FEGP

Informaci i actualitat

Twitter_FEGP

Blog FEGP
La FEGP, un exercici dalqumia

alquimiaEl 12 de juny es compleix el primer aniversari del procs dintegraci de les organitzacions UEP i ADEPG. Avui la nova FEGP sencamina al miler dempreses associades. A hores dara ja s considerada com una de les primeres xarxes empresarials del pas. Disposa de tres seus socials, al Vendrell, Vilafranca del Peneds i Vilanova i la Geltr. La conjunci de les dues entitats que coincidien en la regi penedesenca no era ineludible, com sha dit, com tampoc seria irreversible si no tingus els resultats esperats. El fet de convergir en un mateix espai era una oportunitat per assolir major eficincia i alhora erigir-se com un interlocutor inequvoc davant les institucions pbliques i privades, els mitjans de comunicaci i, encara ms, els pblics dempresa. Es podia fer duna altra manera, segurament, o no fer res. Es va optar, per, per un exercici dalqumia no exempt de riscos explosius. Calia escriure un gui i dibuixar un itinerari. La major dificultat era labsncia de referents. No s gens habitual posar-se dacord des de lantagonisme primigeni, sobretot quan sendevina que uns i altres, tots, han de renunciar a bona part del seu estatus i dels seus signes didentitat. Un any desprs el balan s molt positiu. Els aspectes fsics i mecnics, com ho s lacoblament de les dues estructures en un mateix engranatge, han estat resolts amb escreix. Els factors qumics, com ara lestil i la cultura corporativa, progressen adequadament. Tampoc no es podia demanar ms quan tot plegat soriginava en un paper en blanc en el qu les primeres paraules escrites van ser generositat i equitat. Quedar a lanecdotari locurrncia dels dos presidents quan corroboren que la culpa la va tenir una ampolla de cava, o potser ms duna. Tamb cal atribuir bona part dels mrits als membres dels dos equips directius, que van ser solidaris amb els respectius presidents i van assumir els sacrificis que sapuntaven en el full de ruta. Alguna cosa ha grinyolat -per qu no dir-ho- per tampoc era previsible que tot sharmonitzs des del mateix debut. El cas s que ara fa un any, de tot plegat. Isidre Also Torrents Secretari general FEGP @isidrealso

 

 
L'Associació
 
Assessorament


Devers una quarantena de consultors i experts atenen el servei d’Assessorament de la FEGP a disposició de les empreses i professionals associats. El servei és gratuït per als socis i consisteix en oferir consultes de capçalera, en què l’assessor resolt els dubtes de l’usuari i, si és el cas, l’aconsella vers a determinades accions que s’haurien d’emprendre tot seguit.

La manera d’accedir al servei d’assessorament és tan fàcil com trucar a la FEGP o enviar un missatge sol·licitant els serveis d’un determinat àmbit de consulta. Tot seguit, es procura concertar, amb immediatesa, una reunió entre l’usuari i l’expert (a vegades, segons el tipus de consulta, es propicia una conversa telefònica entre tots dos). El servei es limita a l’assessorament i no inclou, per part de l’expert, la realització de cap gestió derivada de la consulta.

Cada vegada més, els socis de la FEGP donen major valor a aquesta disponibilitat d’assessorament, atès que els permet contrastar la resposta rebuda amb la que potser ja havien rebut anteriorment per part d’un tercer, o bé els posa en contacte amb professionals de confiança, designats per la FEGP, que els podran resoldre o gestionar els seus assumptes.

El servei d’Assessorament de la FEGP compleix vint anys d’experiència i aplega, a banda d’altres temàtiques més concretes, tots aquests àmbits:

AlimentariAssegurancesConsultoria estratègicaEficiència energèticaEmpresa familiarEstudis de mercatFinançamentFiscal , Comptable i LaboralFiscal , Comptable i LaboralFranquícies
InteriorismeJurídicJurídic, laboral i tributariJurídicLaboral
Medi ambient, energies i RSEPrevenció de Riscos LaboralsPropietat industrial i intel·lectualProtecció de dadesRiscos psicosocialsSelecció de personal


Telecomunicacions

Vitivinícola


 

 

 


Podeu sol·licitar reunió amb qualsevol d'aquests experts trucant a l'oficina de la FEGP al 902 106 700 o bé omplint el formulari següent:

 

Nom de l'empresa: *
Persona de contacte: *
Telèfon de contacte: *
Correu-e de contacte: *
Consulta:
 
Escrigui els carjùcters mostrats a la imatge següent:
 
Imatge:
 
Caràcters:
  La imatge conté 5 caràcters.
No es distingeix entre majúscules i minúscules.
 
 
Dono el meu consentiment per tal que les meves dades entrin a formar part del fitxer propietat de la Federació Empresarial del Gran Penedès per al seu tractament i utilització dins del marc propi de les activitats de l’associació, així com la seva cessió a empreses associades. La Federació Empresarial del Gran Penedès garanteix les mesures oportunes d’índole tècnica i estructural per prevenir la integritat i la seguretat de la informació personal aportada. Així mateix, us informem que podeu exercir els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició al carrer de la Beneficència, 17, 08720 Vilafranca del Penedès; al carrer Montserrat, 6 2n, 43700 El Vendrell, o bé al carrer de l’Àncora, 3, 08800 Vilanova i la Geltrú.

* Camps obligatorisamb el patrocini de: