FEGP

Informació i actualitat

Twitter_FEGP

Blog FEGP
Polígons inclusius

Polígons inclusius
Malgrat els grans avenços socials dels últims decennis, la crisi ha tornat a posar les persones amb dificultats de caire físic, intel•lectual, trastorn mental i persones amb dificultats de caire social en una situació de greu vulnerabilitat.
L’Ajuntament de La Bisbal del Penedès, la Fundació Santa Teresa del Vendrell i la FEGP s’han unit per impulsar el programa Integra’ls, amb l’objectiu d’apropar aquestes persones a les empreses dels polígons de La Bisbal i propiciar la seva contractació, promovent la igualtat d’oportunitats.
L’objectiu inicial del programa és aconseguir 50 insercions laborals en un període de 2 anys, així com estendre la iniciativa a d’altres polígons.
El programa posa l’accent en els polígons, com a xarxes vives d’empreses que poden treballar conjuntament  per aconseguir grans objectius, amb benefici propi i del conjunt de la societat.
La inclusió laboral d’aquestes persones és una qüestió de drets i de dignitat; no ens podem permetre taxes d’atur estructural properes al 10%. Però, a més, és una qüestió de justícia ja que es tracta de persones amb capacitat d’aportar valor a través del seu treball.
José Carlos Eiriz
Fundació Santa Teresa del Vendrell

integrals

Malgrat els grans avenços socials dels últims decennis, la crisi ha tornat a posar les persones amb dificultats de caire físic, intel·lectual, trastorn mental i persones amb dificultats de caire social en una situació de greu vulnerabilitat.

L’Ajuntament de La Bisbal del Penedès, la Fundació Santa Teresa del Vendrell i la FEGP s’han unit per impulsar el programa Integra’ls, amb l’objectiu d’apropar aquestes persones a les empreses dels polígons de La Bisbal i propiciar la seva contractació, promovent la igualtat d’oportunitats. L’objectiu inicial del programa és aconseguir 50 insercions laborals en un període de 2 anys, així com estendre la iniciativa a d’altres polígons. El programa posa l’accent en els polígons, com a xarxes vives d’empreses que poden treballar conjuntament per aconseguir grans objectius, amb benefici propi i del conjunt de la societat. La inclusió laboral d’aquestes persones és una qüestió de drets i de dignitat; no ens podem permetre taxes d’atur estructural properes al 10%. Però, a més, és una qüestió de justícia ja que es tracta de persones amb capacitat d’aportar valor a través del seu treball. José Carlos Eiriz Fundació Santa Teresa del Vendrell

 

 
« 1 2 3 »
Notícies d'empresa
 
Kinkakau inaugura una nova botiga a Santa Margarida i els Monjos
19-12-18

Diumenge passat va tenir lloc l'acte d'inauguració de la segona pastisseria de Kinkakau, originària de Vilanova i la Geltrú, emprèn un nou projecte a Santa Margarida i el Monjos. Ja podeu degustar les seves especialitats a l'establiment de l'avinguda Catalunya, 18.

 > imprimir > pujar pàgina

 
Bugaderia Industrial del Garraf i la Fundació Sant Antoni Abat signen un conveni de col·laboració empresarial
18-12-18

L’empresa Bugaderia Industrial del Garraf i la Fundació Privada Sant Antoni Abat han signat un conveni de col·laboració empresarial en activitats d’interès general. L’empresa col·laborarà durant els pròxims quatre anys en les tasques de suport a persones en risc d’exclusió social que porta a terme la Fundació, amb una aportació anual de 7.200 euros. El conveni ha fet possible l’adquisició d’un vehicle per al transport dels usuaris dels diferents serveis que presta l’entitat, especialment el d’ajut a persones en risc d’exclusió social. Aquest servei disposa d’un habitatge temporal a Vilanova i la Geltrú, que ha atès una dotzena de persones durant el seu primer any de vida.

 > imprimir > pujar pàgina

 
La nova sala de Scaparium a Barcelona ha estat seleccionada entre les 15 millors del món
17-12-18

La nova instal·lació de Scaparium, Golden Pop Bcn, ubicada al carrer Girona, obria el segon joc a principis del mes de novembre i en tan sols trenta dies, ha assolit la posició número onze del Top Room Scape Projecte; un llistat elaborat per un jurat especialitzat de 70 persones i que ha participat en més de 20.000 jocs d'arreu del món. Sota una temàtica ambientada en Indiana Jones i recreant les Catacumbes de Paris, el joc ha estat portat a una experiència completament real on hi ha una sofisticada electrònica i efectes especials.

 > imprimir > pujar pàgina

 
Pinord posa la primera pedra de la seva nova bodega
13-12-18

La família Tetas de Pinord ha posat la primera pedra de la seva nova bodega que se situarà a la finca de Muntanyans, al municipi de Castellet i la Gornal. La família Tetas ha volgut fer públic l’acte simbòlic de posar la primera pedra de la bodega on hi ha col·locat també fotografies de la família, monedes, un vi i un cava de l’empresa, la llicència d’obres i premsa comarcal i local; tot plegat per determinar l’època en què es va construir la bodega. El mossèn de Castellet i la Gornal, Valentí Alonso, també ha estat present a l’acte per beneir la primera pedra.

