Si no podeu veure aquest mail correctament feu click aquí: www.adepg.cat/cat/noticies

Va d'Empresa

Ed. 59 | 24.04.2017
     


 
Preconlab alerta de falses validacions d'Apple

L'Institut Nacional de Cibeseguridad (INCIBE) ha alertat sobre una campanya de correus fraudulents (phishing) que intenta suplantar Apple per obtenir informació personal i bancària de la víctima, inclòs el PIN de la targeta de crèdit. El correu que es fa passar per Apple adverteix l'usuari que els sistemes d'aquesta companyia han patit un incident de seguretat i com a conseqüència tots els seus usuaris han de validar les seves dades com més aviat millor.

Podeu llegir l'article complet a l'enllaç al butlletí de Preconlab.


     


 
Monbus treu uns títols de transport propis

Des de principis del mes d'abril, l’empresa Monbus ha posat a la venda uns títols de transport que permeten els usuaris fer els desplaçaments per les quatre zones de tarificació a un preu més reduït. Aquests nous títols de transport estan al marge del servei integrat de transport i, per tant, només permeten utilitzar els serveis de Monbus.

Per a més informació visiteu l'enllaç.


     


 
Coolinary Market, l'alternativa d'oci i gastronomia al Garraf, obre les seves portes

Més de 3.000 assistents van assistir a l'obertura de Coolinary, el nou negoci gastronòmic localitzat entre les poblacions de Sant Pere de Ribes i Vilanova i la Geltrú, i dins de les principals rutes de turisme gastronòmic de la zona com la 'Ruta del Xató' i la 'Ruta del Vi'. 

Entre els professionals que han fet possible el projecte i al capdavant de les parades es troben reconeguts restauradors de la zona i com la xef, i concursant de la tercera edició de Top Xef, Maria Espín, el forner ecològic Jordi Morera i la mexicana Blanca Pérez..


     


 
''Junts trenquem el cercle!'' millora l'ocupabilitat de 216 persones en situació de vulnerabilitat social

Entrem-hi ha reconegut el compromís social de les 55 empreses i entitats que col·laboren amb el programa ''Junts trenquem el cercle!''. Xavier Vallès, president de la cooperativa Nou Verd, ha exposat els resultats aconseguits fins a dia d’avui, d’entre els quals destaquen els 216 participants, les més de 1.000 accions de promoció personal i ocupacional i les 76 insercions al món laboral.


     


 
Le Méridien Ra Beach Hotel & Spa, millor hotel de platja

Le Méridien Ra Beach Hotel & Spa ha estat premiat per la prestigiosa revista internacional National Geographic Traveler Rússia com el Millor Hotel de Platja d'Espanya de 2016, just quan celebra el seu 10è Aniversari.


     


 
Nova edició del butlletí digital de Salut Dental Penedès

La detecció precoç del càncer, consells per a tenir unes genives sanes i el nou servei de cita online ocupen els textos d'aquesta nova edició del butlletí de Salut Dental Penedès.

Podeu llegir el butlletí complet al següent enllaç.

     


 
Incognos llença una nova eina per ajudar a conèixer els consumidors

Coneixes els teus clients actuals o potencials? Com són? Com pensen? Com viuen? Com es diverteixen? Com consumeixen?... Aquest mes de maig, Incognos posa a l’abast de les petites i mitjanes empreses de Sitges, Vilafranca del Penedès i Vilanova i la Geltrú la resposta a aquests i altres interrogants que es puguin plantejar. Es tracta d'una eina innovadora al territori, l’Òmnibus, que permet disposar d’informació d’una mostra representativa de la població a un preu molt econòmici permet conèixer millor el mercat. Si voleu incloure alguna pregunta a l’Òmnibus, podeu fer-ho fins al 26 de maig. Per a més informació info@incognos.cat.

     


 
Dolce Sitges, el lloc perfecte per als esdeveniments d'empresa

Aprofiteu els avantatges que Dolce Sitges ofereix a les empreses per a celebrar els seus esdeveniment a l'estiu, ja sigui per a la presentació d'un producte, una formació d'equip o Team Building,... Durant tot el mes de juny, a Dolce Sitges podeu gaudir d'uns avantatges exclusius. 

Consulteu l'enllaç
.


     


 
Sitgeshouses esponsoritzarà l'equip júnior de regates del Club Nàutic Sitges

Sitgeshouses, amb la seva directora Núria Mir, ha arribat a un acord amb el Nàutic Sitges per potenciar el seu equip de regates, que facilitarà la tasca dels entrenaments, el seu material i una de les activitats més internacionals: la de l’intercanvi amb el Twins Club, de Flandes. Precisament, fa dos anys es va iniciar aquest intercanvi, amb el qual l’equip de regates del Nàutic ensenya als nens de Flandes la modalitat del Patí Català i també hi participen en campionats d’aquesta localitat. Per altra banda, els nens de Flandes vénen a Sitges a participar en campionats del Nàutic Sitges.


     


 
Nadal impulsa el primer cava elaborat només amb Xarel·lo vermell

Caves Nadal ha anunciat l’elaboració del primer cava fet únicament amb raïm de la varietat Xarel·lo vermell. La previsió és crear-lo a partir de la verema del 2019, per comercialitzar-lo al cap d’un o dos anys, de manera que la companyia es marca aquesta data com a termini per aconseguir que el Consell Regulador de la DO Cava autoritzi l’ús d’aquesta varietat. 

Caves Nadal crearà un grup de tast per definir les característiques principals del nou producte.

     


 
Neus Disseny es trasllada al Vilarenc Zenit

Des de principis d'any, Neus Disseny s'ha traslladat a l'espai coworking de la Masia Vilarenc Zenit, a Calafell, amb l'objectiu d'establir sinergies amb les empreses de la zona i oferir un gran ventall de serveis en l'entorn del disseny gràfic i la comunicació. 

     
Voleu publicar la vostra notícia? Només cal que ens envieu la informació a la direcció internètica comunicacio@fegp.cat juntament amb el logotip de la vostra empresa.
Donar-se d'alta al butlletí · Donar-se de baixa · Canviar la direcció d'email