Si no podeu veure aquest mail correctament feu click aquí: www.fegp.cat

Va d'Empresa

Ed. 60 | 29.05.2017
     


 
REMM Guitart no es vol perdre La Nit de l’Empresa

REMM Guitart, el concessionari d’automòbils Renault a Esparreguera, Igualada, Martorell, Molins de Rei, Vilafranca del Penedès i Vilanova i la Geltrú, continuarà un any més com a empresa patrocinadora de La Nit de l’Empresa. La gala tindrà lloc el 22 de juny, a la Finca Mas Solers, a Sant Pere de Ribes, amb l’assistència del president de la Generalitat de Catalunya, Carles Puigdemont. 


     


 
Pimetic col·labora amb el Rotary Club Sitges

Pimetic Informática i Rotary Club Sitges us conviden a la conferència de Diana Campo Julia, del Rotary Barcelona Alba, i al posterior sopar d’amistat. La conferència versarà sobre les activitats a favor de l’Escola Rural d’un poblat de Guinea Bissau. 

L'acte tindrà lloc dilluns, 29 de maig, al restaurant La Masía, de Sitges, a les 21h. Cal inscriure's al telèfon 678 575 354. L'import del tiquet és de 35 €.


     


 
Mútua Penedès patrocinarà La Nit de l’Empresa

Mútua Penedès ha confirmat la seva col·laboració amb l’organització de La Nit de l’Empresa, que enguany tindrà lloc el 22 de juny, a la Finca Mas Solers, a Sant Pere de Ribes, amb l’assistència del president de la Generalitat de Catalunya, Carles Puigdemont. .


     


 
El CSG al Congrés de la Societat Catalana de Cirurgia Ortopèdica i Traumatològica

El Consorci Sanitari del Garraf (CSG) ha estat l’amfitrió del XXX Congrés de la Societat Catalana de Cirurgia Ortopèdica i Traumatològica (SCCOT) i el I Congrés Català d’Infermeria Traumatològica (SICCOT) celebrat els dies 11 i 12 de maig, a Sitges.

Més de 300 professionals del sector han participat per compartir experiències i casos reals d’aquesta especialitat, per tal d’actualitzar coneixements en matèria de traumatologia.


     


 
Sopa de Cabra, cap de cartell del Sons Solers 2017

El Grup Peralada ha presentat la quarta edició del festival Sons Solers, que se celebrarà el proper divendres 14 de juliol. Després d’exhaurir totes les entrades en la seva passada edició, el festival de Finca Mas Solers tornarà a comptar enguany amb un cartell de luxe format per Sopa de Cabra, Mazoni, Judit Neddermann i Maria Arnal i Marcel Bagés.

     


 
Construcciones Tomás Gracia desenvoluparà el nou barri de la Plana i Santa Bàrbara

Fa poques setmanes vam observar com les màquines excavadores avançaven a bon ritme, seguint les previsions que marquen els plans per al desenvolupament del nou barri de la Plana i Santa Bàrbara de Sitges. 

Amb més de 50 anys d’experiència, Construcciones Tomás Gracia és l'empresa encarregada del desenvolupament del nou barri –pavimentació, enllumenat, canalització, etc-. 

     


 
Cafès Novell llança la primera càpsula de cafè compostable del mercat

Les càpsules de cafè són un dels grans llançaments dels últims temps i el seu ús es manté a l’alça. No obstant, aquest nou producte ha comportat també un augment dels residus produïts. Fins ara no hi havia cap solució per a aquestes càpsules, més enllà del reciclatge que ofereixen algunes marques. Però Cafès Novell l’ha trobat: acaba de llançar al mercat les primeres càpsules compostables de cafè compatibles amb cafeteres Nespresso.

     


 
Ignifugacions del Garraf (Ignifgarraf) obre un nou ''show-room'' a Sitges

Ignigarraf és una empresa especialitzada en teixits ignífugs, amb més de 4.000 referències disponibles com els teixits intel·ligents per hospitals, residències geriàtriques, i per a tots els locals de pública concurrència com hotels, teatres, etc… cortinatges com per a tapisseria i decoració en general.... que acaba d'obrir un nou espai al centre mateix de Sitges on mostra tot el que poden fer per l'usuari aquest tipus de protecció passiva contra el foc. 

     


 
Futureco Bioscience vol convertir el Penedès en epicentre de la recerca en productes agrícoles

Futureco Bioscience ha iniciat les obres de remodelació de l’històric edifici de les Antenes de la Granada, des del qual es van retransmetre els Jocs Olímpics de 1992 per satèl·lit. Aquest edifici, desatès en les últimes dècades i convertit pràcticament en un abocador, es reformarà i albergarà la nova seu de l’agrobiotecnològica penedesenca que investiga, fabrica i comercialitza productes agrícoles de protecció i nutrició vegetal de baix impacte ambiental, com bioestimulants, biofertilitzants i biopesticides.

     
 
 
Dijous 22 de juny · Finca Mas Solers · Sant Pere de Ribes
La Nit de l’Empresa 2017La nova Federació Empresarial del Gran Penedès (FEGP) prepara la seva primera gran cita anual, La Nit de l’Empresa.

Aquest serà el major esdeveniment empresarial que mai hagi viscut l’entorn granpenedesenc.


La gala aplegarà devers 700 assistents, bona part dels quals són empresaris i directius. També hi participaran representants polítics i institucionals, així com els mitjans de comunicació acreditats.


La Nit de l’Empresa promourà la interrelació entre els públics de la FEGP i afavorirà la cohessió del teixit empresarial de l’Alt Penedès, el Baix Penedès i el Garraf.

En l’aspecte protocol·lari, La Nit de l’Empresa 2017 comptarà amb la presència del president de la Generalitat de Catalunya, Carles Puigdemont; l’alcaldessa de Sant Pere de Ribes, Abigail Garrido, diputats al Parlament i al Congrés; presidents dels consells comarcals; alcaldes i regidors del Penedès i el Garraf i representants d’entitats empresarials i professionals, com ara Joaquim Gay de Montellà, president de Foment del Treball.


Més informació

 
Voleu publicar la vostra notícia? Només cal que ens envieu la informació a la direcció internètica comunicacio@fegp.cat juntament amb el logotip de la vostra empresa.
Donar-se d'alta al butlletí · Donar-se de baixa · Canviar la direcció d'email