FEGP

Informació i actualitat

Twitter_FEGP

 

 
 
* MANIPULACIÓ D'ALIMENTS
INSCRIURE'S AL CURS Inscriure's al curs
 
  Data inici: 02-10-2018 Data fi: 23-10-2018
  Calendari
  dimarts, de 17h a 19h30
  Hores totals: 10 hores
  Matrícula: Subvencionat
  Lloc  
  FEGP Vilanova (c. Àncora, 3 · Vilanova i la Geltrú)

  Professorat  
 

  Continguts  
  Els aliments
- Tipus d’aliments
- Contaminació microbiana dels aliments
Manipulació i higiene alimentària
- Higiene del manipulador
- Higiene del local
- Pràctiques higièniques per a la manipulació d' aliments
Legislació alimentària aplicable
- Normativa actual genèrica
- Aliments al·lèrgens i intoleràncies

  Observacions  
  Objectius generals del curs
- Conocer los tipos de alimentos y la contaminación a que son susceptibles.
- Aprender pautas de higiene, manipulación y mantenimiento de locales para trabajar con alimentos de manera segura y evitar contaminaciones.
- Conocer la normativa en materia de alimentación y otros problemas relacionados con la alimentación no derivados de contaminaciones como alergias e intolerancias.

-----------------------------------------------------
Curs adreçat a:

. Treballadors en actiu que cotitzen per Règim General o Autònom
. Persones en situació d’atur i treballadors de l’administració pública tenen l’accés limitat a aquest Pla de Formació tal i com estipula el Reial decret 694/2017, de 3 de juliol, pel qual es desplega la Llei 30/2015, de 9 de setembre, per la qual es regula el sistema de formació professional per a l’ocupació en l’àmbit laboral
 
 



amb el patrocini de: