FEGP

Informació i actualitat

Twitter_FEGP

Blog FEGP
Triar el trajecte

camiEnfilo la carretera vella de Vilafranca per anar a pencar, com cada dia. Hi arribo per la rambla de Sant Jordi, el camp dels Alumnes Obrers, el Tacó... Fins aquí, cap novetat. Una mica més amunt comencen a passar coses. Veig com les màquines acaben d’enderrocar els darrers edificis del que havia estat la cimentera Griffi, que fa uns anys que va tancar. Al polígon de la Masia d’en Barreres, molta persiana baixada i rètols de lloguer. Uns pocs metres més enllà, a la planta Mahle de la Masia d’en Frederic acaben de buidar les instal·lacions per traslladar-les a la fàbrica de Mas d’en Puig. Una altra nau buida? Al costat ja hi tenen una antiga nau d’Hitecsa sense activitat. Agafo els darrers retombs i mirant a garbí observo com la xemeneia de la tèrmica de Cubelles es va escurçant cada dia. Arribo a la meva fàbrica. Uf, encara hi és!. M’ofegava la impressió d’una accelerada descomposició de l’activitat industrial. Una premonició? Gairebé al mateix temps, m’assabento que el treball Vilanova i la Geltrú, una història industrial. Tres segles de societat, treball i progrés, ha guanyat un dels Premis Bonaplata, guardó atorgat pel Museu de la Ciència i de la Tècnica de Catalunya i la Fundació Caixa d’Enginyers. Em fa pensar que la indústria vilanovina té més gruix de passat que de present. Potser ara mateix, en altres indrets de la ciutat s’hi estan aixecant i desenvolupant noves activitats que són la llavor de la Vilanova del futur. Però jo no m’hi fixo. M’he refet de l’ensurt. Des del coll d’en Ferran hi ha bones vistes. Les edificacions de Prysmian, Jaume Serra, Mahle o Megadyne s’alternen amb vinyes i garrofers, amb la mar com a teló de fons. Certament, demà, quan torni a treballar, canviaré l’itinerari.

 

 
 
* WORD · COM TREURE MÉS PROFIT
La matrícula d´aquest curs està tancada.
 
  Data inici: 19-11-2018 Data fi: 21-11-2018
  Calendari
  dilluns i dimecres, de 9h a 13h
  Hores totals: 8 hores
  Matrícula: 120 €

• Socis FEGP: 20% dte.
• Ex-alumnes: 10% dte.
• Alumni EDE: 10% dte.
• Dones d’Empresa: 8% dte.
• Joves d’empresa: 8% dte.

(*) Descomptes no acumulables

  Lloc  
  Aula Telemàtic · FEGP Vilanova (c. Àncora, 3 · Vilanova i la Geltrú)

  Professorat  
 

  Continguts  
  En aquest curs de Word, es planteja la possibilitat d’assolir un millor control del programa per confeccionar documents més elaborats.

Punts a tractar

· Personalitzar la cinta d’opcions per tenir totes les eines a primera mà

· Repassar totes les diferents possibilitats de les tabulacions i els paràgrafs

· Generar text de proves. Treballar les múltiples seleccions possibles i entendre el significat i ús de caràcters de control

· Repassar tots els possibles salts i seccionar el document

· Treballar els estils per donar coherència gràfica al document i possibilitar la creació de taules de continguts (Coneguts com índexs)

· Tractar les imatges del document per optimitzar el pes del mateix i gestionar-les, tenint en tot moment el control del text

· Crear elements necessaris per facilitar la navegació per documents extensos (marcadors, hipervincles, referències creuades)

· Aprendre a fer càlculs amb taules i vincular aquests valors en diferents punts del document

· Crear glossaris

· Veure les possibilitats de la combinació de correspondència per generar etiquetes, cartes i correus electrònics

· Veure les eines bàsiques per crear i protegir formularis


  Observacions  
  Molt important: Aquest curs pot ser objecte de bonificació, segons el crèdit formatiu de la seva empresa.
 
 amb el patrocini de: