FEGP

Informació i actualitat

Twitter_FEGP

Blog FEGP
Polígons inclusius

Polígons inclusius
Malgrat els grans avenços socials dels últims decennis, la crisi ha tornat a posar les persones amb dificultats de caire físic, intel•lectual, trastorn mental i persones amb dificultats de caire social en una situació de greu vulnerabilitat.
L’Ajuntament de La Bisbal del Penedès, la Fundació Santa Teresa del Vendrell i la FEGP s’han unit per impulsar el programa Integra’ls, amb l’objectiu d’apropar aquestes persones a les empreses dels polígons de La Bisbal i propiciar la seva contractació, promovent la igualtat d’oportunitats.
L’objectiu inicial del programa és aconseguir 50 insercions laborals en un període de 2 anys, així com estendre la iniciativa a d’altres polígons.
El programa posa l’accent en els polígons, com a xarxes vives d’empreses que poden treballar conjuntament  per aconseguir grans objectius, amb benefici propi i del conjunt de la societat.
La inclusió laboral d’aquestes persones és una qüestió de drets i de dignitat; no ens podem permetre taxes d’atur estructural properes al 10%. Però, a més, és una qüestió de justícia ja que es tracta de persones amb capacitat d’aportar valor a través del seu treball.
José Carlos Eiriz
Fundació Santa Teresa del Vendrell

integrals

Malgrat els grans avenços socials dels últims decennis, la crisi ha tornat a posar les persones amb dificultats de caire físic, intel·lectual, trastorn mental i persones amb dificultats de caire social en una situació de greu vulnerabilitat.

L’Ajuntament de La Bisbal del Penedès, la Fundació Santa Teresa del Vendrell i la FEGP s’han unit per impulsar el programa Integra’ls, amb l’objectiu d’apropar aquestes persones a les empreses dels polígons de La Bisbal i propiciar la seva contractació, promovent la igualtat d’oportunitats. L’objectiu inicial del programa és aconseguir 50 insercions laborals en un període de 2 anys, així com estendre la iniciativa a d’altres polígons. El programa posa l’accent en els polígons, com a xarxes vives d’empreses que poden treballar conjuntament per aconseguir grans objectius, amb benefici propi i del conjunt de la societat. La inclusió laboral d’aquestes persones és una qüestió de drets i de dignitat; no ens podem permetre taxes d’atur estructural properes al 10%. Però, a més, és una qüestió de justícia ja que es tracta de persones amb capacitat d’aportar valor a través del seu treball. José Carlos Eiriz Fundació Santa Teresa del Vendrell

 

 
Publicacions
 
Revista Perspectiva
TARIFES DE PUBLICITAT 2018
Aquestes tarifes tenen vigència fins a l'15 de desembre de 2018

ESPAI MIDES 1 e. 3 e. 6 ed.
1 mòdul 8,5 x 4,5 cm. 75 € 60 € Promoció especial per a la contractació de 5 edicions consecutives: una edició gratuïta
2 mòduls vertical 8,5 x 9,5 cm. 150 € 120 €
2 mòduls horitz. 17,5 x 4,5 cm. 150 € 120 €
1 peu de pàgina 17,5 x 4,5 cm. 190 € 175 €
1/2 pàgina 17,5 x 12,9 cm. 250 € 225 €
1 pàgina 29,7 x 21 cm. 380 € 350 €
Interior portada DIN A4 500 € 475 €
Interior contraportada DIN A4 500 € 475 €
Contraportada. DIN A4 750 € 725 €
Doble pàgines centrals DIN A3 880 € 825 €  
Encartament Segons característiques. Consulteu
Preus no socis. Socis FEGP 20% de descompte
Els imports indiquen el preu d'una sola edició.
S'afegirà el 21% d'IVA a la factura final.

 
> pujar pàgina
 
 
RESERVEU EL VOSTRE ESPAI PUBLICITARI

Envieu aquest formulari i el nostre departament comercial es posarà en contacte amb vosaltres.

DADES DE L'EMPRESA ANUNCIANT
Empresa
N.I.F
Codi Postal
Adreça
Població
Telèfon
Fax
Correu-e

Persona de contacte

ESPAIS
1 Mòdul Color
2 Mòduls horitzontals Color
1 Peu de pàgina Color
1/2 pàgina Color
1 pàgina Color
Interior portada Color
Interior contraportada Color
Contraportada Color
Doble pàgina central

EDICIONS
1 edició
3 edicions
6 edicions

 amb el patrocini de: