FEGP

Informació i actualitat

Twitter_FEGP

 

 
AgendaConfirmar Assistència
 
Gala anual de la FEGP
La Nit de l'Empresa
Lliurament dels Premis FEGP, Dones d'Empresa i Joves d'Empresa


* Data: divendres 27 d'abril
* Hora: 20h
* Lloc: Finca Mas Solers · Sant Pere de Ribes
* Inscripció: 70 € (més IVA)
* Organitza: Federació Empresarial del Gran Penedès

Gala anual de la FEGP
La Nit de l'Empresa
Lliurament dels Premis FEGP, Dones d'Empresa i Joves d'Empresa

· Patrocinadors Star: Autolica, Banc Sabadell, CaixaBank, Coral Transports & Stocks, Mútua Penedès, Nikko Center i Redman (*)
· Patrocinadors Comet: Finca Mas Solers (*)
· Espònsors: Ametller Origen, Auren, Dolce Sitges, Endutex, Ise Effects, Publicom All Line, Richmond, Serveis Mèdics Penedès, Sia Biosca, Vilanova Park i Xta.cat (*)
· Espònsors Gourmet: GB Olivier, Mi&Cu i Vallformosa (*)
· Col·laboradors: Escola d'Hostaleria de l'Institut Joan R. Benaprès, de Sitges, Hotel Estela Barcelona, Jardiland i Wondu (*)

(*) Llista provisional, més informació

Noms dels assistents
 
 
E-mail
Nom de l'empresa
Telèfon de contacte
 
Escrigui els caràcters mostrats a la imatge següent:
 
Imatge:
 
Caràcters:
  La imatge conté 5 caràcters.
No es distingeix entre majúscules i minúscules.
 
 

 
*En compliment del Reglament (UE) 2016/679 del Parlament i del Consell, de 27 d'abril de 2016, relatiu a la protecció de les persones físiques pel que fa al tractament de dades personals i a la lliure circulació d'aquestes dades, el Fòrum Empresarial del Gran Penedès amb domicili al Carrer de l’Àncora, 3, 08800 a Vilanova i la Geltrú, telèfon 902106700, email info@fegp.cat i web www.fegp.cat, l’informa que la finalitat del tractament és la gestió de les seves dades per la participació en els actes que organitza el Fòrum Empresarial del Gran Penedès. Les dades proporcionades es conservaran mentre no sol·liciti la cancel·lació. Les dades són tractades en relació a la base de l'interès legítim del responsable i de l'interessat. Les dades poden ser cedides a les empreses associades o en els casos en què existeixi una obligació legal. Vostè podrà exercitar els drets d'accés, rectificació, cancel· lació, portabilitat, supressió o, si s’escau, oposició. Per exercitar els drets haurà de presentar un escrit en l'adreça a dalt assenyalada. Haurà d'especificar quin d'aquests drets sol·licita que sigui satisfet i haurà d'acompanyar-se de la fotocòpia del DNI o document identificatiu equivalent. En cas que actués mitjançant representant, legal o voluntari, haurà d'aportar també document que acrediti la representació i document identificatiu d'aquest. Així mateix, en cas de considerar vulnerat el seu dret a la protecció de dades personals, podrà interposar una reclamació davant l'Agència Espanyola de Protecció de Dades (www.agpd.es). 
Accepto de manera explícita el tractament de les dades  amb el patrocini de: