Si no podeu veure aquest mail correctament feu click aquí: www.adepg.cat/cat/noticies

Va d'Empresa

Ed. 58 | 27.02.2017
     


 
El president Puigdemont inaugura La Bugaderia

El passat divendres, el president de la Generalitat de Catalunya, Carles Puigdemont, va inaugurar oficialment el nou equipament de La bugaderia de Mas Albornà, ubicat al polígon de Sant Pere Molanta. A l’acte, de caire privat, hi van ser convidats els principals agents del territori: polítics, econòmics i socials. 

La Bugaderia és una iniciativa de base social amb la finalitat de crear oportunitats laborals a persones amb discapacitat i especials dificultats. Ofereix servei de bugaderia tant per a hostaleria (restaurants, hotels, allotjaments rurals, col·lectivitats) com per a empreses i tintoreries. 

     


 
Assertis us proposa taller d'adaptació a la ISO

La consultoria integral d'empreses, Assertis, ens proposa diferents cursos per a l'adaptació a les normatives ISO. Consulteu tots les detalls a l'enllaç.

     


 
Taller de maridatge amb formatges a Vins Aviñó

És una obvietat dir que vi i formatge lliguen bé. No obstant, ambdós móns són tan amplis que ens permeten unes possibilitats de maridatge sense límits. És per això que Vins Aviñó i la formatgeria “El Chalet” ens proposen, per dissabte 4 de març, un taller de maridatge espectacular.

Per a més informació, cliqueu l'enllaç.


     


 
"Mentides?" és el nou títol del Cep i la Nansa

L'editorial vilanovina El Cep i la Nansa publica "Mentides?" un nou títol de la col·lecció Tresors. Es tracta d'un àlbum il·lustrat sobre un tema universal: les mentides.

Lola Casas i Cristina Losantos formen un tàndem de primera línia i proposen un conte diferent, arriscat, divertit i replet de missatge.


     


 
El projecte Timol de l'Imet aconsegueix una nova inserció laboral

Ja són tres les persones participants al Projecte Timol, que promou l'IMET, que han trobat feina a Ndavant Multiserveis. 

El vincle entre l’empresa Ndavant Multiserveis i el projecte Timol ha assolit un nou grau de compromís. Aquesta relació ha donat lloc a una nova contractació al mercat de treball ordinari d’una persona participant a TIMOL, en aquest cas al servei de neteja del Centre d’Atenció Primària del municipi de Sitges.


     


 
Devendra Banhart, Jagwar Ma i The Magician s'incorporen al cartell del Festival Vida

El Festival Vida 2017 ha fet pública la programació completa de la propera edició: Fleet Foxes, Flaming Lips i Phoenix. També incorpora en el seu cartell Devendra Banhard, Jagwar Ma i The Magician. Quant al panorama nacional, el Vida acollirà el retorn als escenaris de La Iaia, a més de John Talabot, Mishima, Senior i El Cor Lomax i Pau Vallvé. 

L'edició 2017 del festival tindrà lloc del 29 de juny al 2 de juliol a Vilanova i la Geltrú.

     


 
Jornada de portes obertes a l'Hotel Estela

Dissabte 11 de març, l'Hotel Estela de Sitges us convida a descobrir les seves instal·lacions amb una visita especialment pensada per a nuvis.

A més, us proposa el mode Bodes flash.

Per a més informació cliqueu a l'enllaç.

     


 
Cursos per a la targeta professional de la construcció

Preconlab ofereix nous cursos per a diferents nivells de la targeta de capacitació professional de la construcció. 

Consulteu l'enllaç per a més informació.


     


 
Jardiland i el Penedès Marítim fan una campanya sota el lema 'Prou caques al carrer'

Les regidories de Medi Ambient del Penedès Marítim endeguen una campanya per acabar amb les defecacions de gos al carrer, de la mà de Jardiland.

Sota el lema 'Prou caques al carrer', els dos ajuntaments i Jardiland repartiran gratuïtament bosses de recollida d’excrements.


     


 
Primer any de funcionament del programa de detecció precoç de càncer de còlon

La implantació del programa de detecció precoç de càncer de còlon i recte al Garraf, que impulsa el Departament de Salut de la Generalitat de Catalunya i coordina l’Institut Català d’Oncologia (ICO), ha permès al Servei de Digestiu del Consorci Sanitari del Garraf (CSG) diagnosticar 16 casos de càncer de còlon i 164 lesions precanceroses, durant el primer any de funcionament. 

     
Voleu publicar la vostra notícia? Només cal que ens envieu la informació a la direcció internètica comunicacio@adepg.cat juntament amb el logotip de la vostra empresa.