Estiu, vacances i raïm

0798_170510_retrat_marta-vidal_1020Amb la canícula de l’estiu, la vida als pobles i ciutats desaccelera. Arriba l’època on les terrasses, les platges i les festes majors prenen el protagonisme. Els vins i caves presideixen molts d’aquests moments perquè són begudes que mariden perfectament quan estàs amb els amics a una terrassa, durant els àpats familiars o en forma de còctel ben fresc després de sopar. A més, són productes que transmeten l’essència d’un territori i d’una feina constant durant l’any a la vinya que justament veuen els seus fruits a finals d’estiu, durant la verema.

Des de Vallformosa treballem per aconseguir la màxima qualitat d’aquests vins i caves que acompanyen els millors moments de l’estiu i la base de l’èxit és l’excel·lent qualitat del raïm. Per aconseguir-ho, el celler i els viticultors mantenim una relació constant durant l’any amb controls tècnics, comunicacions amb alertes meteorològiques i fitosanitàries i amb trobades i sessions formatives constants. Recentment, hem posat en marxa el “Club Sóc Vallformosa” on tots els nostres viticultors hi formen part i poden beneficiar-se de descomptes en compres agrícoles, sortides a altres DO i accés a esdeveniments, entre altres beneficis.

Marta Vidal
CEO Vallformosa

Tags: , , ,

One Response to “Estiu, vacances i raïm”

  1. Maria Torra escrigué:

    L’estiu és temps de gaudir de la natura i dels seus fruits. Maridar els àpats amb bons productes forma part de la nostra cultura que no hem de perdre mai. L’excel·lència és una virtut dels bons equips de treball que s’estimen allò que fan i per qui ho fan.

Leave a Reply