Si no podeu veure aquest mail correctament feu click aquí: www.adepg.cat/cat/noticies

Va d'Empresa

Ed. 57 | 1.02.2017
     


 
Noves propostes a Unicor Languages

Dilluns 13 de febrer, Unicor Languages iniciarà els cursos d'anglès, alemany, francès, italià, rus, portuguès, xinès, Spanish for Foreigners i Catalan for Foreigners, i que impartirà durant els propers 4 mesos.

Per a més informació truqueu al 938 936 360.


     


 
Setmana intercultural a l'INS Joaquim Mir

Del 6 al 10 de febrer a l’institut Joaquim Mir, de Vilanova i la Geltrú, se celebrarà la primera setmana Intercultural de Comerç Internacional. De la mà d'Alfred Benavent, professor de comerç internacional i director de l'empresa associada a l'ADEPG Nepemial, es portaran a terme tot un seguit d'activitats programades per la setmana que ve amb l'Institut Lycée Jean Macé de Rennes, ciutat de la Bretanya.


     


 
INCOGNOS, una empresa d’Investigació de mercats i opinió pública

Institucions, associacions i pimes del Garraf, Alt Penedès i Baix Penedès poden disposar ja de l’anàlisi dels seus consumidors i/o usuaris; una informació bàsica en una societat com la que vivim, amb constants canvis. Incognos aporta en cada cas el coneixement necessari per entendre l’entorn competitiu i permetre la presa de decisions operatives.

Per a més informació: www.incognos.cat


     


 
El Cep i la Nansa presenta el 4t volum de ''100 gegants''

L’editorial vilanovina El Cep i la Nansa presenta el quart volum de ‘100 gegants’, una petita guia amb gegants d’arreu de Catalunya. La publicació forma part de la col·lecció ‘Figures de festa’ que pretén fomentar la cultura popular entre la canalla.

Amb el quart volum de ‘100 Gegants’ ja són 400 les figures de gegants representades en aquesta col·lecció que va néixer fa 4 anys.

     


 
L'equip directiu de Venca adquireix la companyia al grup francès 3Suisses Barcelona

Part de l'equip directiu de Venca, liderat pel seu director general, Jordi González, ha adquirit la totalitat del capital de la companyia especialitzada en moda, fins ara propietat del grup francès 3Si. Aquesta operació es va tancar el passat dia 17 de gener pel que Venca ja pertany a Digital Lola -societat formada per l'equip directiu-. La nova societat propietària de Venca está liderada per Jordi González, director general, i la integren a més Paz Usandizaga, directora financera i RRHH, Jordi Badia, director TIC, i Joan Alemany, director d'operacions.

     


 
Consells per evitar la grip estacional al nou butlletí de Preconlab

La grip suposa fins al 18% de les baixes laborals a Espanya. El Grup OTP adverteix de la incidència de la grip en l'entorn laboral, sent una epidèmia que aquest any s'ha avançat respecte a temporades anteriors.

Per aquest motiu, Preconlab recull en el seu darrer newsletter una sèrie de consells per evitar els contagis en l'àmbit laboral. Llegiu l'article complet.


     


 
El Consorci Sanitari del Garraf registra 465 donacions de sang de cordó

Fa cinc anys que el Servei de Ginecologia i Obstetrícia del Consorci Sanitari del Garraf (CSG) participa al programa CONCORDIA de recollida de sang de cordó umbilical, que impulsa el Banc de Sang i Teixits de Catalunya (BST).

Durant aquest període, 465 mares han donat, de forma altruista, la sang del cordó umbilical dels seus nadons al BST.


     


 
Prysmian, candidata a 3 premis dels Innovation Awards iElektro

Prysmian Group ha estat nominada a tres categories del certamen anual, organitzat pel grup ElectroStocks i iElektro, que té l'objectiu d'incentivar el mercat elèctric i impulsar la innovació. Encara sou a temps de donar el vostre suport a la companyia en els àmbits d'Empresa més innovadora, Millor estratègia de marca i Millor projecte online.

Seguiu l'enllaç.

     
 

Totes les novetats de Mas Albornà al butlleti digital

La Fundació Mas Albornà recopila en el seu butlletí totes les novetats de l'entitat.

En la darrera edició també trobarem el making of del calendari solidari

Llegir el butlletí.

     
 
ADQA celebra 25 anys d'història

El 10 gener 1992 es va constituir l'empresa Electrònica de Consumo y Mantenimientos informáticos, coneguda per les seves sigles ECMI. Aquesta empresa va ser l'embrió del que avui coneixem com ADQA. Durant aquests anys l'empresa ha canviat de denominació comercial però el seu fundador, Esteban Carmona, encara segueix al capdavant de la companyia i a l'avantguarda tecnològica per donar solucions els seus clients.

     


 
El CETIVG engega el programa Consolida't Alt Penedès - Garraf

Consolidació, enfortiment i reinvenció del treball autònom, aquest és l'objectiu del programa Consolida't Alt Penedès - Garraf que està a punt d'engegar el Col·legi d'Enginyers Tècnics Industrials.

Consulteu els detalls a l'enllaç.

     
Voleu publicar la vostra notícia? Només cal que ens envieu la informació a la direcció internètica comunicacio@adepg.cat juntament amb el logotip de la vostra empresa.