 > imprimir > pujar pàgina

 
Nou obrador per a Mallart de la Fundació Mas Albornà
12-12-18

El mes de novembre es van inicia les obres per a la construcció del nou obrador per als embotits Mallart 1916-Mas Albornà. Es tracta d'un nou espai a La Llacuna renovat on abans hi havia hagut un assecador. S'ha realitzat una inversió de més de 130.000 euros per a disposar d'unes instal·lacions renovades i modernes que permetin tenir una major capacitat de producció així com disposar de noves infraestructures i maquinàries per a l'elaboració dels embotits. A tot això cal afegir les possibilitats que s'obren a la incorporació de nous professionals i la creació d'ocupació, finalitat última d'aquesta iniciativa de base social.

 > imprimir > pujar pàgina

 
Els entrellats de la Fibra Òptica al CETIVG
12-12-18

A dia d'avui, sentim constantment parlar de fibra òptica, especialment quan es parla de telefonia, televisió o internet. Les línies de fibra òptica són filaments d'un material dielèctric, tan fins com un cabell humà i capaços de transportar informació digital a través de llargues distàncies mitjançant impulsos lluminosos. Els avantatges que aporta són tan importants, que en les ciutats que s'ha implantat s'utilitza ja la videoconferència per parlar amb els serveis mèdics, en sistemes de seguretat, contra els incendis o amb fins educatius. Què és, com funciona o com s'instal·la són alguns dels conceptes bàsics que es desenvoluparan en aquesta sessió tècnica, impartida per Marc Isern, Project Manager de Prysmian Group, demà, 13 de desembre, a la sala d'actes del CETIVG. Més informació...

 > imprimir > pujar pàgina

 
Urock ens proposa una sessió de treball sobre productivitat en el departament de recursos humans
11-12-18

''La productivitat d'una empresa comença per un mateix'', aquest és el títol de l'esdeveniment organitzat per Urock dirigit especialment a directors de recursos humans. Serà demà, 12 de desembre, a les 9h a l'Hotel Vincci Gala, Barcelona. L'objectiu és crear un espai de treball i reflexió en el qual, al costat d'altres directius de mitjanes i grans empreses, es tindrà l'oportunitat d'aprofundir sobre com millorar la tasca com a responsable de persones, amb idees clares i concises, i amb conclusions pròpies que cada assistent s'emportarà per a la seva empresa per poder-les aplicar a partir de 2019. Més informació i inscripcions a l'enllaç.

 > imprimir > pujar pàgina

 
Covides incrementa un 3’7% les vendes arribant a una facturació de 14’6M€
05-12-18

Diumenge passat es va celebrar a les instal·lacions de Covides a Sant Sadurní la tradicional i multitudinària Trobada anual de Socis de la cooperativa. Amb la participació a l’esmorzar de més de 800 persones, l'acte va ser presidit per la consellera d’Agricultura, Teresa Jordà. En el moment dels parlaments els responsables tècnics de la cooperativa han presentat els vins novells blanc i rosat de la collita del 2018 i el vi negre jove de la collita del 2017. També es va fer el balanç de l’exercici, tancat al mes de juliol: Covides va facturar unes vendes de 14’6M€, el que suposa un creixement del 3’7% respecte a l’any anterior. També es va remarcar l’increment del 26% de la producció de vins i caves ecològics, arribant a les 60.000 ampolles.

 > imprimir > pujar pàgina

 
Acció Preventiva rep el Premi Quality Award 2018 a la Qualitat d'assessorament en prevenció de riscos laborals
03-12-18

La setmana passada va tenir lloc a l'Esade Creàpolis la jornada ''L'absentisme laboral, la xacra de l'empresa del segle XXI'' organitzada per la Cambra d'Emprenedors i Empresaris. En el decurs de l'acte, Xavier Pladevall, CEO d'Acció Preventiva i director de Europreven, va rebre el Premi Quality Award 2018 a la Qualitat d'Assessorament en Prevenció de Riscos Laborals, reconeixement atorgat per la contribució d'Acció Preventiva al món empresarial, aconseguint empreses més segures, més saludables i més competitives.

 > imprimir > pujar pàgina

 
Mas Albornà i Som Sant Sadurní creen sinergies socials amb el projecte ''Bossa solidària''
30-11-18

El passat 16 de novembre va tenir lloc l'acte de lliurament del xec per valor de 570 euros per part de Som Sant Sadurní a la Fundació Mas Albornà. L’import correspon a la venda de 57 bosses solidàries confeccionades a mà a l’Atelier de confecció i serigrafia de Mas Albornà a partir de material reciclat provinent de lones publicitàries. L’acte va estar protagonitzat pels dos presidents de les organitzacions, Joan Carles Martín (Som Sant Sadurní) i Martí Solé (Mas Albornà) els quals van escenificar el lliurament simbòlic del xec. L’import de la donació es destinarà a la llar-residència de Mas Albornà per a l’adquisició de roba de llit i altres paraments de la llar.

 > imprimir > pujar pàgina

 

 
FEU-NOS ARRIBAR LES VOSTRES NOTÍCIES

Les empreses i entitats associades poden enviar els seus comunicats de premsa a la FEGP per tal que les seves notícies surtin publicades a la revista Perspectiva. Si es vol acompanyar l'escrit d'una fotografia o del logotip de l'empresa ens el poden fer arribar a l'adreça comunicacio@fegp.cat


Nom i cognoms
Correu-e
Assumpte
Text
 
Escrigui els caràcters mostrats a la imatge següent:
 
Imatge:
 
Caràcters:
  La imatge conté 5 caràcters.
No es distingeix entre majúscules i minúscules.
 
 amb el patrocini de: