijous 14 de juny, a les 19h, a la balconada mediterrània del Molí de Mar, a Vilanova i la Geltrú, i gaudiu d'una refrescant cervesa artesana mentre feu negocis.

Objectiu:
L'objectiu de l'afterwork proposat per Joves d'Empresa és molt clar: coneixer altres empresaris per ampliar la vostra cartera de clients i/o proveïdors amb la gent d'empresa del Gran Penedès.


Speed-networking:
A la primera part de la trobada, tindreu l'oportunitat de presentar el vostre projecte empresarial a la resta d'assistents. Per fer-ho, s'ha dissenyat un speed-networking en el què en 60 segons heu de ser capaços d'explicar qui sou, què feu i perquè sou els millors del vostre sector. Recordeu, només 60 segons! Aprofiteu-los!


Beer and Business:
Tot seguit, el propòsit serà fer negocis de forma distesa i relaxada, tot gaudint d'unes vistes privilegiades davant del mar, i amb una cervesa a la mà. Aquestà és la millor manera d'acabar el dijous.

L’empresa de cerveses artesanes Hope i l'empresa de càtering Caserco amenitzaran aquesta part.


Inscripció:
La inscripció és gratuïta, només cal confirmar assistència amb suficient antelació a través del formulari que trobareu tot seguit.


Agenda:

· Data: dijous 14 de juny
· Horari: 19h
· Lloc: Molí de Mar · Vilanova i la Geltrú (Google Maps)

Col·laboració:


Col·laboració especial:

Confirmar assistència:

Nom assistent

Empresa

Telèfon

E-mail


Dono el meu consentiment per tal que les meves dades entrin a formar part del fitxer propietat del Fòrum Empresarial del Gran Penedès (FEGP) per al seu tractament i utilització dins del marc propi de les activitats de l’associació, així com la seva cessió a empreses associades. El Fòrum Empresarial del Gran Penedès garanteix les mesures oportunes d’índole tècnica i estructural per prevenir la integritat i la seguretat de la informació personal aportada. Així mateix, us informem que podeu exercir els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició al carrer de la Beneficència, 17, 08720 Vilafranca del Penedès; al carrer Montserrat, 6 2n, 43700 El Vendrell, o bé al carrer de l’Àncora, 3, 08800 Vilanova i la Geltrú.