Si no podeu veure aquest mail correctament o no podeu omplir el formulari feu click aquí
La Marató de la FEPG
Contactes a tocar de mar


La Federació Empresarial del Gran Penedès convida tots els socis a la 7a Jornada de presentacions comercials i interrelació professional, la Marató de la FEGP.

L’escenari i la data són del tot idonis: divendres 15 de juny, a La Cucanya, a Vilanova, entre els blaus del cel i la mar. Durant tot el matí es faran presentacions d’empreses i productes i es donarà l’oportunitat d’establir contactes amb nous clients, proveïdors, col·laboradors, partners comercials, distribuïdors... És l’acte d’interrelació anual més potent que es fa al Gran Penedès.

L’acte està reservat a socis de la Federació Empresarial del Gran Penedès, només cal confirmar assistència omplint el formulari següent.Agenda

· Data:
divendres 15 de juny
· Hora: 9h30
· Lloc: Restaurant La Cucanya, Vilanova i la GeltrúConfirmar assistència
Nom assistent
Càrrec
Empresa
Telèfon
E-mail
Vull presentar la meva empresa
 
Dono el meu consentiment per tal que les meves dades entrin a formar part del fitxer propietat de la Federació Empresarial del Gran Penedès per al seu tractament i utilització dins del marc propi de les activitats de l’associació, així com la seva cessió a empreses associades. La Federació Empresarial del Gran Penedès garanteix les mesures oportunes d’índole tècnica i estructural per prevenir la integritat i la seguretat de la informació personal aportada. Així mateix, us informem que podeu exercir els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició al carrer de la Beneficència, 17, 08720 Vilafranca del Penedès; al carrer Montserrat, 6 2n, 43700 El Vendrell, o bé al carrer de l’Àncora, 3, 08800 Vilanova i la Geltrú.