FEGP

Informació i actualitat

Twitter_FEGP

 

 
 
* ENOLOGIA
La matrícula d´aquest curs està tancada.
 
  Data inici: 06-04-2018 Data fi: 16-06-2018
  Calendari
  divendres, de 16h a 20h i dissabtes, de 9h30 a 13h30

Matrícula tancada · Llista d'espera

  Hores totals: 40 hores
  Matrícula: Subvencionat
  Lloc  
  FEGP Vilanova (c. Àncora, 3 · Vilanova i la Geltrú)

  Professorat  
 

  Continguts  
  El raïm com a matèria primera
. Varietats bàsiques d'Espanya
. Varietats bàsiques de la resta del món

Diferents tipus de vi i etiquetatge
. Coneixement del vi i els sues maridatges
. Un vi per a cada plat
. Elaboració de vins joves
. Elaboració de vins blancs
. Elaboració de vins rosats
. Elaboració de vins negres
. Maceració carbònica, joves, joves amb fusta
. Criances i reserves
. Elaboració de vins especials
. Denominació d´origen
. Denominació d'origen d'Espanya
. Grans zones vinícoles de la resta del món

Composició del vi
. Composició del vi
. Qualitats gustatives

El cultiu de la vinya, anatomia i cicle de vida

Influències del sòl i del clima en la vinya i el seu fruit

Les diferents criances i les seves particularitats

La compra del vi
. La compra del vi
. La seva conservació
. El seu servei

Tast de vi
. Etapes del tast
. El tast del vi

  Observacions  
  Objectius generals del curs
. Capacitar als participants per escollir amb criteri els vins.
. Iniciar-se en la cultura del vi, sistemes d’elaboració, varietats, zones amb denominació d’origen

--------------------------------------------------------------------
Curs adreçat a:

. Treballadors en actiu que cotitzen per Règim General o Autònom
. Persones en situació d’atur tenen l’accés limitat a aquest Pla de Formació tal i com estipula el Reial decret 694/2017, de 3 de juliol, pel qual es desplega la Llei 30/2015, de 9 de setembre, per la qual es regula el sistema de formació professional per a l’ocupació en l’àmbit laboral
. Treballadors de l’administració pública no poden accedir a aquest Pla de Formació
 
 



amb el patrocini de: