FEGP

Informació i actualitat

Twitter_FEGP

 

 
« 1 2 »
Notícies d'empresa
 
AKO enceta els actes del 40è aniversari amb una jornada de portes obertes
03-09-18

El Secretari d'Empresa i Competitivitat de la Generalitat, Joaquim Ferrer va ser el convidat principal a la Jornada Institucional de Portes Obertes d'AKO amb motiu de la celebració del 40 aniversari de la companyia.

A l'acte, també van voler acompanyar els fundadors i directius de la companyia, autoritats i representants d'entitats del territori; l'alcaldessa de Sant Pere de Ribes, Abigail Garrido, l'alcaldessa de Vilanova i la Geltrú, Neus Lloveras, el director del EPSEVG, Frederic Vilà, el President del FEGP, Martí Sistané, i el Degà del Col·legi d'Enginyers Tècnics Industrials de Vilanova i la Geltrú, L. Santiago Sánchez, entre altres amics i coneguts.

En el decurs de la visita a les instal·lacions es fer un repàs a la història de la companyia que ha crescut de forma continuada i sostenible durant 40 anys.

 > imprimir > pujar pàgina

 
Lavola present la Memòria de Sostenibilitat
26-07-18

Lavola ha presentat la seva Memòria de Sostenibilitat de l'exercici 2017. El document, totalment interactiu, segueix els principis i els continguts bàsics establerts a la Guia del Global Reporting Initiative per a l'elaboració de memòries de sostenibilitat d'acord amb els estàndards GRI, amb un nivell de conformitat: ''opció exhaustiva''. Les dades publicades corresponen al període comprès entre l'1 de gener i el 31 de desembre del 2017. La Memòria pretén ser un instrument per mantenir el seu compromís de transparència amb els seus grups de relació, per això, un any més, informa dels fets rellevants de l'activitat de l'empresa dins l'àmbit econòmic, social i ambiental.

Podeu veure el document a l'enllaç.

 > imprimir > pujar pàgina

 
AKO rep el premi a la Innovació de Secartis
25-07-18

AKO torna a destacar com l'empresa més innovadora en la gala celebrada per l'associació nacional Secartys a Barcelona, on va tornar a proclamar-se guanyadora del premi a la Innovació.

La companyia s'enorgulleix, en aquest any de celebració dels seus 40 anys de recorregut empresarial, de poder recollir diversos reconeixements als grans esforços invertits en un projecte que ha suposat una transformació global de companyia, que ja va iniciar l'any 2016. Un projecte que integra noves gammes de productes tecnològics per a la refrigeració comercial, orientats als usuaris, que incrementen l'eficiència energètica i milloren la seguretat de la cadena del fred. A més d'impulsar el negoci cap a l'Internet de les coses NBIoT.

 > imprimir > pujar pàgina

 
Ignifigacions del Garraf estrena showroom
24-07-18

Ignifugacions del Garraf, especialista en teixits ignífugs, s’ha traslladat a un nou showroom situat al carrer Antoni Gaudí, 7, a Sitges. Com que l’empresa treballa amb fabricants nacionals i internacionals, disposa d’un gran ventall de teixits ignífugs que el client pot trobar allà mateix per tal de descobrir-los de primera mà.

 > imprimir > pujar pàgina

 
La cooperativa CEVIPE s’uneix a l’Associació Vinícola Catalana en la defensa dels interessos del vi català
23-07-18

CEVIPE (Centre Vinícola del Penedès) s’ha incorporat a l’Associació Vinícola Catalana, amb l’objectiu de sumar esforços per a una millor defensa i promoció del vi català, tant als mercats nacionals com internacionals. Amb més de 2.200 socis viticultors, CEVIPE és una empresa cooperativa de segon grau que integra 13 cooperatives vinícoles arrelades al territori de l’Alt i Baix Penedès, el Garraf, el Tarragonès, l’Alt Camp i la Conca de Barberà. Esta present a cinc denominacions d’origen diferents.

 > imprimir > pujar pàgina

 
Previsora General posa en marxa la signatura digital de pòlisses
20-07-18

Previsora General · Mútua Penedès ha posat en marxa aquesta setmana un prova pilot amb una selecció de mediadors de tot l'estat, que col·laboren amb la mutualitat. La prova consisteix en la implementació de la signatura digital en la documentació associada a l'emissió de noves pòlisses. Els nous mutualistes que contractin les seves assegurances amb Previsora General podran signar la pòlissa de manera immediata, utilitzant qualsevol dispositiu i des de qualsevol moment i lloc.

La implementació de la signatura digital de pòlisses és un pas més dins l'estratègia de digitalització de Previsora General.

 > imprimir > pujar pàgina

 

 
FEU-NOS ARRIBAR LES VOSTRES NOTÍCIES

Les empreses i entitats associades poden enviar els seus comunicats de premsa a la FEGP per tal que les seves notícies surtin publicades a la revista Perspectiva. Si es vol acompanyar l'escrit d'una fotografia o del logotip de l'empresa ens el poden fer arribar a l'adreça comunicacio@fegp.cat


Nom i cognoms
Correu-e
Assumpte
Text
 
Escrigui els caràcters mostrats a la imatge següent:
 
Imatge:
 
Caràcters:
  La imatge conté 5 caràcters.
No es distingeix entre majúscules i minúscules.
 
 amb el patrocini de: